I feel sorry for you my love

Happ då är det fredag den 23 maj.. Önskar verkligen att jag var ledig nu fre, lör o sön! Har absolut ingen lust att åka till jobbet om 34 min. Vill vara ute i det underbara vädret och bara njuta. Dessutom fyller mina underbara katter 1 år idag <3 
 
Jag ringde Klas förut och han var inte glad. De har ringt från Norge igår och sa att han måste fylla i överklagan och idag ringde de och sade att han inte får någon advokat, så han ringde nånting här i Sverige som har hand om sånt och de sa att ärendet är för litet för att en advokat ska följa med honom på tingsrätt i Norge. Så han måste bekosta en advokat själv vilket kostar multum! Det har vi inte råd med. Han har t.o.m ringt Thomas Bodström och pratat in på hans telefonsvarare. Den norska polisen menar att han får välja mellan att betala eller sitta i fängelse. Jag vill inte att han ska sitta inlåst för en sådan här sak! För det väljer han ju isåfall eftersom vi inte kan hosta upp de pengar som de begär. Jag blir så trött och ledsen på all skit.. Den olyckan som inträffade häromdan och det som hände i Norge den 2 februari 2013 kan bidra till att han blir av med sitt CE-kort om den svenska polisen får reda på vad som hänt i Norge. Jag sa "men det var ju inte ditt fel?!" Klas svarade "nä men så fort det är en lastbil inblandad i en olycka så är det lastbilschaufförens fel." Det är tydligen så polisen resonerar...
 
Jag tyckte så synd om Klas för någon månad sedan när han fick hem pappren på utbildningen han ville söka till, som elentreprenör. Han såg så glad ut när han öppnade kuvertet men hans leende slocknade när han såg vad som krävdes. Det krävdes erfarenhet vilket han inte har och ämnen han inte läst. Så han sa "det är ju bara att glömma..." och slängde kuvertet i soporna. Stackarn! Han som så gärna ville..
 
Hans arbetskompis Janne ska iallafall hjälpa honom med Norge-problemet. Så jag hoppas verkligen det löser sig! Annars får han åka upp till Oslo den 11 juni på tingsrätt utan advokat. Usch jag blir så obeskrivligt trött på all problematik. Varför kan inte allt bara vara bra någon gång?
 
Bilder från olyckan i feb 2013, då Klas lastbil rullade in med trailer i ett pågående bygge av hus. Klas hade dragit handbromsen och skulle in och lämna papper, sedan när han kom tillbaka var hans lastbil inne i nybyggnationen:
 
 
 
 
 
Tänk chocken att se sin lastbil där! Som TUR var va alla bygg-gubbar på lunch... phuu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0