S J U K

Tur jag ba jobbade 3 timmar idag, har legat i sängen sen jag kom hem vid 10-tiden. Fy fan... Så ringde Klas, jag vaknade och skulle svara, men båda mina armar hade somnat, dom va helt VÄCK. Så jag hann inte svara innan jag fått liv i dem... 
 
Mamma tkr inte jag ska jobba imorgon, och visst det kommer bli tufft! Jag mår verkligen inte bra. Jobbar ända till 15:30. Får väl se om jag överlever. Gick ju nyss upp och för sent att ringa jobbet nu, kvällspersonalen har gått hem och jag tror inte nattpersonalen uppskattar att man ringer sig sjuk så sent, inte heller de dom skulle ringa. 
 
Får göra det bästa av situationen. Just pretend I'm okey. När jag är sjuk jobbar jag som fasen för ingen ska märka nåt typ, haha efterbliv! 

Då är det alla ♥-dag imorgon. KUL. Har inte hittat på nåt till min älskling. Jag fick en låda chokladhjärtan och ett gosehjärta det stod "love" på förra veckan. Vi ses nog inte imorgon. Han jobbar ju jämt.... Inte kul att vara med mig ändå, ligger bara ju. Men nåt får man ju hitta på till honom... Kreativiteten ligger lågt nu när huvudet är kokhett. 
 
Men jag ska allt komma på nåt. 

Pusssss 

Turn the lights on!

Snackade nyss med Klas, kan se ljust ut framöver, men inte säkert än. Jag hoppas på det bästa och fruktar det värsta! :/
 
Jobb all week long, börjar 7 varje dag. Ska bli sjukt skönt till helgen att få sova längre. Ingen lust att jobba i helgen, morsan fyller 50! HOLY SHIT, she's getting old! Mohaha. Så närmar det sig min 20-årsdag också. Gissa vem som kommer stå vid systemets portar innan öppning? ;) 
 
Ang. jobb så finns det ett vikariat på 1 år att söka, får se om jag ska söka det... Bäst o göra't, bättre än timvikarie, mer jobb + att man har ett schema att gå efter. GÖTT MOS. 
 
Men samtidigt vill jag testa nåt annat, söka jobb på annan ort... MEN har jag ett rosa plastkort som tillåter mig att sitta bakom ratten? Svar: NEJ. SÅ GO FUCK YOURSELF LINN! Fan. Måste ta körkort. Ska fan köra som fan när våren kommer. Måste ligga i! GADH.
 
Jobbar ba till tio imorron, gööötttt. Eller inte? HAHA. Så jävla tråkigt att komma hem o ba "aha, vafan ska jag göra nu då???" LOL. Dumbass, that's me! 
 
Jo btw, ska åka till Rhodos, Grekland med Klas i september! FY FAN VA SKÖNT DET SKA BLI! Ååååhhh hade velat åka NU, på en gång. Vill bara bort härifrån. Kom o ta mig lååångt härifrån! 
 
VILL DIT!!! NU. 
 
 
 
 

Trött inifrån och ut.

Jobbat idag och ska jobba hela veckan. Dom undrade om jag ville jobba i helgen också men får säga att jag inte vill. Mamma fyller 50 på lördag plus att jag vill vara med min älskling. Helgen är ju enda tillfället vi får att ses... 

Hans problem blir mina, givetvis. Mår dåligt över att han har det jobbigt och vill så gärna hjälpa honom, men vad ska jag göra??? Lilla fucking jag. Känner mig ganska värdelös just nu. Helt utmattad. 
 
Vad ska jag göra med dig?...
 
 

Dah.

Hemma igen efter helg med babe och jobbkväll. Haha va hemma vid 21:45, nu är ju klockan natten. Ska jobba imorgon med, fast dagtur. 

Christina jag jobbade med ikväll frågade om jag kunde jobba på gruppboendet imorgon eftersom Therese blivit sjuk, men jag sa att jag inte kunde för ska ju jobba på en annan avdelning imorgon, DE inne på huset... Så hon fick problem, ringde runt till andra vikarier, men ingen kunde. Sen gick hon in på de andra avdelningarna och hörde med dom, att jag kunde ha bytt min tur imorgon med någon annan så jag kunde vara på gruppen, men nej inget fungerade. Så stackars Ingela som jobbat hela helgen får hoppa in. En del som är sjuka nu... Så äre, ba att hoppa in. Trött på att vara timvikarie! Man kan ju inte planera ett skit, dom kan ju ringa några timmar före ibland och man vill ju jobba för att få en inkomst... Men jag vill ha ett fast schema, trött på detta. Får söka jobb, tjänster. ÅH vill ha körkort så jag kan söka jobb var som helst! Döda mig. 
 
Blev ju skitsne på Janne, Klas jobbarkompis som gav Klas jobbet till Norge i torsdags. Jag ville verkligen inte sitta och åka 60 jävla mil tur och retur en torsdagskväll efter jobbet när jag enbart åkte till Göteborg för att vara med Klas. Så jävlar va sur jag va. Skällde, svor och snackade om hur kasst allt var. Stackars Klas, va ju inte hans fel, vilket han påstod. Men då sa jag ba "den jag umgås med som får lida!" Han ba "tack den va ju snäll!"
 
Lugnade ner mig när vi ÄNTLIGEN var tillbaka i Göteborg SENT på fredag kväll, trött som as va jag. Men vi lagade lite mat, lyssnade på Semhis tjat (han klas bor med) och kollade film. 

På tal om trött... Tröttheten tar ut sin rätt. Dags att nana så jag orkar upp imorgon! Godnatt, pusshejj <3

Snodde Jannes jobbjacka som hämd för den långa DRYGA resan han utsatte mig för. HÄMNDEN ÄR LJUV!

What about you, what about me, what about everything?

Halloj... sitter i hamnen i Göteborg o tråkar. Vi blir lastade med juice som sedan ska upp till Oslo. Igår när jag va på väg till gbg för att träffa älsklingen så ringde han och sa att han va tvungen att jobba. Jag sa att jag verkligen INTE ville följa med och va skitsur hela kvällen igår för det. 
 
Jag tycker det är tråkigt att åka lastbil. Visst i början va det helt okej, men nu är det bara långtråkigt. Drygt. Vilket jag absolut inte har någon lust med. Men men får ju försöka va positiv. 
 
Angående när Klas lastbil rullade in i en nybyggnation, företaget kräver 1, 2 miljoner för skadorna. Om inte den norska polisen får fram att bilen rullat, att han drog åt handbromsen och inte befann sig i bilen när den rullade iväg får han stå för kostnaden. Kan det bli värre? Han kan åka dit för vårdslöshet i trafik. Den stora tekniska undersökningen görs idag så bara att vänta på besked.  
 
Hoppas vi hittar på nåt kul ikväll iallafall. Lagar lite god mat och har det mys. Need that shit. 
 

 
Tur jag tycker om mitt jobb iallafall. Saknar dock att vara på sjukhuset där man får ta blodprov, p-glukos, pox, sätta i kateter, ta ur agraffer osv. Loved it. (Bild från lektion i sjukvård) 

Wanna work out!

Känner för att börja träna, så man kommer i form, vilket jag antagligen aldrig varit, haha! Visst har man tränat fotboll när man var yngre och testat olika sporter, men sen slutade man ju. Saknar många gånger fotbollen. Jag slutade när jag gick i 7:an dvs över 5 år sedan. 
 
Jag är nöjd med hur jag ser ut, jag är smal och inte så klen trots allt. Men man kan ju alltid bli supernöjd istället. Tänk o ha snygga muskler.... mums! Plus att jag kommer orka mer, få bättre kondition och må bättre. 
 
Känner mig taggad. Bäst att smida medan järnet är varmt! Får försöka dra ut och springa en runda imorgon efter jobbet. Känns skönt efteråt! Förutom dagen efter för då känns det i benen. Jag har ju aldrig gjort löpningen till en vana, utan drar ut och springer 4,5 kilometer utan att gå eller stanna. Tar liksom ut allt på den rundan, sen kommer träningsvärken (man stretchar ju inte heller) och så tänker man "äsch jag springer igen så fort träningsvärken lagt sig. Men NEJ. Sen skiter jag i det istället. 

Borde ta tag i det, måste. Mest för att öka endofin-mängden så jag får upp humöret. Hade varit en föööördeeel! 
 
 
Jag är nöjd, men inte fullt så nöjd som jag skulle kunna vara. WORK HARD! Måste jag göra för att få kroppen jag VILL ha, inte kroppen som DUGER just nu.
 
 

Jobb.

Jobbet ringde o väckte mig 07:45. Så ska jobba mellan 10 - 16 idag. Dom hade lite krisigt. 

Har snöat ännu mer inatt.. GR8. Fick ju nästan för sig att våren va på G när snön smälte bort och solen sken, men nej. Naturen ba "HAHA luuuuurad!" Men hoppet är det sista som överger människan. 
 
Om exakt 20 dagar fyller jag 20. Känns bra, men sen vill jag fan inte bli äldre. Guess who's gonna get drunk? Har ju fått fallskärmshoppning i födelsedagspresent av min älskling, han är bäst och underbarast. Hoppas inte han hittar på nåt mer. Har fått så mycket av honom, så det räcker nu! Både av honom, att han ställer upp, finns där, lyssnar, förstår, hjälper mig och bryr sig (vilket betyder MEST!) samt fått dyra gåvor. He really treat me like a princess ♥
 
 
Time to work.
 
Matchade trosor med jobbskjortan, score !

SÅ JÄVLA ARG!

Jag är så sjukt arg och irriterad, känns som ilskan kokar inom mig. Förstår inte vad fan det är med mig.
 
Men antagligen beror det på att älskling imorse sparkade mig i röven, sa till mig att jag måste ta mig i kragen, sen fick jag höra det av brorsan och mamma också. PLUS att jag VET vad jag BORDE göra!!! JAG VEEEEET. Blir skitarg på mig själv, så jävla arg på allt och låter tyvärr det gå ut över andra, FÖRLÅT! 
 
Klas ringde för en stund sen, men jag va så arg så jag bara skrek på honom så han sa "jag ringer sen, pusshej" och lade på. Bra Linn, BRA! Jävla pucko. 
 
Tror jag har pms, dvs premenstruell spänning... Har ju lingonvecka nu... Sökte lite på det om det är vanligt om man är arg som ett fucking bi när man har mens, och ja det är inte ovanligt.
 

"Besvär innan mensen - PMS
Ungefär en vecka innan mensen och fram till det att den kommer ökar mängden vätska i koppen. Det gör att man kan få ömma bröst och känna sig svullen i kroppen. Det kallas för premenstruell spänning, PMS. Det beror på hormoner och gör att man kan bli arg, lättirriterad eller ledsen. Man kan också få ont i huvudet, bli mer sötsugen eller få finnar. För de flesta som märker av PMS brukar det vara värst tre till fyra dagar innan mensen och försvinna när mensen väl kommer, men det kan också sitta i några dagar under mensen. (antagligen det som är mitt problem?)

PMS-besvären kan bli bättre av att man rör på sig eller gör avslappningsövningar. Det är också bra att sova ordentligt och försöka ta det extra lugnt och inte stressa under de dagar som man känner av besvären."


Känner igen mig, blir arg utan någon specifik anledning. WTF liksom? 

So angry....

Snow and sun

Gått en promenix med vovven, tvättat honom och matat honom samt bäddat ner honom bland täcken så han inte ska frysa. Now wut? Ska nog vila lite, mår inte riktigt bra.
 
Saknar sommaren, saknar värme och sol :( Sommaren 2012 SÖG ju totalt. Typ 5 varma dagar på hela sommaren, resten regnade bort. Sommaren är kort, det mesta regnar bort... Hoppas verkligen sommar 2013 blir mycket bättre! Annars sticker jag härifrån fortast möjligt. 
 
Sen måste man ju börja tänka på BEACH 2013 ;) höhö like that's gonna happen.
 
Wanna get a tan 

You can break rocks.

Nyligen hemkommen från jobbet, trött som as. Inte sovit så bra inatt heller... Men aja. Who cares? 
 
Nu ska jag ringa min pojke och sedan kolla nån film o bara slappa, känns behövligt. Ledig imorgon, vad ska man hitta på då tro? Borde verkligen ta tag i körkortsteorin, men känns som all min ambition är bortblåst. Måste peppa mig själv. Har liksom lagt det på hyllan. Men jag MÅSTE ha det om jag ska kunna söka jobb på annan ort. 
 
Vill du ha körkort Linn? 
- Ja. 
Lät inte så övertygande... Vill du ha körkort Linn? 
- JAAAAA KLART SOM FAN JAG VILL!!!!!!!
Det var bättre. 
 
Ibland känner jag mig inte tillräcklig, vet inte varför, men på nåt sätt känns det som jag inte räcker till. Svårt att förklara. Känns som jag ligger i lä på nåt vis. 
 
True that.
 
Känns lite så, som om man sätter på nåt slags skal varje dag...
 

I was just me

Har precis uppdaterat mitt CV. Så nu är det gjort, gött mos. Älsk åkte till jobbet för en stund sen.. Han ska åka upp till Stockholm. Längesedan jag var där, saknar vår vackra huvudstad. Va mycket i Stockholm när jag var liten, mina bröder bor ju där och jag hade vänner där. Men det var då det. Ibland saknar man det som varit mer än det som komma skall. 
 
"Det var bättre förr" brukar man ju säga. Kollade lite på melodifestivalen på jobbet igår, FYFAN. Totalt värdelöst! Den var garanterat bättre förr...
 
Frågade Klas igår om hur dom gjorde på sjukhuset, när han dog. Kunde fan inte få ur mig orden. Han fick gissa sig fram liksom. Jag klarade inte av att säga "fick dom igång dig på första försöket?" Jag sa bara "hur gjorde dom?" Tog ett tag innan han förstod vad jag menade. Han ba "gjorde vad och vilka dom?" Elchock yes, hjärtdefibrillator. Jag frågade "tog det lång tid...?" han sa "nej det gjorde det inte." 
 
Får liksom bilder framför mig när han ligger där i en sjukhussäng och det tjuter när flatline uppstår, vårdpersonalen larmar kod blå och springer fram till honom och elchockar honom så han rycker till och lyfter från sängen... får ju fan mardrömmar. 
 
Han sa att han såg dom hålla på med honom när han var död, att han lyfte från sig själv. Han var liksom ovanför sig själv och sedan när dom fick igång honom var han tillbaka i sin kropp igen. Jag trodde honom inte, men han sa bara "jag har varit där."  Så sa han att han vet var han har sin gräns, hur mycket han klarar av. Jag sa till honom att han är "jävligt dum i huvudet." Blir så arg på honom. Även om det hände för några år sedan, innan vi träffades, WHATEVER. Blir arg för att han gjort så mot sig själv, att han jobbat som en idiot, dygnet runt, inte ätit, lärde sig blockera hungerkänslan, stressat, rökt som en skortsten och skitit fullständigt i sig själv och sitt eget liv, låtit JOBBET gå före sitt liv. Jag menar, så gör man fan inte. Han ansåg att jobbet var viktigare än honom. Sen fick jag reda på igår att även hans far råkat ut för samma sak, han gick i sín faders fotspår...... 
 
Skulle vi gjort om inte hjärtdefibrillatorn fanns?
 
Fatline. Dat sound, tjuter skallen när jag tänker på det.

Klas ♥ Linn ~31 dec = 1 mån~

Sitter här i min säng, pratat med älskling. Va ledsen innan, kände mig nere, brorsan retade mig, jag skulle smälla till ungen men dängde in handen i skåpskanten (aj fan) ungen viker sig dubbel av skratt och undrar hur jag lyckas. Jag blir ännu mer förbannad... Sen aggar han och morsan ihop och snackar om hur dålig sjuksköterska jag skulle bli, med mina tidigare handlingar som grund. Dom sa bla att jag skulle säga till en patient "oj, han dog visst!" och kasta vatten bland elkablar osv.. YEAH SURE. 
 
Sen ringde jag älsk och det första han säger är "så ringer du nu, ska ju in i tullen.." och BANG så bröt jag ihop. Just like that
 
Jag har så mycket funderingar som flyger runt i mitt huvud. Om framtiden, förr, vart världen är på väg, om pengar, djurmisshandel och mord på människor. Jag är ständigt rädd också, min största rädsla är att någon i min närhet ska dö. Jag skulle aldrig klara av det. Är orolig att någon olycka ska ske eller vad som. Pratade med Klas om det och han sa att "Livet har sin gång Linn, det är inget vi kan göra nåt åt. Man föds, man lever och man dör. Så är det." Så kom han in på att han har lurat döden 2 ggr, jag tvingade honom att berätta för mig vad han menade med det. Det visade sig att när han jobbade sönder, inte åt nåt och rökte som en skortsten, när han blev inlagd på sjukhus för att han ramlade ihop... så mycket visste jag, men fick reda på i telefon att KOD BLÅ hade inträffat. Han fick alltså hjärtstillestånd på sjukhuset. Har lipat som en idiot hela kvällen, blev ju skitledsen att höra det. Jag menar, tänk om han dött den dagen??? Vill inte ens tänka den jävla tanken. Andra gången råkade han ut för en bilolycka och kom flygandes mot två stora träd och vaknade till liv igen när han slog huvudet i ratten. 
 
Visst, man ska inte tänka "tänk om?" men det gör man ju automatiskt. USCH i helvete. 
 
Nu ska jag FÖRSÖKA sova. Ska upp hyfsat tidigt och sedan sticka till Göteborg och träffa min prins. 
 
Godnatt! Pusshej ♥ 
 
 
31 dec 2012, nyårsafton - vår dag.
 
Love You ♥ 
 

RSS 2.0