Ouuupsi!

Halloj! Länge sen jag uppdaterat känner jag... Mycket har hänt, jul, jobb, nyår, osv. Ska bomba bilder i detta inlägg ;) 
 
Först lite kortfattat om vad som hänt:
- Vi firade inte jul i år. 
- Jag jobbade en del under julen.
- Jag blev tillsammans med Klas på nyårsafton :love: 
- Lugnt nyår i år, firade med Klas o familjen = mys! 
- Fått mer jobb! 
- Tänkte läsa matte 2B, men tror jag skippar och satsar på jobb istället för verkar bli mer nu! 
- Virrepanna, känner mig grumlig i skallen, kan inte riktigt tänka klart när det verkligen gäller, fjantar mig för att undkomma allvaret i verkligheten, stressar upp mig i onödan, tänker mycket på pengar (undrar varför?), på framtiden, what to do liksom? 
 
Jag och Klas hälsade på min morfar i lördags, han blev halvsidigt förlamad 2009 efter sin hjärtoperation då han fick en propp. Så han bor på ett äldreboende nu. Han har varit sjukt deprimerad och mår skit. Nu när vi va där sa han att han varit förkyld, tagit penicillin för att inte få lunginflammation, vilket han visste att han inte skulle överlevt och att han inte brydde sig. Han sa även att han inte kan tänka framåt längre, allt han varit med om har redan skett tidigare i hans liv. Morfar var en sådan person som alltid fixade ALLT. Han fixade alla problem och fixade med saker, byggde grejer så förlamningen har tagit hårt som fan på honom. Blev så ledsen när han sa så... Tur Klas var med och stöttade mig! Morfar har alltid tyckt om mig, vet inte riktigt varför? Men så är det iaf och jag har alltid tyckt bra om honom, respekterat honom. Han är väldigt klok nämligen. Tycker det är så synd om honom... Han lever i ett helvete, det sista han velat är att hamna där han är. Han vill klara sig på egen hand. 
 
Klas bor för tillfället hos sin kompis Semih som han är sjukt trött på. Jag och Klas kom hem och det stod ölburkar överallt, disk, soporna var överfulla... Vi städade och sedan när Klas kom hem nästa gång såg det likadant ut. Klas pallar inte bo med han mer och letar efter annat boende, men det är inte det lättaste precis! Semih har till råga på allt blivit av med jobbet så han kan ju inte betala mycket av hyran, den ska Klas inte stå för! Nu går tydligen kontraktet på lägenheten snart ut, blir ingen förlängning till nästa år. Så Klas känner sig stressad, ledsen och besviken just nu. Han har frågat Semih hur det blir med kontraktet, men han säger bara att han inte vet. 

Morfar har ju kvar sitt hus i Kungsbacka, som har stått tomt i snart 4 år. Inte alls bra för huset! Men morfar VÄGRAR sälja sitt hus eller sin bil. Klas förstår honom, jag med, men jag tycker han borde inse, även om det tar emot att huset inte bara kan stå så. Det behöver någon som tar hand om det... Vi har skämtat om att vi ska flytta dit, men jag vågar inte ta upp den diskussionen med min morfar. Liksom "Morfaaar? Kan jag få ditt hus?" Haha lol liksom.... 

BILDBOMB! 
Kladdkaka lillsyrran gjorde till mig och Klas! Snyggt värre. 
 
Brorsan Linus och Klas som fixar vattenpumpen! Extreme teamwork.
 
Min duktiga pojk!
 
Raketer :)
 
Fint!
 
:)
 
Jag och Klas lagade lasagne tsm! Blev asgod. SCORE.
 
Puss på min söta lillasyster! :love: 
 
Mamma tkr lillbrorsan Linus o Klas är lika, att man skulle kunna tro dom är halvbröder. 
 
Puss på min älskling!
 
Mer pussisar.
 
Finaste fucking bilden, love it!
 
Puss på mig!
 
Jag på nyår! Glitter <3
 
Klas på nyår! Finfis.
 
MIN, bara MIN :D
 
Flum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0