SUCK

Tjenaaa!
Klas drog o jobba nyss... o här sitter jag o tråkar. Jobbat 2 timmar o 15 minuter idag, WOW. Fick hoppa in lite grann bara. Har jobbat varje dag sedan i torsdags, så det artar sig hoppas jag. Finns tydligen lediga tjänster med, måste söka dom. För jobb måste man ha annars går det inte bra. Pengar måste man ha, annars klarar man sig inte i denna värld. 
 
Man måste även tro på sig själv, vilket jag har svårt för i nuläget. Innan Klas åkte va jag ledsen, jag sa till honom att jag tvivlar på mig själv angående olika saker. Jobb, körkort osv. Han sa att jag MÅSTE lämna allt gammalt bakom mig och börja på ny kula. Jag sa "det är inte så lätt.." Då sa han "det blir vad man gör det till Linn." Jag har fortfarande inte släppt Linus, tänker på vad han gjort, kan fortfarande hans nummer utantill, får upp minnen i huvudet vilket leder till att jag blir ledsen. Men jag menar, vafan är mitt problem? Klas vet om detta och säger till mig att skita i allt han har sagt och lyssna på vad han säger istället. Men tyvärr är det så att det är dom negativa orden som fastnar bäst. 

Jag och Klas pratade om detta igår, att Linus sugit min ambition och ork ur mig. Det tog så hårt på mig, det han gjorde. Nu har jag liksom tappat tron på nåt bra. Det är dags att skärpa sig, BIG TIME. Inte tänka så jävla mycket på allt. Fokusera på det positiva. Inte trycka ner mig själv i skorna, som Klas sa. Han sa "du kan, bara du vill!" Vilket iförsig är sant. 

Jag sa till honom att jag är osäker på saker, på min förmåga att jobba, då sa han "om du inte hade gjort ett bra jobb hade dom inte ringt efter dig." Jag sa att jag är osäker på körkortet då sa han "du måste ta tag i det Linn. Jag hjälper dig så gott jag kan! Du ser bara problemen, inte lösningarna." Då sa jag "Ahh, är ju som jag väntar på att lösningen ska komma flygandes.." Han höll med. Han säger att han stöttar mig, vad det än är och hjälper mig vad det än gäller. 
 
Innan han åkte så sa jag även att jag va osäker på oss, jag sa att "ingenting håller för alltid, det tar alltid slut." Han sa till mig att det blir vad man gör det till, det handlar om viljan, att finnas där för varandra och om man verkligen tycker om varandra så ställer man upp för varandra och finns där. Jag sa också att jag var osäker på vad jag ville mellan oss, då sa han att jag måste ta mig en rejäl funderare på vad jag verkligen vill, bara att säga hur jag vill ha det, så han vet sa han. Han såg så ledsen ut... Han sa även till mig att det är dags att VAKNA UPP. Jag sa att jag vet det. Han sa "Man kan inte både äta av kakan och behålla den." 
 
Det är verkligen dags för mig att skärpa till mig. Jag menar HALLÅ?! Jag har världens underbaraste pojkvän! Trodde inte det fanns sådana killar. Han sa "jag är inte som alla andra Linn..." Då sa jag "det har du bevisat vid det här laget." 
 
Asså GUD. Ska det vara så jävla svårt att hålla sig på en stabil nivå eller? Blir så trött på mig själv. 

Det här MÅSTE jag göra/ta tag i:
- KÖRKORTET. Måste plugga teori, öva mer och boka lektioner, utan körkort, ingen frihet! Det är min dröm att ta körkort. Jag kan ju börja göra nåt åt saken istället för att gå runt o va avundsjuk på alla som har körkort, se dem ta fram nycklarna och höra klirrandet, sätta sig i sin bil och bara KÖRA iväg. DRÖM! Snälla Linn, se förhelvete till att göra den till verklighet.
- JOBBET. Jobba så mycket det går och söka lediga tjänster. Men kan ju bara jobba där jag är just nu för jag har ju inget fucking körkort. Först när jag har det kan jag söka jobb på andra ställen...
- MIG SJÄLV. Måste verkligen se till att försöka få båda fötterna på jorden. Måste kasta all gammal skit i soporna, se framåt och skapa nya minnen. Ta tag i mig själv en gång för alla! Klas sa till mig att det är enbart JAG som blir lidande och att det bara är JAG som kan göra något åt saken. Jag måste ta till mig allt positivt, skita i allt negativt. Uppskatta mig själv och andra. Höja mig själv istället för att sänka mig själv under jorden. Jag VET att jag är en bra person, men att jag har en del brister. Men vem har inte? Bara lära sig att acceptera. Se positivt på mig själv måste jag göra. 
- FYSISK AKTIVITET. Jag måste verkligen börja träna, göra någonting åt min slapphet. Nu är det ju kallt ute, så springa nu är väl ingen höjdare, men får se till att göra NÅGONTING. Simma, gå på gym, spela någon sport, vad som helst. Jag känner att det är något som fattas och jag har saknat fotbollen ända sedan jag slutade med den. Saknar kämparglöden jag hade, saknar att röra på mig, ge allt. Nä nu jävlar, gäller att satsa på BEACH 2013!!

Dags att verkligen ta tag i mig själv nu, ladda upp batteriet. Eller det behöver nog bytas ut, är ganska sönderrostat. Dags att få tillbaka LUSTEN, VILJAN, GLÖDEN och AMBITIONEN. Dags att sätta fart och börja kämpa igen, även om jag känner att jag inte orkar. Men ska fan tvinga mig själv. 
 
Har verkligen en underbar kille som alltid finns vid min sida. Vad skulle jag göra utan honom?

Vill vara glad på RIKTIGT, inte le utan att mena det...! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0