30 maj, tänkte jag skriva, men APRIL menar jag = FAIL.

Najs väder idag ;) Men kan man ju inte riktigt ta del av när man sitter inne och pluggar. Haha "sitter inne" hajar ni? :P
Idag ska jag och Linus finus ha kul tsm. Nobody can stop us! ♥ 
Snyggaste bilden ever på oss!

Tack! ♥

Min söta Linus tog min nerspillda dator till en it-gubbe så fick tillbaka allt som fanns på hårdisken, phuu :) Tack älsk!♥ Men någon dator har jag inte kvar... :( fuuuuuck! Varför ska man va så jävla klantig?
Imorgon blire Sigges Loge med pojkvännen :) Förfest hos Sandinos! Ska bli full en stund och bara glömma allt ♥ Får må som jag förtjänar dagen efter :P Mamma ska hämta oss, hon hittar inte dit, men får hoppas hon gör det!
Asså shit va fort tiden går! Gaaaad, tar snart studenten, känns overkligt! :O Får inte mitt jobbschema förrens den 14 maj... dryyygt!

Helvete!!!!

Hejjj!
Igår spillde jag vitt vin över hela min laptop, fan! Den fungerar inte nu, torkade av den så fort som möjligt och lät den ligga... Var nog inte så bra att laddaren var i heller! Den ba dog :( FAN va korkat, alla mina skolarbeten låg på den datorn... alla bilder, alla videoklipp, en film jag gjort till Linus som tog hela natten, mitt CV, personligt brev, powerpoint om magsäckscancer.... Nu vet jag inte vad jag ska göra!! Kill me sloooowly...
Linus kom hit igår, drunk haha... va ju jag också lite granna. Skulle inte druckit men va less på all skit typ. Skönt att va ledig till o med onsdag iallafall :) Måste plugga!..men hur FAN ska jag göra det utan min dator hade jag tänkt???
Det närmar sig till studenten.. och jag är urfattig! Fuuck.. jag har absolut inte råd med nån ny dator och studentklännig, skor osv! Även om jag får låna pengar av mamma och Linus, men hatar att låna av folk :( Det svider så jävligt när man ska ge tillbaka! HAHA ;)
Min daaaatooor...!
Men är man så fucking korkad att man dricker och pluggar at the same time så... får man skylla sig själv!

. L O V E .

Love is something we need to survive, this feeling we got when we love someone is incredible. When someone we love hurt us it hurts A LOT, just because we love and trust this person. When you're in love you feel this warm feeling and the feeling of butterflies in your stomach, you feel the happiness when this person notice you and this wonderful feeling when you understand that this person feel the same way about you. Love is lovely, it's something we need to feel alive.

22/4

Idag fyller pappa år, så blir hallonpaj sen, yey! :) Han och morsan stack på teater, kul för dom :P Roligt att dom gör nåt tillsammans för en gångs skull!
Kollade på bio med Linus igår, det var jättemysigt och filmen var bra och lite smårolig :) Sen tog vi en öl på Viskan, men råkade spilla ut resten av min när vi pussades över bordet, så Linus fick öl på jackan och byxorna, haha! Gulligt ändå :) 
Vårt fucking internet cpar, behöver ju skiten för o plugga :/ Får läsa i psykologiboken då.. Vi har massa prov framöver ju, nationella i sv b, eng b och prov i psykologi och smahäll. Men inte alls långt kvar nu, sjuuukt att skolan snart är över! Har gått i skolan sen 1999 så vilken befrielse!! :D Gäller att få bra betyg på de ämnen som ska avslutas nu till sommaren!
Så sant:
Jag är nog nr 3, innan va jag nr 2.. haha x)

Narkotikamissbruk

Håller på att plugga om narkotikabrott som jag skriver om i sh-rapporten. Sjukt att vissa inom vården, som sjuksköterskor och läkare tar narkotikaklassade mediciner från sin arbetsplats och missbrukar dem och att läkare skriver ut dessa mediciner till sig själva. En sjuksköterska hade somnat på jobbet, föreberett insulin till patienter som redan fått det, uppträtt konstigt, skrivit fel i rapporter och inte ens kunnat logga in på datorm. Hennes urinprov visade att hon hade narkotiska läkemedel i kroppen. Hon hade testat många olika droger som heroin, ecstasy, kokain och amfetamin, dessutom drack hon mycket. Givetvis blev hon avstängd.
Väntar på att Linus ska komma hem, han drog till Limmared för att jag skulle kunna plugga i lugn och ro. Vi ska se "Battleship" på bio ikväll och ha mys ihop. Det har ju varit struligt mellan oss, var det igår igen... Han sa att han skulle köra hem mig och inte prata med mig mer, för han är "ingen bra människa" och vill inte göra mig ledsen och nere, vilket han gjort mycket på senaste! Tar ju åt mig och blir ledsen för jag verkligen bryr mig om honom och älskar honom...
Solen lyser lite idag, bra det.. Hoppas det blir varamre snart, är ju svinkallt och april är snart slut! Blir besviken på vädret :(
Narkotika finns i många olika former och färger....

Jobbi dag jaooo!

Hej! Studiedag idag, har pluggat sen sju, kom hem vid 06:20 eftersom jag sov hos Linus :) Har fått en del gjort iallafall. Speciellt på SH-rapporten och läst psykologi, där stod om hur man kan bli psykiskt störd av cannabis (hasch och marijuana), perfekt eftersom jag skriver om narkotika så lade till en fråga om det :P
Har varit deppig idag, som jag ofta är. Borde gå och köpa mer antideprissiv medicin, men har inte blivit av! Men jag måstee försöka vara happy and smile! Man lever bara 1 gång och måste ta tillvara på sitt liv och passa på att göra det man vill! Det är ju bara tråkigt att vara nere, även om det inte kan hjälpas. Har varit deprimerad i 6 år, känner att jag förlorat min ungdom... Hade ju även social fobi så satt bara hemma och grät, kul liv man hade!
Men seriöst, jag måste bättra mitt självförtroende, tro på mig själv! Mitt självförtroende har varit totalt i botten flera år, det är bättre nu men inte fullt bra. Jag kände att alla andra var mycket finare och bättre än mig, jag var fulaste människan på planeten och sämsta någonsin liksom. Men jag får se på det positiva: nu har jag pojkvän, min familj, kompisar och jobb. Inte illa för att vara mig :)
Fick hem anställningsbeviset igår, ska skriva på och skickas tillbaka. Tjänar mer detta året! Förra året tjänade jag 109kr/h + ob, detta året 118kr/h + ob! GÖTT MOS! Gör ju skillnad i längden ;) Linus ba "Du tjänar ju mer än mig!" Jag ba "Vad tjänar du då?" Han ba "113 typ..." HAHA :D
Have to belive in myself...!

True shit!

Kärlek är kärlek, det spelar ingen roll vem det är mellan.

Ner och sedan upp igen!

Linus var här nyss och vi pratade med varandra. Anledningen till att det inte är bra mellan oss är att han inte hållt saker han lovat, att han varit taskig osv. Behöver inte gå in på detaljer! Det kändes bra när han kom men sedan när vi satt i min säng och tittade på varandra kände jag att jag hade gråten i halsen, det kändes liksom så konstigt... Men vi får kämpa på, jag vet att vi kommer bli starkare tillsammans om vi tar oss igenom det här. Att gå skilda vägar är att kasta bort massa kärlek! Det är inte värt det...

Imööörrn äre onsdag... sen studiedag = skönt! Tycker inte om torsdagar, dom är så dryga! Kan inte riktigt fatta att skolan snart är slut, typ 7 veckor kvar till studenten och en del dagar försvinner pga. studiedagar och ledigheter. Kommer nog gå snabbt mot slutet :)
Som texten säger, du är min, bara min ♥

Bad day.

Hello! Very bad uppdatering yo! Har varit med Linus i helgen, struligt.. vi har inte kommit överens riktigt och ah, det har inte varit nåt vidare. Men jag vet att vi kan ta oss igenom detta tillsammans. Det är bara att kämpa på.
Skitdag idag, bara tråkigt :( Men så äre ibland, det går upp coh ner! Livet är inget lätt spel, men man är skapad för att på nåt vis klara av det. Vissa människor beundrar jag, som Emma i min klass, hon är alltid så positiv och uppåt. Hade ju inte varit fel att vara sån själv, en roligare människa typ.
Vi fick tillbaka psykologiprovet idag på de olika beteendeperspektiven och jag ick VG, inte illa pinkat! ;) Trodde jag skulle få högst G, eftersom jag var dåligt förberedd. Nu måste jag plugga samhäll och psykologi - bara att sätta igång, skolarbetet gör tyvärr inte sig självt.
Det är mindre än 2 månader till studenten, helt unbelivible! Hoppas tiden går fort :) Ska bli såååå fett skönt att sluta skolan och komma ut i arbetslivet! :D
Stolt bilförare som kör sin flickvän till skolan :)

Fredag den 13:e

Sheena!
Hänka med Linus hem igår, vi chilla bara och pratade med varandra - mys! Igår skulle min syster Lowe fotat mig för montage men precis när vi börjat så tog kamerabatteriet slut - grejjt! Kolla gärna hennes blogg - hon är skitduktig! www.lowez.blogg.se
Kom hem ganska nyss från Linus nu när han skulle till jobbet. Jag satte upp hans främre hår i en toffs (stavning?) igår, han blev jättegullig - så nu har han en toffs på jobbet, haha! Undra vad hans arbetskamrater säger ;)
Har pluggat mycket senaste tiden, främst på min SH-rapport som jag fick IG på för det va 66% plagiat. Mådde dåligt när jag gjorde den, orkade liksom inte. Så jag har fått göra om den som tur va! Egentligen får man ju inte det. Så jag skriver om narkotikabrott, ganska intressant faktiskt. Har även pluggat omvårdnad och sjukvård, ska presentera magsäckscancer för klassen på måndag :)
Idag är det otursdag... hmm, har aldrig hänt nåt tråkigt för mig fredag den 13:e, men händer säkert idag bara för det! Varför säger man egentligen att fredag den 13:e är en otursdag? Vem kom på det..?
Ego-pics från igår:
Tycks om min "student 2012" -tröja? Den är mysig iaf :P
*blink* Måste färga håret igen, det är ju ljusare än löshåret... (N)
puss!
Älskling läste lite på rapporten, han tkr jag är jätteduktig (A)
SÖT! <3

SJUKT JÄVLA STOLT!!!

Jag är så himla GLAD och SOLT över min pojkvän, som inte snusat på 5 veckor idag! Det känns som en dröm... Kom ihåg när han snusade och hur hemskt det var. Många tänker säkert "vadå hemskt?" Vad jag menar med det är att jag avskydde lukten, smaken och mest vad snuset gjorde med honom och hans kropp. Han var beroende, så fort han spottat ut en snus stoppade han in en till på en gång... Nikotin är en drog som påverkar hjärnan och dess funktioner, därmed påverkas hjärta, blodkärl och inre organ. Snus innehåller cancerframkallande ämnen, det innehåller arsenik! Är ju livsfarligt!
Jag tjatade på Linus om hur farligt det var att snusa, vad som hände i hans kropp och vad som kunde ske i framtiden om han inte slutade. Han tyckte givetvis jag var jobbig, men han förstod ju att jag verkligen brydde mig om honom. Han har snusat i ca 10 år, han började i 12-års åldern - helt SJUKT! Han försökte sluta i nian, men fick sådana abstinensbesvär som skakningar, kallsvettningar, började banka huvudet i skåpet osv...
Han sa att han verkligen ville sluta med skiten, men att det var näst intill omöjligt eftersom han var så beroende. Men den 8 mars slutade han! Vi pratade i telefon och han sa att han slängt ut snusdosan genom bilrutan, jag trodde han skojade! Han har varit så stark, han har verkligen kämpat mot suget, huvudvärken, irritationen, tröttheten, yrseln, ilskan och rastlösheten.
Jag kan knappt fatta att han verkligen slutat, även om det idag känns som han aldrig snusat, samtidigt som jag väl kommer ihåg när han gjorde det, att han sov med snus, att han tog en så fort han vaknade, att han blev irriterad så fort han inte hittade sin snusdosa. Jag vet inte hur många gånger jag önskade att snus inte fanns eller tänkte att jag skulle göra vad som helst bara han slutade.
Jag är så sjukt stolt över honom, men även mig själv som fick honom att inse att han var tvungen att sluta snusa, att jag tjatade och påpekade hur ofräscht det var. Kan ju meddela att det är äckligt och avtändande att pussa en snusare, ännu värre att kyssa såklart... eiiuuu!
Det känns som en stor fet lättnad att han lagt av, att jag kan lita på att han aldrig kommer snusa igen, eller ens ta ett bloss av en cigg, inget nikotin som får hans receptorer att vakna till liv! Det går knappt att beskriva hur jävla glad jag är! :D
Gammal bild från december, hans tänder va skitgula och man ser att hans läppar är bruna av snus.
True shit!
ALDRIG MER DENNA SKIT!
Gjorde denna bilden till Linus för att jag ville att han skulle fatta hur farligt det var och att han var för fin för att snusa...

Idag är hans tänder betydligt vitare! :D
Jag är sjukt jävla fucking stolt över dig älskling! Du är BÄST!! Jag älskar dig :love:

Sanna dessa ord:

Innan du dömer mig:
Ta på dig mina skor. Gå på samma gator som jag gått på.
Bearbeta förlusten av människor jag förlorat.
Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit.
Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde.
Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv.

Helgen är slut...

Sorry för dålig uppis! Varit med Linus hela helgen. Vi var bla. i Göteborg och handlade lite, sedan hämtade vi Gabriel som var hos sin farfar som var hos sin nya tjej Marta som bor en bit utanför götet. I lördags förfestade vi med Linus systrar Elin och Anna. Sedan drog vi ut på krogen, 23 års gräns, men jag kom in :) (tack vare Elin som tjata på vakten) Roligt dagen efter när Linus såg sina kvitton han ba "Inte konstigt att jag inte har så mycket pengar kvar, bjöd ju dig på dyra drinkar!" Hehe ;)
Tyvärr har jag inga bilder sen vi va ute, eftersom jag inte tog med mobilen. Vill ju inte tappa den liksom... Bäst att ta det säkra före det osäkra! :P
Parkeringshus i Göteborg
Linus <3
Jag...
P-huset
Snygg Golf i p-huset :)
Utsikt från p-huset
Tingstadstunneln
Bara volvobilar på parkeringen utanför Marta! x)
På väg tillbaka till Borås :P
Älskling hemma igen!
Gabriel började genast leka med sina bilar!

PÅSKAFTON

Som svar på din fråga Anna, jo Linus är Gabriels pappa, jag menade att Linus körde Gabriel till SIN pappa, alltså Gabriels farfar. Var lite otydlig kanske :P
Linus fick snefylla igår, han va helt crazy.. sa taskiga saker och slog sitt huvud idörren :( Inte kul alls, men han har bett om ursäkt flera gånger så det känns bättre iaf.
Vi va på apoteket innan och köpte graviditetstest. Jag har mått illa ett tag nu och det är sjukt jobbigt! Vet inte vad det är för fel... Tror inte jag är gravid, men måste ju vara säker!
Skönt med lite sol idag iallafall, även om det är snö ute, på påskafton! GLAD PÅSK på er allihopa! :love:
Gammal bild på min fining <3

Lååångfredag, men inte längre än vanligt!

Är hos älskling, träffade Gabriel snabbt, innan Linus körde honom till sin far. Jag ska plugga lite sålänge :P Ikväll ska jag och Linus dra ut :) Om han kommer hem vill säga, fick nyss reda på att han slarvat bort sina bilnycklar! Fan också...! :( Hoppas han hittar dom innan dagen är slut... Den här fredagen blir nog extra lång trots allt!
Snacka om skitväder eller?! Snöar ju :( Solen försvann, jag som trodde våren va på g... Vill ha sooool!
Min fina vackra kille.. Älskar dig! :love:

HLR!

Idag utförde vi vårt projektarbete, undervisade HLR (hjärt-lungräddning) för barn i mellanstadiet. Det gick bra och dom tyckte det var roligt. Det var kul att lära dom och dom ställde roliga frågor, en kille kom fram till mig och frågade "Om man ramlat och slagit i huvudet så det blöder...ska man göra HLR då?" Jag ba "Nej, då ska man stoppa blödningen, men om personen inte andas eller har puls ska man göra HLR." Han ba "Okej." Så gick han :)

Lite bilder från dagen, innan eleverna kom:
Mini-Anne
Klassrummet.
Linda sitter och iakttar..
Linda fotar Sofia.
Min dator med powerpointen som vi visade mha projektorn.
Sedan fika jag med Linda hemma hos henne :)
Råkade spilla cola på Lindas bord... Oooops!

Something you have to know to be happy in life.

Står på Lindas vägg, finfint ;) Man blir påmind om att man bara lever en gång!

Svar på en fråga!

"hejsan. är det din son på bilden den lilla killen som tidigare vart med på bild på bloggen? kram malin"

Hej Malin!
Nej det är inte min son, det är min pojkväns son Gabriel :) Han är fyra år och jättesöt! Så jag är som en liten extramamma när Linus (min kille) har honom. Visst kan han vara jobbig, men alltid så söt. Han är glad och säger roliga saker, som barn gör. En go liten kille helt enkelt!
Kram! ♥


Gabriel när han va liten :)


Keep smiling

Hellu!
Varit hos ma boyfriend hela helgen :) Ställde diagnos på honom igår. Han har problem med sin mage, ont i den och haft i flera år. Han har förmodligen IBS (känslig tarm). Men jag vet ej... Tycker synd om stackarn som har ont jämt! :( ♥

Själv har jag mått dåligt hela helgen, haft feber, halsont, huvudväk och mått illa. Kändes som jag skulle spy.. låg i sängen o dega. Tur att man har en underbar kille som lagar mat till en och tar hand om sin chey! Igår mådde jag bättre iallafall, drack kaffe o sen jävlar diskade jag, tvättade spisen, damsög... Haha sprang runt i lägenheten som en jojjo! Linus ba "Men nu får du lugna ner dig!" Hihi ;)

Idag ska jag med Linda hem, vi ska plugga together. Behövs... inför projektarbetet på onsdag! 

Imorse när jag kom till första lektionen i omvårdnad sa min lärare Ulla "Linn, jag drömde om dig imorse!" Jag ba what?! Hon hade drömt att hon låg inne på sjukhuset, även om hon var pigg som en "lärka" och jag hade tagit EKG på henne och gett henne en morgonrock att ha på sig. Jag hade gjort det bra iallafall. Men i hennes dröm hade jag blont hår.

På tal om hår... hår är störande och växer segt.


Smiiile typ.


RSS 2.0