I AM SICK IN MY HEAD AND MY BODY









B O Y S

What about them? Dom är ju som dom är.. Ett kromosomfel på varenda en... ;) 

Ingen är som någon annan, men killar är likadana allihopa, eller? Nej så är det givetvis inte, men vissa av dem kanske har liknande tendenser I guess. 

Nu när jag blivit dumpad av min kille har jag tänkt mycket på hur han betett sig mot mig och hur andra killar varit mot mig. Det snurrar i skallen you know. Jag hittar både likheter och olikheter. När de gjort något dumt vill de bli förlåtna, min kille vill ha tillbaka mig, men jag orkar bara inte more shit. 

Jag tänker inte låta känslorna ta över mitt liv, då skulle jag bli helt jävla förstörd. Så jag försöker ignorera dem så gott det går. Men ibland blir de för starka för min ignorans och sköljer över mig i ett svep. Det handlar om styrka, inte fan är jag svag efter allt jag gått igenom, så låt tiden gå och jag med den så länge jag orkar. 
 
 
 
 
Bild 1 & 3: Fest i Åsa, utanför Kungsbacka med ett gäng killar och tjejer. Bild 2: På krogen i Kungsbacka. Bild 4: Förfest i Månstad innan Sigges Loge.

WANTED: License to drive!

Övningskörningen artar sig.. Börjar bli skicklig, haha :) Ska börja med teoriutbildningen på tisdag, feels good! 
Träffat en kompis idag, snackat och tagit det lugnt. Skådat vackra landskap, solsken som lyser genom trädens grenar och lyser upp vägen, vatten som glittar i solens strålar och en svart katt med gula ögon som jamade i busken. 
 
Believe in yourself, you are beautiful just the way you are.
 

Hell is on earth

Jag kan inte förstå, hur mycket jag än vrider och vänder på det, hur någon man älskar kan krossa ens hjärta i tre miljoner bitar och sen påstå att han älskar mig. Hur fan går det ihop? Jag menar, skadar man någon man älskar så många gånger utan att själv reagera? Svar: Nej. Den skadade måste själv sätta en gräns, ett stopp när denne inte klarar av mer. 

Confused by things around you is like living in a world full of weirdness.
 

huh?

Jobbar kväll idag. Ja that's it. Ska nog lägga mig i sängen lite, mår inte så bra just nu. 


I'm so angry with you!

It's over

Det är slut mellan mig och killen, tog slut den 3:e augusit... Så livet känns ganska pissigt just nu. Har fått lite mer jobb iallafall. Jag måste ta körkort, får jobba hårt på det! 

Får droga film för att försöka komma bort från verkligheten, dunka skithög musik så jag inte hör mina egna tankar och åka långt härifrån.

Jag var 25 mil hemifrån i helgen, utanför Norrköping... var hos farbror Nisse och Marita med pappa och syrran :)
Jag och Lowe bodde i husvagnen, innan vi åkte hem tittade vi på den fina utsikten :) Staden man ser lite av på bilden är Norrköping!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0