Fredag....IMORGON!

Hejsvejs!
Börjar med att svara på en fråga: "Började följa din blogg för ett tag sen, då skrev du om en kille du träffade i Göteborg. Är det han som är din pojkvän nu eller vad hände med honom? :) Kram"

Nej det är inte han (Tim) som är min pojkvän nu. Jag träffade honom på krogen i Kungsbacka, han sa att jag fick sova hos honom men jag tackade nej eftersom jag var på jakt efter en som heter Anton .  Sedan tog jag upp kontakten med Tim och vi träffades. Snäll kille, men för långt bort och för upptagen. Jag träffade honom 3 gånger och vi höll på ett tag, men sedan gick jag på fest och träffade Linus, som är min pojkvän idag! Jag va liksom tvungen att bestämma mellan dom två.. Linus var den som verkligen brydde sig och hade mer tid för mig. Tim gymmade typ varje dag, skrev till han att vi lägger ner. Linus är killen med stort hjärta som jag började tycka om från första dagen jag såg honom! Jag fick starka känslor för honom, han är sjukt underbar! På festen där vi träffades spydde jag som fan efter all sprit han bjöd på, så han fick ta hand om mig. Va så dålig att dom trodde jag skulle dö! Så dom ringde ambulansen... Behövde inte hänga med till sjukan iaf! Tur det. Så fick inte hänga med min kompis Linda hem, eftersom dom inte ville ha spya i bilen. Jag sov över hos Josefine (hos henne festen var), sov tsm med Linus. Sedan dagen efter betalade han taxi och sedan körde han mig hem. Sååå hans plan va och supa mig under bordet och sedan ta hand om mig! Fast det erkänner han inte utan sa bara att han tyckte jag var tyst så han ville få igång mig lite, blev ju helt väck! Haha kul faktiskt.. kram på dig Anna!
Jo btw, har köpt löshår från Rapunzel Of Sweden, HISS eller DISS?

Tycker det e fint! :)


Phuuu...

Provet i psykologi gick bra, blir godkänd iaf, annars är läraren störd.. :P Nationellt prov i engelska B imorgon, muntligt. Sen på fredag i svenska B, muntligt, måste skriva mitt fucking tal! Om att vi människor dras till ondska, vi gillar att läsa om hemskheter och se det på film, är det bara för att vi vill se att förövaren blir bestraffad för sina handlingar eller vad? Nån som har nåt förslag?

Ska häänka med min boy hem idag :) Haha va hos han igår också, han va så gullig som matade mig med glass. Han vill att jag ska bli fet nämligen.. haha näjjdå ;)

Förresten, om ni har frågor äre bara att fråga på :) Någon som frågade om jag kunde ha en frågestund för ett tag sedan, men eftersom jag inte har så många läsare är det kanske inte så relevant. Men som sagt, fråga! Lägger ut frågor och svar isåfall ;)

Pusshej !


The darkness is around me

Nu är håret färgat, syrran färga mitt och jag hennes = TEAMWORK! :) Pluggat psykologi hela dagen.. krångligt men det börjar fastna lite iaf. Det psykodynamiska perspektivet, beteende perspektivet, det humanistiska perspektivet, det kognitiva perspektivet och det biologiska perspektivet, alla dessa ska jag kunna daah! Linus är förkyld stackarn :/ Hoppas han mår bättre imorgon 
Pretend to be happy..
Jag och Teodor - min söta nalle jag fick av Linus på alla -dag!

Miss my dark hair!

Shaa shaa! jag saknar mitt mörka hår, har inte varit mörkhåriii sen i våras :P Visst va man schnygg i blont, men det sliter som fan på håret att bleka det så plus att man måste färga det så fort den mörka utväxten kommer fram.. Plus att det blir dyrt i längden! Funderar på att färga håret svartbrunt, men får se :)
Blondinen..

Brunetten..

Orange, när jag höll på att bleka håret under sommaren..

Svart... och långt, miss it!

Naturligt typ..?

Uringult..!

HAHA fyfan, 2007...

Rödbrunt...

Randigt, kort + långt.. gult o mörkt.

Gult och svart eiiuuu..

Brunt...

Mörkt & kort.

Blond - efter plåtning..

Brunt längre hår..

Ljusare brun..beige?

Haha, asgammal bild! Fifan va man såg ut..

Idag ser man ut såhär.. Vafan hände?!



Fint väder!

Wow vilket fint väder det varit i helgen :) Är hos Linus nu, ska plugga men är fett trött! Han och Gabriel gick ut så jag skulle få lite lugn o ro. Önsakar att jag slapp skolarbetena, bara idag iallafall...
Sunshine!

Lite bilder från när Thomas, en Linus känner kom och hämta mig igår, jag och Gabriel satt i baksätet och fjanta oss (A) På väg in till the big city - Borås:
Gabriel är cool ;)
Snygg min va? ;) Lik sin far på denna bild..

Jag & Gabriel :)

Någon som vill smaka?

Förra veckan fick vi sätta in kateter på vår omvårdnadsdocka Svea (heter Sven när man sätter på snoppen). Jag har gjort det på riktigt så inga problem! Den feta nålen användes bara till att fylla på sprutan med sterilt vatten. Sedan sprutar man in vätskan i katetern och den lilla kateterballongen fylls upp så att katetern inte ska glida ur urinblåsan.
I love this..

Känner att jag valt rätt yrke!

Breathe your life into me, I still need you...

Hemma nu, solen är påväg ner. Känns ju jävligt bra att ha suttit i en skola hela dagen och missat det fina vädret. Måste plugga, men är ledsen för tillfället så går inte så bra. Linus menar att vi inte ska ha kontakt i helgen, han menar att han inte ska störa när jag pluggar och att han ska va med Gabriel. Visst ska han vara med sin son, men visst känner jag mig utanför och visst saknar jag honom... Kommer inte klara det anyway.
Asså jag är beroende av honom, helt stört. Jag har alltid ansett att kärlek är en sjukdom. Man blir ju helt mindfuckad. Vi hade ingen kontakt mellan 06:30 - 13:00 idag och bara det fick mig att må dåligt, normalt? :O Jag orkar seriöst inte, vill bara ha honom nära.
Jag får seriöst skärpa mig, jävla mensbarn! Well, va med Linus häromdan när han försökte fixa sin bil och byta katt. Gubben i orange e en han känner som gav honom instruktioner och lånade ut verktyg.
Linus granskar bilmotorn..


Den här motorn har tagit oss många mil!


DAAAAAAHH!

Sjuuukt mycket i skolan nu, mitt huvud exploderar snart, vet inte vad jag ska börja med... Nästa vecka på måndag ska alla instuderingsfrågor om njurinsufficiens skickas in, sen på onsdag är det prov i psykologi, sen är det en debatt i religion mellan judendom, kristendom o islam. Jag är jude och ska argumentera frö varför Jerusalem tillhör oss judar.. Sen på torsdag är det muntligt nationellt prov i engelska B, sen fredag muntligt nationellt i svenska B. Plus att jag måste göra alla instuderingsfrågor i samhällen för vi har prov i de snart me. Måste skriva om magsäckscancer också som jag ska redovisa för klassen. Måste göra om min SH-rapport också... och så är det projektarbetet på onsdag next week oxå. Säker glömt nåt.. snurrig i hööövet yo!

Sov hos Linus inatt :love: Han e så söwt min lille pajjk :] Haha jag hängde ju med honom hem igår så duscha hos honom och fick låna en tröja och hans röda kallingar ;) Han va fett iriiterad igår och imorse.. Så äre när nikotinsuget kommer, då får man inte klänga på han. Han är sjukt duktig som inte snusat på 16 dagar! *stolt*
 
Ska hem sen och plugga järnet. Jag hatar när det finns massor att göra och allt bara hänger över en! Vill bara få allt gjort så man har tid till annat!


Måste kämpa till slutet, det närmar sig, 81 dagar kvar till studenten!

PISS DAG!

Fan vilken skitdag, seriöst! Först skolan, hur jävla dryg som helst kom hem med pisshumör och min morsa är skitsur på min bror som inte sköter skolan så han är också skitsur. Kan ju inte bli bättre! Är sjukt trött, vi skulle genomfört vårt projektarbete imorgon, undervisat HLR för barn på en skola i Östra Frölunda. Men Linda blev sjuk så jag har hört av mig till läraren på skolan vi haft kontakt med och förhoppningsvis får vi skjuta upp det en vecka. Vi måste komma någonstans!! Jag, Linda och Sofia måste planera! Vi måste gå igenom hur vi ska utföra vår uppgift för att den typ av åldersgrupp vi ska undervisa skall förstå. ÅH blir så jävla trött på det här, vårt grupparbete fungerar ju inte! Om vi inte får godkänt i denna uppgiften kommer vi inte in på högskolan - GREAT!!
Jag är fett sur för att min pojkvän ska hem o "tvätta oså idag". Mig vill han ju inte vara med, skämt åsido!! Men ändååå vi har varit tsm 2 mån idag, vem bryr sig?! JAG BRYR MIG! Helvete då. Får seriöst någon grövre form av psykbryt snart! OK helvete vad sur jag är... får försöka chilla ner lite nu asså. Han fattar ju inte hur mycket jag saknat honom! :( Hoppas han kan få mig på bättre tankar.... Alla människor verkar ju vara irriterade/sura idag, vafan ärehär?
Sååjaaaa det kommer bli bra nu som min bror brukar säga, tönt är han! Men aja, det löser sig sa hon som sket i badkaret.
Bara att komma över det, lovar att jag kmr skratta åt detta inlägg vid ett annat tillfälle..

S.p.e.c.i.e.l.l. d.a.g.

Asså seriöst, var är solen? Dryg dag i skolan, skolmaten var icke god, som vanligt. Snart har vi religion. Läraren har varit sjuk i 2 veckor nu så får se om hon dyker upp!

Anyway, idag är ingen vanlig dag för det är min och Linus 2-månaders dag! :) Jag har varit så lycklig dessa två månader med honom.. känns så kort :O Men känns som jag känt honom jättelänge. Han är underbar, gullig, fin, söt, fantastisk och totalt älskvärd. Han finns där för mig, ställer upp för mig och bryr sig om mig. Är så glad att jag träffat honom så nu skall jag tacka de personer som fick mig att dra till festen där vi träffaes för första gången den 25 november 2011. TACK Carro för att jag fick följa med och fira din födelsedag, tack till Linda för att du ville ha med mig, tack mamma för att du lät mig åka och för att du ljög för pappa om vad jag gjorde, tack Josefin för att vi fick vara hos dig och tack Linus för att du kom dit! ♥ Hoppas inte jag glömt någon i mitt snygga "tacktal" haha :)

Det som suger är att jag och Linus bara ska ses några minuter, han ska bara hämta en grej hos mig efter jobbet. Känns riktigt surt, vill ju vara med honom idag, hela dagen! :( ÅHHH!!


Jag älskar dig Linus Åberg! ♥

Jag är sjukt stolt över min älskling som inte snusat på 13 dagar :D Imorrn äre 2 veckor, helt otroligt!! Puss på de :*

Så söt!


Pungråttan Ratatouille älskar att åka snowboard!

JOBB

Jag fick glädjebesked idag när jag kollade mailen! :) Jag har fått semestervikariat över sommaren! Yey :D Ska jobba på demensboendet i Dalstorp, samma ställe som förra sommaren. Trivs där!
Me at the hospital! Hade APL inom Geriatrisk Ortopedi i början av året.
Snart färdig undersköterska! :D

Vegetarian - ät vegetariskt!

Jag är vegetarian. Många förstår inte hur och varför jag kan vara det, så jag ska förklara en gång för alla i detta blogginlägg! 
När jag var liten gick jag hos dagmamma, hos henne åt jag kött. Men aldrig hemma om jag inte minns fel. När jag började skolan åt jag kött fram till 1:an då jag bestämde mig för att äta vegetariskt. Jag kommer ihåg första dagen som vegetarian.. Det var köttfärssås och spagetti i skolan. Men jag kände mig inte alls sugen på det, jag tänkte nåt i stil med "nu är jag vegetarian!" Min lillasyster blev strax efter mig vegetarian. Min mamma och pappa är vegetarianer, även om mamma käka kalkon eller nåt på sin systers bröllop 070707, men whatever och pappa kan äta kött ibland. Mina två lillebrorsor har även dem gått över till att bli vegetarianer, men det skedde först då de gick i 4:an, 5:an.
Hemma har pappa alltid sagt att "kött är dött, det ruttnar i tarmen" och att vi människor inte är skapta för att äta kött. Titta på våra tänder och jämför med ett lejon, vi är från början inga köttätare. Vi människor är närmast släkt med schimpansen, de äter absolut inte kött. Deras tänder liknar våra, inte skapta för att bita eller slita sönder muskelvävnad. Men våra hjärnor utvecklades och vi började bygga vapen att döda djur med. Genom att vi människor jagat djur och ätit dess kött har vi utrotat många djurarter. Vi har förstört rytmen i naturen, vi har fört in hermeliner där de inte hör hemma vilket hotar att utrota kiwi-fågeln. Nog om detta, nu fortsätter jag...
Jag är van vid att se människor äta kött och brukar inte tänka så mycket på det, eller jag vill snarare inte tänka på det! När jag ser kött i affären, helt rosa-rött, man ser liksom senorna och blodet i det. Kött är djurens muskelvävnad, deras blod har pumpats genom det, det har varit en levande varelse. Djur föds upp för att slaktas, vad är det för liv? Vi skjuter djur för att det inte ska bli "för många", vem fan skjuter oss människor då? Vi blir bara fler och fler... Som om vi människor är värda att leva, men inte djuren?
Nu för tiden finns det många ersättningsprodukter till kött. Många tror att vegetarianer bara äter grönsaker men det är FEL! Mat påverkar klimat, genom att välja vegetariskt minskar man sitt bidrag till klimatförändringarna. Kött är den stora boven i klimatsamanhang. Genom att ersätta köttet med baljväxter, dvs. linser, bönor och ärtor kan man miska sina utsläpp rejält. Dessutom finns sojaprodukter och quorn istället för kött. Enligt Livsmedelsverkets kostråd äter vi mer kött än vi behöver för att må bra.
Rött kött kan vara dödligt visar ny studie publicerad i tidningen Archives Of Internal Medicine. Om man äter en portion obehandlat kött (t.ex. färsk biff, fläsk eller lamm) höjer man sin dödsrisk med 13%, medan de som äter behandlat (som vanligt fryst, konserverat eller liknande) höjer dödsrisken med 20%. Forskare kopplar de höga halterna mättat fett, järn och kolestrol i rött kött till hjärtproblem. Även om behandlat och icke-behandlat kött innehåller stora mängder mättat fett så är de behandlade produkterna mycket värre ur hälsosynpunkt.
I och med att köttet går igenom en bevaringsprocess innehåller det nitriter och nitrater, vilket är två typer av kemiska salter. Nitrater är relativt ofarliga, men i kroppen omvandlas de till nitriter som kan leda till insulinproblem. De höga halterna natrium kan höja blodtrycket och på så sätt skapa hjärtproblem.
Jag är lakto-ovo-vegetarian, vilket innebär att jag inte äter kött alls, inte från fågel eller fisk heller, men jag äter smör, ost och mjölkprodukter. Jag är vegetarian eftersom jag tycker synd om djuren, för miljön och på grund av min uppväxt. Jag skulle aldrig kunna stoppa i mig en köttbit, skulle må sjukt illa...
Så gott folk, varför äta uppvärmda likdelar? Något som är dött? Vävnad som kommer från en levande varelse som blivir dödad bara för att just DU ska kunna äta...? En femtedel av alla utsläpp av växthusgaser globalt uppskattas komma från djurproduktion. Varför inte dra ner på köttätandet iallafall, för miljöns skull?
Lite lustig bild, true story!
Den rökande schimpansen Charlie blev 52 år gammal.. Folk slängde ner cigarettfimpar som gjorde att han började röka, annars hade han säkerligen blivit äldre!

Söl...dag!

Hejjj!
Varit hos älskling hela helgen och snart ska vi dra ut på stan och härja för vi e gangsters ;) haha! Har fått endel gjort då det gäller pluggandet vilket känns skönt! Imorgon äre skola igen...boooring! Men inte så långt kvar nu ju, 86 dagar kvar till studenten :P Ska bli fett skönt att gå ur skolan och börja jobba. Måste söka mer jobb dock.. eftersom ingen hört av sig. Får söka fast istället.
Trist väder idag, molnigt. Vill ha soool! Man blir så glad då, tänk vad vädret kan göra mycket! Sommar och sol är fina grejer. Hoppas att solen tittar fram snart igen :) Vill sola och bli brun, man känner sig mycket fräschare då..

Ahhhh

Asså sjukt mycket i skolan nu... Imorgon ska jag och Linda redovisa i engelska b om Canada. Jag har inte hunnit göra så mycket, slängde ihop en powerpoint men blev mest bilder. Har lite fakta men inte så mycket. Please God help me :O Valde att hänga med min älskling hem idag igen, min syster blev tydligen lite ledsen att jag inte kom hem läste jag på hennes blogg. Hon är så söt Shiet va hungrig jag är, får gå och slänga i mig lite käk :P
Linus frågade nyss "ångrar du att du hängde med hit eller?" Jag ba "nää älskling, varför skulle jag göra det?" Han har frågat det förut, senast igår. Asså waah? Älskar o va med honom fattar han väl!
Naturen i Canada är väldigt vacker...

Morrn!

Följde med älsklingen hem igår och sov hos honom, kom hem vid kvart över 6 imorse. Skola snart då, bläääh :/ Kanske ska spackla mig lite så jag slipper se så trött ut haha :) If only you saw what I can see you understand why I want you so desperately, baby you light up my world like nobody else, you don't know you're beautiful♥
puss på dig!♥

Good morning!

Morrn! Idag har jag studiedag, lika bra att sätta igång med plugget på en gång :P Har mycket att göra...
'
En kopp uppiggande på morgonkvisten är aldrig fel!

Dikter by me

Solsken
Jag vill sitta i min vilostol när det är sol,
höra fåglarnas kvitter och granska himlens blåa färg,
känna vindpusten mot min kind långt borta från min vind.
Känna mig värmas upp av solens varma strålar,
le vid tanken att skita i mina stålar,
bara känna solens varma sken och känna att huden är len.
Min underbaring
Min fina pojk, du är så fin, så vacker,
jag älskar dig så, du får inte gå.
När du inte är nära saknar jag dig min kära,
vill alltid ha dig vid mig, få se på dig, ta på dig
och känna hur ditt leende värmer mig inifrån.
Du bringar mig lycka, glädje och värme,
vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Du blåste bort min sorg, släppte mig fri från
denna borg. Jag är så glad att jag är fri, du
är min räddare, min hjälte.
Du finns alltid där och ställer upp för mig,
jag stör dig aldrig och du stör aldrig mig,
det är så det ska vara, inget bara.
Vi har roligt tillsammans, trivs ihop,
ler och skrattar men även tårar kan
förekomma emellanåt.
Om jag lyssnar på en fin låt, en låt om
äkta kärlek far mina tankar runt, runt,
jag tänker på hur lyckligt lottad jag är
som har DIG.
Du är underbar, fantastisk, perfekt
i mina ögon. Du värmer min hand,
vi är som ett slutet band, du värmer min själ,
det är äkta kärlek det.

True story

Ensam
Rädsla
Sorg
Negativitet
Oälskad
Tårar
Längtande
Själv
Ful

Tillsammans
Trygghet
Glädje
Positivitet
Älskad
Skratt
Tillfreds
Kramad
Vacker


Funderingar

Snart har jag varit ihop med min pojkvän Linus i 2 månader. Han är underbar och jag älskar honom hur mycket som helst! ♥ Han har nyligen slutat snusa och hållt upp i fyra dagar nu, inte dåligt. Innan snusade han 24/7, även när han sov. Det fick mig att må sjukt dåligt för jag visste hur snuset påverkade honom och hans kropp. Jag är jävligt stolt över honom. Trodde inte att han skulle lyckas sluta eftersom han var så jävla beroende. Han blev ju irriterad bara han inte hittade sin dosa och började anklaga mig för att ha tagit den. Jag tjatade på honom om hur farligt det var, att jag inte tyckte om det och hur det påverkade honom. Även det gjorde honom irriterad, men han förstod ju att jag tjatade för jag BRYR mig. Han har sagt att det blev som en spark i röven, så jag är stolt över mig själv också. Jag hoppas att han aldrig mer snusar eller ens tar ett bloss av en cigg. Inget nikotin, NO MORE!!!

Linus har en son, Gabriel 4 år. I början tyckte jag inte det var några problem alls att han har ett barn, men nu, jag vet inte... Jag och Gabriel bråkar om Linus, vi bara "Han är min!" "Nej han är min!" "NEEJ MIIIN!!" Osv... och idag när Linus stod i duschen:
Gabriel: "Han ska komma till mig först!"
Jag: "Nej, mig!!"
Gabriel: "Nej till mig!"
Jag: "Nej han ska komma till mig först!!"
och så vidare...

Gabriel har blivit min konkurrent. Han ska allt få se... Haha nä skoja bara ;)
Asså igår drack Linus Minttu, då blev jag irriterad. Sen sa han nåt i stil med "haha fan vad kocko jag är som dricker när jag har min egen son!" Han menade att han drack för han var så snussugen och att han inte skulle druckit om inte jag varit där. Vadå, la han ansvaret på mig då eller? Seriöst... Jag avskyr när han dricker om jag är hos honom, vad finns det för anledning? Det får mig att känna mig totalt värdelös, som om han vill dricka för att komma bort från mig eller som han inte vill ingå i den verklighet vi befinner oss i. Han förstår inte varför jag blir sur och säger att han får dricka när han vill, visst får han det. Han är 22 år och bestämmer helt själv när han vill dricka och inte. Men lite respekt kan han väl visa? Jag tycker inte det är schysst helt enkelt! Önskar att han kunde förstå.
Min älskling♥


Jag och Gabriel :)

Bilden säger allt....

 

I'm back!

Tja!
Längesen yo! Saknade min blogg, synd att jag tog bort den :( Men nu har jag återskapat den! Ska fixa till designen strax..
pusshejj

RSS 2.0