22/4

Har varit så otroligt vackert väder i helgen som jag har missat för jag har jobbat... Givetvis när man väl är ledig så är det mulet. Jag är totalt utsliten sedan igår, jobbade med en som inte kände till den enheten och en som inte gjorde ett skit. Var så trött när jag kom hem igår att jag somnade på soffan efter vi ätit. Idag värker det i händerna och lite här och var. Det är ett oerhört slitit jobb att jobba som undersköterska, man sliter ju ut sig. Ibland känner jag bara för att säga upp mig och fly från allt, bara sticka utomlands för gott typ. Men jag måste jobba annars blir det inga pengar till alla utgifter. Att jobba heltid inom vården är väldigt jobbigt men lönen är ju skit så vad gör man..? 
 
Idag stack my boyfriend Klas vid 6 och jag vet inte när han kommer hem. Det som är så jobbigt, att aldrig veta med hans jobb. Han kan få uppdrag att köra en trailer från Göteborg til Oslo och då är han borta typ 2 dagar. Idag har han mest kört lokalt i Göteborg men sedan visste han inte. Jag sa att han säkert får åka långt åt helvete härifrån. Usch för det yrket! Kan det bli sämre än att en lastbilschaufför och en undersköterska blir tillsammans? Han bytte ju nyss tillbaka till sitt gamla jobb, det är bättre betalt men han är borta mer. Vi sliter arslet av oss för att få ihop det men känns som man sliter i onödan, jobbar jämt men får inget för det känns det som. End ond cirkel.
 
Jag vill plugga vidare men vet inte till vad, har kollat på lite olika alternativ. Till exempel medicinsk sekreterare, tandsköterska, sjuksköterska, specialiserad undersköterska, audionom osv. Tänkte jag kan söka något och gå ner i tjänst samtidigt som jag pluggar. Men blir ju en del pengar man förlorar och vi kan inte leva på bara Klas lön gissar jag. Jag vet inte. Klas vill också läsa vidare vilket glädjer mig, han har kollat på elentreprenör. Han säger att han vill satsa på något inom el och har varit och pratat med en yrkeskonsult. 
 
Känns som allt är så tungrott just nu, längtar ihjäl mig till augusti då vi äntligen skall åka härifrån. Ge mig Rhodos, Grekland och värme snarast tack. 
 
I WISH THE BEST FOR US! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0