Slut

När jag kom hem från jobbet hade Klas precis kommit hem, skönt att han kom hem så tidigt! Bästa av allt är att han är ledig fram till på söndag :) 
 
Jag använder just nu ett shampoo från Hairbell som får håret att växa fortare. Som ni ser på bilden så har jag redan utväxt, inte ens en månad sedan jag färgade håret! Det verkar fungera ;) När man använt det så känner man att nåt händer i hårrötterna, hur coolt att sånt shampoo finns och faktiskt fungerar!? Igår tvättade jag håret med silvershampoo och jag tyckte det blev mindre orange och att slingorna kom fram mer, får använda det mer och köpa mer för det är snart slut.
 
Är så otroligt seg och trött idag, känt mig utsliten. Imorgon kl 16 tar jag helg, fan va skönt! 
 
 
Jag och min drickyoghurt och Klas och hans telefon! 
 
 Soffhäng :)
 

Heavy

När jag varit på jobbet i 2 timmar kände jag att det redan varit en jobbig dag. ALLT hände samtidigt, tandläkarna var där, mediciner skulle ges, oroligheter, flera behövde hjälp, det ringde i telefonen hela tiden från köket, från enhet A, osv. Jag kände bara hur huvudvärken smög sig fram.... usch inte roligt.
 
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon på valborgsmässoafton.
 

Black and white

Åt frukost ute i solen i morse, sedan solade jag en stund. Sjukt härligt :)
 
Pratatade med min lillasyster i nästan 3 timmar igår, hon hjälpte mig med photoshop som jag inte har använt på evigheter så var lite rostig... Men lyckades få hit en ny header och annan textfärg iallafall! Skönt, var så fruktansvärt trött på min gamla, denna är mycket fräschare med sting av sommarkänsla, right? 
 
Annars så har Daisy klantat sig igen. Hon tuggade ju sönder en penna igår och idag när jag skulle gå ut med henne var hon helt fläckig av bläck! Hon hade legat och sovit på plaströret med bläck i från pennan. BRA där, fick ju inte bort all bläck när jag tvättade henne heller. 
 
Redigerade en bild på oss innan och blev nöjd med resultatet: 
Love is in the air <3

Pink

Idag fick jag reda på att min semseter är beviljad! Så jag ska ha semester v 32-35, fyra fucking veckor, huuur skönt?! Hela augusti typ, i GREKLAND. Vi drar till Rhodos den 9:e aug och kommer hem 25:e. Längtar ihjäl mig! Jag har aldrig varit utomlands, eller ah bara i Finland och Norge men det sitter ju ihop med Sverige så det räknas inte med! Ska bli så skönt att få åka till värme, sol, strand, palmer, hav, drinkar, annat klimat, ja allt. Vi har all inclusive på hotellet så kommer äta ihjäl mig också ;) 
 
Bytte nyss till nya fräscha skosnören på mina jogging-skor då en viss hund som heter Daisy käkade upp mina gamla skosnören... Hon hade för övrigt tuggat sönder min penna i tusen delar när jag kom hem, omtänksamt. Aja så är det om man har en liten hund som fyller 1 år på torsdag. Ska dra ut på en promenix med henne nu så jag gör slut på lite av hennes energi. Lekte med henne för en stund sen och sprang runt i hela huset med henne rusandes efter, både jag och hon tycker det är skitkul haha. 
 
Nya skosnören på gamla skor piggar upp!
 
Den skyldige till söndertuggade prylar, Daisy who else?

APT

Underbart väder idag också men missade det mesta av det, kom precis hem från jobbet och APT:t vi hade 14-17. Sitter ute på altanen nu men även om solen värmer är det ju inte jättevarmt som på dan såklart. Klas sa att det ska bli NOLLGRADIGT på torsdag 1 maj! I helvete heller, hoppas han har fel!! Vill inte ha tillbaka kylan tack...
 
Blir väl mys hela kvällen med mina 3 älsklingar, Klas blev skickad till Kumla så han kommer inte hem förrän på torsdag antagligen. Inte för han är där hela veckan men han får ju nya uppdrag hela tiden. Som han sa "det är bara en bonus om jag kommer hem på veckodagar." Han är ledig på tordag, är ju röd dag men det är inte jaaag.
 
Me and my babe <3 Miss you din skithög.. haha

Red

Vilken skön kväll, blev långpromenad med vovven. Allt blommar såg till och med smörblommor blomma idag! Ska inte dom blomma i typ juni? 
 
Skrev med Linda nyss och hon frågade om hon kan stanna över en fre-lör. Absolut kan hon det, hade bara varit kul :D Längesedan vi hittade på nåt!! Haft roligaste helgen in my life with her. Det var då det när jag var singel och hennes dåvarande pojkvän blev sur för jag höll på med alla hans kompisar. Hahaha inte bara jag ju, de var också med på't såklart ;) 
 
GIVETVIS råkade jag bränna mig i solen idag! Var ju skitvarmt ute och där satt jag och tänkte "äääsch bara jag tar det lugnt nu så klarar jag mig." Tog jag det chill? Svar nej.... 
 
Kräftan...

Beautiful day

Suttit och solat hela förmiddagen, skönt men väldigt varmt! Medan jag satt och pressade i solen stack Klas och köpte en gräsklippare. Så han har klippt hela vår gräsmatta nu full av djungelgräs va den typ. Maskrosor överallt haha. Köpte Lokas nya smak "Crush" igår. Testde den med citronsmak och den är skitgod! Passar utmärkt nu i värmen, den är svalkande och fräsch i smaken :) 
 
Vi ska grilla om en stund och njuta av det fina vädret. Underbart väder vi har, får ta tillvara på det för man vet ju aldrig hur länge det stannar kvar.
 
Den goda Lokan! Testa vettja :)

Sunny day

Idag hälsade jag och Klas på mina föräldrar. Min lillasyster Lowe va gullig och gjorde tacos till oss! :) Vi fikade sedan i det fina vädret och hade det trevligt. Det är riktigt varmt och skönt ute nu, om det blir fint imorgon också så ska vi grilla! Och jag ska sola.. vill bli brun o fräsch nu ju ;) 
 
Fin bild som Lowe ritat! Hon är GRYM.
 

finally friday

Satt ute i det fina vädret när jag kom hem från jobbet, oerhört kvavt har det varit idag men så fort solen förvann blev det kallt. Nu väntar jag på att Klas skall komma hem, inte sett honom sedan i onsdags morse. Vi tänkte dra till systemet och köpa lite gott, kanske även äta ute, men får se hur det blir :) 
 
Jag är trööööött efter helgens och veckans arbete. Usch helt slut. Imorgon ska jag åka hem till mina föräldrar och 3 yngre syskon. Min lillasyster är grym på att fota så hon ska ta lite bilder på mig. Emelie (vikarie på jobbet) och jag satt och tjatade hela rasten för nån vecka sedan så visade jag bilder som min syster Lowe tagit på mig och hon tyckte de var asfina så jag sade att jag var utbildad modell o hon ba "vaaaah är du det?!" Haha hon är så go Emelie! <3
 
Bild Lowe tog på mig 2012, då jag hade kooort hår. 
 

Rain

Regnet faller utanför mitt fönster som står på glänt.. Har lagt mig nu och skall försöka sova. När jag kom hem innan tog jag in posten och Klas är kallad på rättegång i Oslo, fått brev från norska polisen. Det angår en sak som hände 2012 tror jag det var. Klas lastbil hade rullat ner för en backe och in i ett hus som höll på att byggas under tiden han lämnade några papper. Snacka om OTUR. Det var vinter, halt och trots att han drog handbromsen måste den ha släppt på nåt sätt. Så ah skit är det, står att han kan välja mellan att betala 15 000 norska eller sitta i fängelse i 15 dagar. Great...
 
Annars så.. en på jobbet sade upp sig idag. Synd, men hon tyckte det blev för mkt då hon pluggade både till usk och körkort. Synd, nu blir det en lucka till. Aja så är det! Emelie som är vikarie på jobbet och som jag blivit polare med frågade om vi kunde dra till Ullared någon dag ganska snart "visst, jag är på!" sa jag. Vi får bestämma en dag som passar bara :) Kan bli skoj, passa på att handla massa onödig skit haha ;) 
 
 
Gammal bild på mig från 2012 trooor jag! 

It's hard, so hard.

Gick upp ganska tidigt idag och tagit det lugnt nu innan jag behöver åka till jobbet. Läst Kommunal och olika bloggar, tvättat hunden och känt på vädret. Men ingen go värme ute idag inte...
 
Min kille ligger ju ute nu, kör lastbil över hela landet och jag vet inte när jag får se honom igen. Han ringde nyss när jag var inne i bloggläsandet och jag kände liksom hur ledsen jag blev, givetvis blev jag glad att han ringde men samtidigt kände jag mig så ledsen inombords. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket och jag försöker verkligen hålla mig stark i detta, jag vet att vi har diskuterat det och jag har bävat inför dagen han skulle börja med det och den dagen inträffade i måndags. Han kom hem i förrgår kväll vid 22-tiden iallafall. Men nu har jag inte sett honom sedan igår morse kl 6. Jag kände när jag pratade med honom att tårarna var på väg, att det gjorde ont i mig och jag kände bara sorg för att han är så långt ifrån mig, att jag inte vet när vi ses igen och hur mycket jag saknar honom. Så jag sa till honom att jag inte vill att han ringer mig, att det är för jobbigt för mig. Jag hörde att han blev ledsen så sa han att jag får ringa när jag vill prata. Det blir så tungt för mig, han är mitt allt, när han är med mig känner jag en trygghet som annars inte finns och när jag hör hans röst vill jag bara ha honom NU liksom, hos mig.... Så det gör mig så ledsen. Men samtidigt vill jag så gärna prata med honom och höra hur han har det, men just nu brister det för mig för jag känner att personen jag älskar mest av allt befinner sig långt ifrån mig och det enda jag kan få av honom är telefonsamtal. Jag är en riktig gosemänniska som älskar att mysa så ah detta är ett helvete för mig. 
 
Jag får försöka vara stark, förhoppningsvis ses vi imorgon kväll eller lördag morgon. Känner mig så ensam, tur jag jobbar 100% så jag jobbar mycket, men när man väl är hemma går tiden så sakta och det är så tomt utan Klas. Hade gärna velat hälsa på min syster, mina föräldrar eller träffat nån kompis, men tiden är så knapp och nu har jag jobbat mest kväll. Men får se vad man kan hitta på. Tur jag har mina 3 underbara husdjur annars hade jag fasen dött!
 
Lonelyyy I am so lonely... blablablaaaa...

Sad..

Klas kommer inte hem idag, får se om han kommer imorgon. Känns så tomt utan honom, men känns bättre idag än igår vilket är skönt. Jag får vänja mig helt enkelt, vara stark och försöka spendera tid på väsentliga saker.
 
Idag när jag kom till jobbet fick jag reda på att mannen jag var kontaktperson för avled kl 10 imorse. Han har legat inlagd på sjukhus sen en vecka tillbaka så han avled där idag. Jag kände det på mig när jag åkte till jobbet att han säkert är borta nu.. Skönt för honom att det gick fort iaf. Men sjukt tråkigt att han skulle försvinna. Han var en genomsnäll människa, var alltid så go och ville aldrig något ont. När man frågade honom t.ex. om det var ok att man tvättade honom så sade han "gör vad fan du vill". Han var aldrig sådan som sa emot, utan han accepterade det mesta. Han hade många tabletter på morgonen och brukade fråga vad alla jävla tabletter skulle vara bra för, jag brukade svara att det är läkaren som bestämt och inte jag. Då sa han att det förstod han. Han var en fin man som svor ganska mycket men det var bara roligt, han var så rolig och underbar. Kommer sakna honom som FAN. Brukade säga att han var min lilla Alfons, och när jag sa till honom att jag var hans kontaktperson så tittade han på mig och sa "Åhh fan!" Så log han sitt försynta söta leende som värmde i mig. Vila i frid min fina, hoppas du får det bra i himlen <3 
 
Roses for you Alfonso <3

22/4

Har varit så otroligt vackert väder i helgen som jag har missat för jag har jobbat... Givetvis när man väl är ledig så är det mulet. Jag är totalt utsliten sedan igår, jobbade med en som inte kände till den enheten och en som inte gjorde ett skit. Var så trött när jag kom hem igår att jag somnade på soffan efter vi ätit. Idag värker det i händerna och lite här och var. Det är ett oerhört slitit jobb att jobba som undersköterska, man sliter ju ut sig. Ibland känner jag bara för att säga upp mig och fly från allt, bara sticka utomlands för gott typ. Men jag måste jobba annars blir det inga pengar till alla utgifter. Att jobba heltid inom vården är väldigt jobbigt men lönen är ju skit så vad gör man..? 
 
Idag stack my boyfriend Klas vid 6 och jag vet inte när han kommer hem. Det som är så jobbigt, att aldrig veta med hans jobb. Han kan få uppdrag att köra en trailer från Göteborg til Oslo och då är han borta typ 2 dagar. Idag har han mest kört lokalt i Göteborg men sedan visste han inte. Jag sa att han säkert får åka långt åt helvete härifrån. Usch för det yrket! Kan det bli sämre än att en lastbilschaufför och en undersköterska blir tillsammans? Han bytte ju nyss tillbaka till sitt gamla jobb, det är bättre betalt men han är borta mer. Vi sliter arslet av oss för att få ihop det men känns som man sliter i onödan, jobbar jämt men får inget för det känns det som. End ond cirkel.
 
Jag vill plugga vidare men vet inte till vad, har kollat på lite olika alternativ. Till exempel medicinsk sekreterare, tandsköterska, sjuksköterska, specialiserad undersköterska, audionom osv. Tänkte jag kan söka något och gå ner i tjänst samtidigt som jag pluggar. Men blir ju en del pengar man förlorar och vi kan inte leva på bara Klas lön gissar jag. Jag vet inte. Klas vill också läsa vidare vilket glädjer mig, han har kollat på elentreprenör. Han säger att han vill satsa på något inom el och har varit och pratat med en yrkeskonsult. 
 
Känns som allt är så tungrott just nu, längtar ihjäl mig till augusti då vi äntligen skall åka härifrån. Ge mig Rhodos, Grekland och värme snarast tack. 
 
I WISH THE BEST FOR US! 

I söndags...

I söndags så kom ju min mamma, lillasyster Lowe, moster Linda och hennes lilla dotter Cornelia på besök. Min lilla söta kusin :) Mamma lämnade Lowe här och åkte sedan till morfar där hon träffade sin kusin Torbjörn som hon inte träffat på 30 år. Hans mamma Inga-Lisa var också där, dvs morfars syster. Morfars vän Marianne var där också. Jag och Lowe åkte dit och käkade god tårta och det pratades mycket minnen dom emellan vilket jag och min syster inte alls kunde relatera till haha. Sen åkte vi hem till mig, så kom Linda och Cornelia på besök. Gud vad de små växer fort! Hon är 6 månader gammal nu.
 
Lite bilder från i söndags:
Haha så söt är hon! Här ser vi allt glada ut :)
 
 "Vem är du?" 
 
Älskling, jag och Cornelia :)
 
Hon klappar kissekatten :)
 
Tyvärr är bilderna mörka då de är oredigerade. Men får duga ändå! :)

Sadness

Satt och grät för en stund sen, känner mig så ledsen. Min pojkvän ba "du har inget att gråta över!" Men saken är att det känner ju jag att jag har, annars hade inte tårarna kommit. Känner att min kille ständigt pratar i telefon, alltid är det någon som ringer. Han skall göra massa annat när jag är ledig än att vara med mig. 
 
Hans telefon ringde, den låg på bordet vid soffan och jag satt i soffan medan han var nere i källaren och grejade. Det var Reine som ringde, hans jobbarkompis. Sedan några minuter senare ringde telefonen igen och jag sket i att kolla vem det var då jag trodde det var Reine igen. Han kommer rusandes upp från källaren och innan han svarar säger han till mig  "du kan väl åtminstone svara!?" Då var det hans faster Anna som ringde. När han lagt på så pratade vi lite. Jag sa att jag känner mig utelämnad, att hans telefon alltid ringer och att vi inte gör något tillsammans. Jag sade att han kan svara i sin jävla telefon själv för det är ändå ingen som vill prata med mig. Då sa han "men för fan lägg av nu!" Så sa han att jag får komma på nåt att göra, att jag alltid är negativ till allt, att man måste göra tråkiga saker också och blabla. Så sa han bara "vi ses sen" och gick ut till bilen. Jag ville inte följa med till hans faster, jag har svårt för henne. Speciellt inte i det tillståndet heller helt lipig och dan. 
 
Han förstår mig inte. Han är allt jag har och det har jag berättat för honom. Han menar att jag skall skaffa kompisar och hitta på saker att göra. Men saken är att jag jobbar heltid inom demensvården vilket man kan bli väldigt trött i huvudet av. Jag menar att det tar på energin... Och på jobbet träffar jag alla arbetskompisar och pratar med dem. Så när jag väl är ledig känner jag inte så stort behov av att hitta på massor saker då jag är trött och vill vara med min pojkvän. Men då är det alltid någon som ringer honom, ofta ringer någon tidigt på morgonen och väcker mig när jag är ledig och vill sova ut. Men han vaknar ju aldrig av det. Han skall ju alltid svara också. Imorse när det ringde och vi låg halvvakna så svarade han fort som fan... Ibland kan man ju faktiskt skita i det och ringa upp sen.
 
Sen ringer han 6 gånger efter han åkt, jag svarar och frågar vad han vill "jag ville bara säga att jag är på väg hem." Jag ba "ööh aha.." Så frågade jag honom varför han ringer istället för att prata med mig när han kommer hem. Då sa han att han ville få det gjort, dvs lämna poleringsmaskinen till Anna. Vad fan har det med saken att göra?  
 
Visst jag känner mig ofta ensam och instängd i mig själv efter att ha haft depression och social fobi i ca 6 år så mår jag fortfarande inte bra. Det hänger kvar, speciellt det depressiva och tankar i negativa banor. Ibland får jag gråtattacker över något som inte alls är något att lipa sönder för. T.ex. så grät jag när jag kom hem från jobbet en kväll för att kollegan jag jobbade med inte var så snäll. Men varför bryr jag mig? Varför ta åt sig? Jag är så svag, säger någon minsta lilla så kan det brista, som en gång då jag och killen var hos hans faster och skulle äta ute och hon sa "du kan väl åtminstone prata när du är här?" Så blir jag skitledsen och gråter som fan i bilen på väg till restaurangen. Det behövs inte mycket. Så fort någon påpekar att jag inte pratar mycket, är tyst eller blyg blir jag sårad eftersom jag lidit så in i helvete av de problemen. 
 
Nu har jag skrivit av mig lite iallafall, göttigt. 
 
I'm so used to my sadness, I can't say how true happiness feels like.

Lördag den 12:e

Min gamla klasskompis Linda ringde kl 05:06 imorse och väckte mig och innan dess vaknade jag skitförbannad av 2 klockor som ringde kl 04:30....... åååh vad störande! Jag svarade inte Linda för jag va fasen inte vaken. Så sms:ade henne förut och frågade varför hon ringde kl 5 imorse. Hon svarade "Hahaha ville nog prata xD" 
 
Imorgon kommer mamma, min lillasyster, min moster och hennes lilla bebis på besök :) Ska bli kul att träffa dem, var ett tag sedan nu. Moster Lindas lilla Cornelia är så himla söt! Jag kallar henne Corre haha. Måste fan städa... Ser förfärligt ut här! Dessutom har vi fått nya husdjur - myror! Måste ringa Anticimex. Hunden Daisy äter ifs upp dem när hon får syn på dem. Ser så roligt ut hon slickar i sig dem, okej det där lät äckligt...
 
Nä om man skulle samla ork och börja städa. Så sjukt tråkigt! Speciellt när det är så mycket fucking skit som ska bli rent. Kläder, golv, bänkar, bord, disk, säng.. ALLT. Aja så går det när man inte orkat städa på ett tag. Blame your self liksom.
 
Uuuurrrrghhhh!

freeedag

Äntligen är det fredag och vackert väder. Men när jag åkte till jobbet imorse så regnade det och var alldeles grått men på väg hem så sken solen och himlen var blå! Underbart. Det kan gärna regna när man jobbar och vara fint väder när man är ledig. 
 
Pojkvännen tog med sin f.d. jobbarkompis (Janne) hem idag, och hans lastbil som de byter lampor på.. Sen kom mina f.d klasskompisar Linda och Emma och hälsade på! De våldgästade mig haha var inte alls beredd på att dom skulle komma. Jag hade precis kommit hem från jobbet och tittade ut genom fönstret och kollade på killen o hans arbetskompis som grejade och plötsligt kom dom där i en bil! Så vi tog min bil och drog till Donken och Systemet. De åkte sedan vidare till Lindas pappa.
 
Nu har vi ätit pizza och tjockat oss här jag killen och Janne. Ska slappa lite i soffan nu om det går, hunden är skendräktig och håller på att gnälla hela tiden. Så sjukt jobbigt....
 
Jag och jobbiga lilla Daisy. Måste vara jobbigt för henne också såklart att tro hon ska bli morsa..
 

Sick


Efter att ha legat o spytt galla hela dagen igår vaknar man med illamående och helt tom mage idag. Fått i mig en värktablett och te nu iallafall. Ska försöka gå till jobbet imorgon. En jobbarkompis hörde av sig och frågade hur jag mådde,  gulligt av henne :)
 
Får ta det lugnt idag och hoppas verkligen inte på att spy mer! Ska ta mig en varm dusch sen och skölja av äckelkänslan av illamående och spya, känna mig fräsch igen... 
 
Nu är den verkliga grönskan här, knoppar börjar slå ut, gräset växer och blommor blommar. Underbart!
 
Underbar vårpromenad med Daisy förra veckan! :)

Suck

Idag vaknade jag med huvudvärk, jag mådde illa och låg en stund i sängen. Sedan så spydde jag...Ha sådan migrän så man spyr är förjävligt. Jobbar kväll imorgon men funderar på att sjukanmäla mig. Killen försökte hitta numret till mitt jobb och ringa men jag är ju en sån som bara stannar hemma om jag verkligen mår riktigt dåligt. Okej nu spydde jag igen. Får stanna hemma imorgon.  
 
Jag märkte igår att vår hund Daisy som är 1 år nästa månad är skendräktig. Jag tänkte "jävlar vad stora tuttar hon fått" och klämde på dem och det kom mjölk. Visste inte hundar kunde bli det, aldrig haft en tik tidigare. Så nu är hon lite orolig, ledsen och arg. Hon förbereder sig för att bli mamma. Stod att man skall motionera mycket med henne och ge henne mindre mat.
 
Nä nu skall jag ringa jobbet och säga att jag inte kommer imorgon. Fyfan för detta... 
 
Jag och Daisy when we felt good. Now we feel like shit! 

Fredag den fjärde

Idag har jag suttit hos frisören i 3 timmar, blivit nougatblond typ och slingor i håret. Det blev ljusare än jag trodde och frisören sa "Asså jag är chockad vad bra det blev! Trodde inte det skulle bli så ljust på så mörkt hår.." Så jag är jättenöjd nu är jag ljusare på skallen vilket jag trivs med. 
Annars så köpte jag lite kläder, smycken, smink o grejer till håret. Så imorgon blir man nog ganska fin hoppas jag!
 
Har gått en promenix med vovven i det fina vädret och nu väntar jag på att min pojkvän skall komma hem. Inte sett honom sen igår kl 6 på morgonen... och ja det är länge om ni frågar mig, då vi bor tillsammans. 
 
 
 
 

Sunshine

Gått en lång promenad med vovven idag efter jobbet vilket var skönt, så fint vårväder nu ju. Vitsippor och solsken är aldrig fel!
 
Annars lugn dag på jobbet och ledig imorgon innan jobbhelg. Ska ju på dop på lördag de 2 timmar jag är ledig från jobbet. Min killes ex kommer dit, hon är kusin till tjejen med barnet som skall döpas. Har aldrig träffat henne så får väl se hur det går...
 
Imorgon ska jag klippa mig och slinga håret, lite vårfin vill man ju bli. Så tänkte jag köpa lite snygga kläder, vill ju vara lite extra snygg på dopet om inte annat. (If you know what I mean) ;)
 
Min pojkvän har gått tillbaka till sitt gamla jobb på Trans Cargo att köra lastbil med trailer långa sträckor eftersom lönen är bättre och han aldrig trivdes på IL Recycling. Så honom får jag inte se förrän imorgon, då jobbet innebär att han ligger ute. Första natten utan honom på 1 år... kommer kännas VÄLDIGT ensamt. Tur jag har våra 2 katter och hunden att trösta mig med <3
 
 

Work work work your ass off

Har just nu rast på jobbet och jag blir så fruktansvärt jävla trött, vi har en gruppledare som borde fått sparken för längesedan men får tydligen bara tillsägelser av chefen och hon får fortsätta sprida negativ energi och kaos. Vi behöver inte gå in på vad hon är för typ av människa, räcker att jag säger att ingen vill veta av henne och att hon inte borde vara varken gruppledare eller undersköterska.

Första april

Äntligen är våren här! Varit fint väder hela helgen med solsken och vårvindar.

Mycket som händer nu; killen säger upp sig och jag blev nyligen fastanställd. Har funderat mycket på yrkeslivet, jag jobbar 100% med dementa. Jag känner att jag sliter ut mig för en skitsumma varje månad... Såg på nyheterna igår att färre läser till undersköterskor då lönen är kass och arbetet tungt. Varför skall vi undersköterskor och även sjuksköterskor tjäna så dåligt? Det är ett mycket ansvarsfullt och tungt arbete vi har. Ibland tänker jag "varför baseras lönerna på utbildning och inte hur tungt arbetet är?" Sedan tänker jag att vi med mindre utbildning och utan högskoleutbildning hamnar i träsket med mycket slit och lite betalt. Varför är det så när arbetet vi gör är så viktigt?

Undersköterskor är närmast patienten, mest omvårdnadsinriktad och finns alltid där för att hjälpa. Utan den länken i kedjan skulle inte vården fungera.

RSS 2.0