o n s d a g

Älskling kom inatt vid halv tre-tiden. Vi gick o la oss på en gång och gick upp vid 12-tiden. Men han åkte ganska fort till Göteborg för att fylla i papper om en lånebil, prata med sin chef och äta med sina arbetskompisar. Så nu väntar jag på att han ska komma tillbaka till mig :( haha 
 
Stackarn har ont i ryggen, nacken och höften efter olyckan med lastbilen igår. Masserade honom lite innan vi somna. Får hoppas det går över med tiden. Han har ju redan problem med nacke och rygg efter när han arbetade på lager. 
 
Får se om vi kan ta och hitta på nåt fint ikväll. Bara mysa han och jag <3
 
Jag har varit duktig och städat rummet iaf! Såg ju förjävligt ut med kläder överallt, skit och ännu mer skit. Hunden hade ju rotat i papperskorgen så låg ju sopor på golvet.. -.- Men nu är det rent och fint. Får se hur länge det håller i sig bara... 
 
Whatever life gives you, even if it hurts you, just be strong and act like you're okay. 
Remember: strong walls shake but never collapse.

Holy shit, shit happens....

Fan va grym jag är på att uppdatera. 
 
Hänt sen sist:
- Åkte med Klas på jobbet 1 vecka. Skulle gått av men somna, han försökte väcka mig men jag slog till honom och vaknade inte förens vi var vid Stenungsund. Sen fick han en körning till Bergen i Norge som jag var tvungen att hänga med på eftersom han inte kunde släppa av mig. Jag blev sjuk... Mådde total SKIT. Vet inte om jag mått så dåligt innan. Hade hög feber, ont i ryggen som ilade ner i benen, ont i huvudet, ont i halsen, ont i ögonen, ont i magen... Det var helt sjukt. Sen fick jag även ont i öronen och slemhosta. GREAT. Klas fick ta hand om mig samtidigt som han jobbade, stackarn. Han tvingade mig in i en dusch på en tapp. Jag vägrade gå upp först, hade så ont. Sen började jag lipa när jag satte mig upp för det tog sån energi. 
 
- Jag har tatuerat mig! :D Äntligen blev det av. Jag och Klas åkte till Skövde och tatuerade oss i lördags. Jag är nöjd, tatueraren Robert är skitduktig! Schysst kille. 
 
- Klas ringde förut idag och sa att han åkt in i ett hus med lastbilen. Han sa att han var lite omskakad. Bilen är kvaddad och går inte att köra, det läcker olja under bilen samt är el- och luftkabeln av. Rutan gick sönder också. Lastbilen kostar ju nästan 2 miljoner... Dom skulle bärga den till Volvo för en teknisk undersökning. Maskinlasten på 3 miljoner klarade sig som tur var. Mest tur av allt är att Klas klarade sig, han hade ont i nacken och va lite omtöcknad, annars så mår han okej. Blev ju skitorolig... Herregud. Han sa att han inte är sugen på att köra lastbil på ett tag nu, jag förstår honom. Tydligen hade det varit väldigt halt på vägen så bilen bara gled när han försökte bromsa. Stackarn :( <3
 
Igårkväll pratade vi om att det kunde börja brinna i lastbilen när man låg och sov om värmen pajade. Han lugnade mig med att bilen har brandvarnare och att man vaknar av lukten. Jag sa till honom i telefon innan "Börjar det inte brinna så händer nåt annat...." Ska hålla om älskling om han kommer ikväll. När vi lagt på började jag nästan lipa, sen tänkte jag på om det varit annorlunda, om nån ANNAN ringt och sagt att han var skadad eller död. Då mådde jag illa och sa till mig själv "lägg av!" men då svarade jag mig själv "men tänk om...?"
 
Nu är det inte mycket kvar av lastbilen... 
 

Trucking

Hängde med Klas på jobbet igår o nu har vi varit lite här o var. Va nyss i Karlstad och är på väg mot Göteborg nu. Lite drygt att åka lastbil, men det funkar. Rätt skönt att komm iväg lite.
 
Jobbet ringde innan så ska jobba på lördag. Imorgon kunde jag inte eftersom jag har mitt sista samtal med min jobbcoach. Plus att dom undra om jag kunde hoppa in i 2, 5 timmar imorgon. Njaaa... 
 
Bjöd killen på mat innan, vi käka på Rasta i Gumme eller va de hette :P 
 
Pratade med Klas innan o vi kom fram till (eller snarare han som kom fram till) att jag fokuserar för mycket på allt negativt som varit. Att jag tänker fö mycket på saker som hänt tidigare. Han sa till mig att jag måste ändra mina tankebanor, annars kommer jag inte kunna klara det psykiskt.  Kommer inte må bättre,  bara sämre. Han sa till mig att tänka på saker som gjort mig glad och gör mig glad. Tur at jag har min älskling...

Got damn

Givetvis försov jag mig idag. Va vaken vid 6, men snoozade och somna igen. Vaknade 2 min i 7, började 7. Fick raketer i röven! Pappa körde ner mig och jag började jobba 10 över. PHU gick bra, hann få rapport med. Nu är man tröttttt som vanligt. Det är stor skillnad att jobba på huset, jämfört med gruppbostaden. Mycket mer att göra, många som larmar, massa spring, mer ansvar osv. DAMN, det tar verkligen energi. Men sen är jag ju van att jobba på gruppboendet, när man väl vant sig blir man nog inte lika slut efter jobbet :P

Såg nyheterna, den FETA krocken på E4:an. BRA GJORT. 3 döda o 20-tal skadade. Massa lastbilar... Blir ju så på en motorväg, det är halt, någon krockar, resten fortsätter krocka. Hög hastighet och för kort avstånd mellan bilarna. Stackars den personen som försökte stoppa bilarna och blev krossad av en lastbil. 


Snyggt värre...

Yahaaa

Trött. Igen. Va så trött efter jobbet så va tvungen att gå o lägga mig en stund. Kändes att jag hade jobbat när jag kom hem. Börjar 7 imorgon med. Hoppas inte bussen är sen, igen. 
 
Min boyfriend var väldigt duktig igår. När han backade ut sin lastbil från parkeringen körde han på nåt, men eftersom det inte lät så mycket trodde han det var en snödriva och backade lite till. När han sedan tittade vad han backat in i visade det sig vara en röd peugout 107. Backspegeln hade lossnat, framdörren var helt inknycklad och fronten va skadad. Han lämnade en lapp med sitt nummer så ägaren kunde ringa honom. Blev inga skador på lastbilen som tur var. Han såg inte peugouten i backspegeln och tydligen hade den stått för långt ut på vägen, eftersom den stod som den skulle när han backat på den. 
 
Ägaren ringde honom senare på kvällen, hon ba "hej det är Linn!" Klas ba "Vem?" Hon ba "Ah, de va min bil du kvadda." Hon skulle kolla med försäkringsbolag och ringa honom idag. Han har pratat med henne idag och eftersom Klas är smart och alltid har helförsäkring på sina bilar, behöver han bara betala 1000 kr för att reparera hennes bil, resten går på självrisken. TUR det, annars vet i fan vad det kostat.
 
En del vårdtagare på jobbet som frågar om jag är svensk. En tant tyckte jag hade ett ovanligt namn, hon sa "det har du väl fått mycket frågor om?". Men då sa jag till henne att det är många som heter Linn i den yngre generationen. Sen när jag berätta för mamma sa hon "det är bara för du har så onaturligt mörkt hår, du får ljusa upp det lite." Men min hårärg jag har är inte så långt från min naturliga färg. GLÖM att jag bleker mitt hår igen, aldrig. Det svider som as, kostar och håret slits sönder och faller av. 
 
Bra gjort Klas!
 
BLOND:
 
MÖRKHÅRIG:
 
Fast har ju inte smink på jobbet, ser mer ut såhär:
Osminkad for fuck sake. 
 
Men vadå? Ser jag mer SVENSK ut i blont hår då eller? 
 
 
 
 

SUCK

Tjenaaa!
Klas drog o jobba nyss... o här sitter jag o tråkar. Jobbat 2 timmar o 15 minuter idag, WOW. Fick hoppa in lite grann bara. Har jobbat varje dag sedan i torsdags, så det artar sig hoppas jag. Finns tydligen lediga tjänster med, måste söka dom. För jobb måste man ha annars går det inte bra. Pengar måste man ha, annars klarar man sig inte i denna värld. 
 
Man måste även tro på sig själv, vilket jag har svårt för i nuläget. Innan Klas åkte va jag ledsen, jag sa till honom att jag tvivlar på mig själv angående olika saker. Jobb, körkort osv. Han sa att jag MÅSTE lämna allt gammalt bakom mig och börja på ny kula. Jag sa "det är inte så lätt.." Då sa han "det blir vad man gör det till Linn." Jag har fortfarande inte släppt Linus, tänker på vad han gjort, kan fortfarande hans nummer utantill, får upp minnen i huvudet vilket leder till att jag blir ledsen. Men jag menar, vafan är mitt problem? Klas vet om detta och säger till mig att skita i allt han har sagt och lyssna på vad han säger istället. Men tyvärr är det så att det är dom negativa orden som fastnar bäst. 

Jag och Klas pratade om detta igår, att Linus sugit min ambition och ork ur mig. Det tog så hårt på mig, det han gjorde. Nu har jag liksom tappat tron på nåt bra. Det är dags att skärpa sig, BIG TIME. Inte tänka så jävla mycket på allt. Fokusera på det positiva. Inte trycka ner mig själv i skorna, som Klas sa. Han sa "du kan, bara du vill!" Vilket iförsig är sant. 

Jag sa till honom att jag är osäker på saker, på min förmåga att jobba, då sa han "om du inte hade gjort ett bra jobb hade dom inte ringt efter dig." Jag sa att jag är osäker på körkortet då sa han "du måste ta tag i det Linn. Jag hjälper dig så gott jag kan! Du ser bara problemen, inte lösningarna." Då sa jag "Ahh, är ju som jag väntar på att lösningen ska komma flygandes.." Han höll med. Han säger att han stöttar mig, vad det än är och hjälper mig vad det än gäller. 
 
Innan han åkte så sa jag även att jag va osäker på oss, jag sa att "ingenting håller för alltid, det tar alltid slut." Han sa till mig att det blir vad man gör det till, det handlar om viljan, att finnas där för varandra och om man verkligen tycker om varandra så ställer man upp för varandra och finns där. Jag sa också att jag var osäker på vad jag ville mellan oss, då sa han att jag måste ta mig en rejäl funderare på vad jag verkligen vill, bara att säga hur jag vill ha det, så han vet sa han. Han såg så ledsen ut... Han sa även till mig att det är dags att VAKNA UPP. Jag sa att jag vet det. Han sa "Man kan inte både äta av kakan och behålla den." 
 
Det är verkligen dags för mig att skärpa till mig. Jag menar HALLÅ?! Jag har världens underbaraste pojkvän! Trodde inte det fanns sådana killar. Han sa "jag är inte som alla andra Linn..." Då sa jag "det har du bevisat vid det här laget." 
 
Asså GUD. Ska det vara så jävla svårt att hålla sig på en stabil nivå eller? Blir så trött på mig själv. 

Det här MÅSTE jag göra/ta tag i:
- KÖRKORTET. Måste plugga teori, öva mer och boka lektioner, utan körkort, ingen frihet! Det är min dröm att ta körkort. Jag kan ju börja göra nåt åt saken istället för att gå runt o va avundsjuk på alla som har körkort, se dem ta fram nycklarna och höra klirrandet, sätta sig i sin bil och bara KÖRA iväg. DRÖM! Snälla Linn, se förhelvete till att göra den till verklighet.
- JOBBET. Jobba så mycket det går och söka lediga tjänster. Men kan ju bara jobba där jag är just nu för jag har ju inget fucking körkort. Först när jag har det kan jag söka jobb på andra ställen...
- MIG SJÄLV. Måste verkligen se till att försöka få båda fötterna på jorden. Måste kasta all gammal skit i soporna, se framåt och skapa nya minnen. Ta tag i mig själv en gång för alla! Klas sa till mig att det är enbart JAG som blir lidande och att det bara är JAG som kan göra något åt saken. Jag måste ta till mig allt positivt, skita i allt negativt. Uppskatta mig själv och andra. Höja mig själv istället för att sänka mig själv under jorden. Jag VET att jag är en bra person, men att jag har en del brister. Men vem har inte? Bara lära sig att acceptera. Se positivt på mig själv måste jag göra. 
- FYSISK AKTIVITET. Jag måste verkligen börja träna, göra någonting åt min slapphet. Nu är det ju kallt ute, så springa nu är väl ingen höjdare, men får se till att göra NÅGONTING. Simma, gå på gym, spela någon sport, vad som helst. Jag känner att det är något som fattas och jag har saknat fotbollen ända sedan jag slutade med den. Saknar kämparglöden jag hade, saknar att röra på mig, ge allt. Nä nu jävlar, gäller att satsa på BEACH 2013!!

Dags att verkligen ta tag i mig själv nu, ladda upp batteriet. Eller det behöver nog bytas ut, är ganska sönderrostat. Dags att få tillbaka LUSTEN, VILJAN, GLÖDEN och AMBITIONEN. Dags att sätta fart och börja kämpa igen, även om jag känner att jag inte orkar. Men ska fan tvinga mig själv. 
 
Har verkligen en underbar kille som alltid finns vid min sida. Vad skulle jag göra utan honom?

Vill vara glad på RIKTIGT, inte le utan att mena det...! 

JÖBB

Ska jobba imorgon med och efter jobbet sticker jag till min jobbcoach. Får mer jobb nu och det gillas! :) Vill jobba. Man känner att man gör nytta för både sig själv och andra liksom...
 
Annars så är man trött, somna vid fem-tiden imorse.... Skrev med en gammal klasskamrat, Camilla inatt, så var inte ensam i sömnlösheten. Saknar henne, vi borde ses. 
 
Direkt efter jag kom hem från jobbet idag gick jag ut med hunden, är så trött på slappheten jag har hängandes över mig. Den ska bort nu! Skiter i om kroppen skriker "jag vill soooova! ORKAR INTE!" Den ska få ändå ;) Där hör du fucking body of me.. huh.... 
 
Saknar min bejb :( Sjukt jobbigt, men vi ses imorgon! :D Synd jag ska jobba i helgen, men jag måste och jag vill inte tacka nej, då hör dom ju inte av sig om man nekar hela tiden. Inte för jag gör det, men det jag menar att jag inte vill dom ska tro. JUST CALL ME! 

Ska dra till Skövde med älsk o träffa hans mamma plus tatuera mig. Klas ska också tatuera sig i 4 timmar, haha! Han tror inte jag pallar smärtan, men ska allt visa honom var skåpet ska stå. Han ba "5 min..ahh..10 mm.... 30 känns det nog.... du kommer vilja ta en paus inom en timme." Visst kommer det bränna o stickas o skit, jag vet inte hur det känns, men han gör. Han har ju 2 tatueringar already. Ska be att få se massa foton på han när han va liten! Hans morsa ska allt få plocka fram dom. 
 
puss!

Trött som as

Mina syskon har helt vänt på dygnet... Så kunde inte sova så bra inatt. Fuck em'.
 
Innan jag gick upp i morse hade pappa släppt ut min hund, sedan kom han in med en stor bajshög i arslet, hunden alltså! En fet bajskocka iaf. Så fick ta mig upp o tvätta han länge o noga. Dessutom spydde han under min säng inatt. Han måsta klippas. bajset ska inte fastna i pälsen på honom. Värsta är att han måste sövas ner innan han klipps, för han är så aggressiv. Får se till att få det gjort fortast möjligt.
 
Annars har det inte hänt mkt idag, spelat need for speed most wanted. Racade med en Audi R8 och fick snuten efter mig, så fick koncentrera mig på racet och dom efter mig, men gick bra. 

Nu är jag fett hungrig, my people need me, must go. FEED ME. Lolisch ;)

Puss så länge!
 
Min lilla gulleplutt!
 

Ouuupsi!

Halloj! Länge sen jag uppdaterat känner jag... Mycket har hänt, jul, jobb, nyår, osv. Ska bomba bilder i detta inlägg ;) 
 
Först lite kortfattat om vad som hänt:
- Vi firade inte jul i år. 
- Jag jobbade en del under julen.
- Jag blev tillsammans med Klas på nyårsafton :love: 
- Lugnt nyår i år, firade med Klas o familjen = mys! 
- Fått mer jobb! 
- Tänkte läsa matte 2B, men tror jag skippar och satsar på jobb istället för verkar bli mer nu! 
- Virrepanna, känner mig grumlig i skallen, kan inte riktigt tänka klart när det verkligen gäller, fjantar mig för att undkomma allvaret i verkligheten, stressar upp mig i onödan, tänker mycket på pengar (undrar varför?), på framtiden, what to do liksom? 
 
Jag och Klas hälsade på min morfar i lördags, han blev halvsidigt förlamad 2009 efter sin hjärtoperation då han fick en propp. Så han bor på ett äldreboende nu. Han har varit sjukt deprimerad och mår skit. Nu när vi va där sa han att han varit förkyld, tagit penicillin för att inte få lunginflammation, vilket han visste att han inte skulle överlevt och att han inte brydde sig. Han sa även att han inte kan tänka framåt längre, allt han varit med om har redan skett tidigare i hans liv. Morfar var en sådan person som alltid fixade ALLT. Han fixade alla problem och fixade med saker, byggde grejer så förlamningen har tagit hårt som fan på honom. Blev så ledsen när han sa så... Tur Klas var med och stöttade mig! Morfar har alltid tyckt om mig, vet inte riktigt varför? Men så är det iaf och jag har alltid tyckt bra om honom, respekterat honom. Han är väldigt klok nämligen. Tycker det är så synd om honom... Han lever i ett helvete, det sista han velat är att hamna där han är. Han vill klara sig på egen hand. 
 
Klas bor för tillfället hos sin kompis Semih som han är sjukt trött på. Jag och Klas kom hem och det stod ölburkar överallt, disk, soporna var överfulla... Vi städade och sedan när Klas kom hem nästa gång såg det likadant ut. Klas pallar inte bo med han mer och letar efter annat boende, men det är inte det lättaste precis! Semih har till råga på allt blivit av med jobbet så han kan ju inte betala mycket av hyran, den ska Klas inte stå för! Nu går tydligen kontraktet på lägenheten snart ut, blir ingen förlängning till nästa år. Så Klas känner sig stressad, ledsen och besviken just nu. Han har frågat Semih hur det blir med kontraktet, men han säger bara att han inte vet. 

Morfar har ju kvar sitt hus i Kungsbacka, som har stått tomt i snart 4 år. Inte alls bra för huset! Men morfar VÄGRAR sälja sitt hus eller sin bil. Klas förstår honom, jag med, men jag tycker han borde inse, även om det tar emot att huset inte bara kan stå så. Det behöver någon som tar hand om det... Vi har skämtat om att vi ska flytta dit, men jag vågar inte ta upp den diskussionen med min morfar. Liksom "Morfaaar? Kan jag få ditt hus?" Haha lol liksom.... 

BILDBOMB! 
Kladdkaka lillsyrran gjorde till mig och Klas! Snyggt värre. 
 
Brorsan Linus och Klas som fixar vattenpumpen! Extreme teamwork.
 
Min duktiga pojk!
 
Raketer :)
 
Fint!
 
:)
 
Jag och Klas lagade lasagne tsm! Blev asgod. SCORE.
 
Puss på min söta lillasyster! :love: 
 
Mamma tkr lillbrorsan Linus o Klas är lika, att man skulle kunna tro dom är halvbröder. 
 
Puss på min älskling!
 
Mer pussisar.
 
Finaste fucking bilden, love it!
 
Puss på mig!
 
Jag på nyår! Glitter <3
 
Klas på nyår! Finfis.
 
MIN, bara MIN :D
 
Flum!

RSS 2.0