Min nya blogg

Det var inte blogg.se det var fel på gällande att jag inte fick upp bilder, utan det funkade igen när jag rensat webbhistoriken, cookies osv. Annars finns tydligen för lite minne för att bilderna skall laddas upp.
 
Men i min frustration så testade jag andra bloggportaler och fastnade för nattstad.se där man kan redigera bilderna i bloggen, lägga till effekter, ha smileys, enklare att designa, kan ha färg på texten etc. Så jag har bestämt mig för att sluta blogga här och fortsätta blogga där. 
 
Ni hittar min nya blogg på www.nattstad.se/krooneri
Hoppas vi ses där! :) 
 
 Byebye blogg.se 

Blue heart

Idag är det inte alls lika varmt ute som igår och det blåser en hel del. Linus och Klas grejar med väggen och jag ligger med surfplattan i sängen. Så roligt har jag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, frågade syrran om vi skulle åka någonstans med hundarna eller något annat men hon verkade inte alls sugen. Hon sitter bara vid sin fördömda dator. 
 
Men jag får väl gå en promenad alone i  the woods haha.. Inte så långt till sjön, kan ta med hunden dit och bara försöka njuta av naturen. Behöver lite avkoppling nu. Längtar alltmer till semestern! :( Går 4 augusti så ett tag kvar.
 
Okej... funderar helt ärligt på att byta bloggportal, orkar fan inte med att jag inte får in några bilder varken i arkivet eller i mina inlägg. FUCK THIS SHIT känner jag bara! Ska kolla på lite andra bloggportaler.
 
2643758069

Butter

Är hos mina föräldrar, brorsan och my boyfriend håller på att fixa en vägg på huset så det spikas och sågas såhär kl 2 på natten när man ska försöka sova... Jävligt jobbigt att de ska hålla på så länge, sist höll de på till kl 4 på morgonen. Är väl bättre att lägga sig i tid och gå upp tidigt än att vara uppe hela natten och sova halva dagen?
 
Har varit på ganska dåligt humör idag. Det började imorse, Klas var seg efter nattkörningen i onsdags så han gick ju inte upp i första taget. Men jag gick och duschade o fräschade upp mig och sedan kommer han upp och har dragit på sig samma smutsiga kläder han haft i flera dagar. Med fläckar på. Då kände jag liksom "fuck you". Sedan så ringde det folk redan imorse till honom och sedan massa andra och han ringde några så ja han pratade i telefonen hela jävla för-och eftermiddagen. Jag lade mig och solade på altanen och spelade musik. Men jag kände bara att han kan väl vara lite social. Speciellt när han visste vi skulle till mina föräldrar och han skall hjälpa dem med väggen. 
 
Nu fick jag upp bilderna på mig och mitt söttroll Julle som jag ville få upp igår: 
 
 
 
 
Älskar min underbara kisse <3 
 

Värmebölja

Asså SHIT vad varmt det är! Mår ju illa, överhettad här dåe.. Klas kom hem ganska tidigt idag, så vi har varit på Kungsmässan och handlat lite. Bland annat köpte jag nya skor, kände att jag behövde ett par sandaler annars badar jag i fotsvett i mina sneakers. Bläää!
 
Innan vi åkte till Kungsmässan så köpte vi ett "anti-skall" halsband till Daisy. Grannen talade om att hon står och skäller i 2 timmar efter vi åkt och skäller bara ett löv blåser förbi. Dyrt jävla halsband så hoppas det funkar! Det känner av vibrationerna när hon skäller och sprutar upp vatten i ansiktet på henne. 
 
 Har försökt få in fina kvällsbilder här på bloggen men det funkar ju fan inte! Står bara "förgående åtgärd kan inte slutföras. För lite minne." För lite minne VAR???! Surfplattan är ny, har inte många bilder på den och bilder på bloggen ska man väl kunna lägga upp hur många som helst?! Haft detta problemet länge att de bilder jag vill lägga upp inte går. Sjukt jävla störande! Blir riktigt irriterad...
 
VAD ÄR EN BLOGG UTAN BILDER?

Hot like hell but feels amazing

Vaknade av att jobbet ringde mig vid halv åtta, hade glömt ställa klockan och mobilen hörde jag inte. Svarade "jag kommer" och slände mig i bilen. Har blivit lite retad idag pga försovningen haha :P Gud vad jobbigt det är att jobba i hettan... uuuhh :( Helt klibbig när man kommer hem. Min arbetskamrat sade att hon kände sig som en dränkt katt. Arbetskläderna är både täta och av tjockt tyg. Hemskt!
 
Klas har varit hemma idag, fanns tydligen inget jobb. Men han fick en körning nyligen. Han ska till Arvika och åker vid 23 och ska lossa kl 7. Jag jobbar dag imorgon sen är jag ledig fredag, lördag och söndag! Sååå skönt. Hoppas veckorna går fort nu så jag får gå på semester! :) 
 
Har druckit ganska mkt alkohol idag. Tog 2 glas rosévin, jägermeister och öl. Känner ju att jag inte tål någonting längre! Har inte druckit på evigheter! Jobbar jämt och dricker aldrig haha men blev sugen idag...
 
Alcohol is my hero! Haha skoja bara. Men skönt att bli lite rund om föttna ändå...

Oooupsi

Hejsan! Har inte bloggat på ett tag. Var hemma hos mina föräldrar i helgen, Klas och min bror hjälpte dem att renovera en vägg på huset. De hann inte färdigt så vi ska dit i helgen också. Denna gången ska jag inte glömma surfplattan eller mobilladdaren! :o
 
Annars så, tänkt på framtiden. Jobb, bostad, utbildning osv. Jag och mina arbetskollegor pratade om hur dålig lön vi uskor får. Jag har funderat på att utbilda mig till något annat, men då måste jag gå ner i tjänst och få pisslön. Men Anna sade att det behövs personal till natten och heltid natt är 10 nätter per månad. Man jobbar 2 är ledig 4. Plus att isåfall blir min lön densamma. Mindre timmar för samma peng. Hade varit perfekt så hade jag kunnat läsa på dagarna jag skulle få till godo. Jag sade till gruppledarna att jag är intresserad. 
 
Förresten herrejäääääävlar vilken hetta det har varit idag. Svettats som en jag vet inte vad. Oerhört jobbigt att jobba i denna värmen, våra arbetskläder är av tjockt tyg till råga på allt. USCH! 
 
Gjorde mig lite fin igår på älsklingens namnsdag... :)

Onsdag

Var hos kiropraktorn i morse och hon sa att det släppt väldigt bra och att musklerna var mer avslappnade. Hon knäckte till mig sen åkte jag hem igen. Tog typ 5 minuter, för 600 kr. Men smakar det så kostar det. 
 
Nu sitter jag och Linus o kollar på Family Guy. Jag är sjukt trött, hällt i mig kaffe, men det hjälper knappt. Har ingen lust att jobba hela kvällen. Behöver mer vila känner jag, vaknade med ont i kroppen i morse, som vanligt. Hade seriöst velat lägga mig och sova nu! Men måste åka snart.
 
På väg hem från Kungälv, när jag svängde av motorvägen var det en vit Renault som följde efter mig ända hem. Blev ju skiträdd att det var en civilsnut, de var 2 gubbar som satt fram och när jag blinkade och bytte fil svängde de bara över och följde efter mig... USCH. Men när jag svängde in till bostadsområdet körde de rakt fram. Phuuu...! Var ju fan hemskt.
 
När jag gick ut med Daisy när jag kom hem så testade jag den rosa selen (köpte en rosa och en röd). Den rosa är lite stor för henne men hon är sååå mycket sötare i rosa! Tyvärr fanns inte den rosa selen i storlek S, så hon har M. Men iallafall så tror jag hon känner sig mer fri i selen, inget halsband som drar åt runt halsen, utan bara en mjuk sele som knappt känns att ha på sig. Hon brukar alltid dra som tusan, men nu gick hon jättefint! Hon gick jämte mig, lite framför och när hon såg fåglar sprang hon lite men jag ryckte till i kopplet och hon lugnande sig. Var som att gå med en helt annan hund!! SCORE! :D Då hoppas jag det problemet är löst. Så testa sele på hunden om den drar! 
 
 
Jag och min lilla prinsessa! <3

My day off

Trött som självaste aset idag, who ever that is. Gick upp vid 12 och sedan åt jag frukost men var så trött att jag somnade i soffan och sov ännu mer. Linus tjatade på mig att jag skulle vakna för jag sade igår att vi skulle åka till Plantagen och han var bored. Så jag vaknade till liv och vi åkte till Plantagen och kollade, de hade så fina "rosträd" som jag blev sugen på och så tittade vi på buskar som man kunde ha vid staketet hemma. Men istället för växter köpte jag 2 selar till Daisy och lite verktyg att rensa i rabatten med. Funkar jättebra med sele på henne när man är ute och går, väldigt smidigt faktiskt (och hon ser gullig ut).
 
Sedan stack vi till Kungsmässan och tog en fika sedan strosade vi runt lite. Jag köpte en ny kaffekokare (ÄNTLIGEN gott kaffe, smakade fan rävpiss i den gamla) och en högtalare till mobilen. Så handlade vi lite på Ica också. 
 
Klas kom hem en liten stund förut.. sedan åkte han igen. Jag passade på att tanka bilen på väg hem när jag lämnat av honom där han ställt lastbilen. Skall ju till Kungälv imorgon igen till kiropraktorn. Linus ska nog med så ska vi handla på Byggmax på hemvägen lite inför fredag då vi ska till Dalstorp, Klas ska hjälpa mina föräldrar med en vägg. 
 
På tal om Klas så när han kom hem i lördags så hade han köpt en jacka till mig, en svart skinnjacka med rosa foder i och rosa text på ryggen där det står "Queen of the Road". Men för det första så tycker jag inte den sitter snyggt på mig och för det andra vill jag inte bära skinn. Pratade med honom förut och sade att han kan lämna tillbaka den, men det går inte för han köpte den på GTM-utställningen. Då sa jag att han kan sälja den på Tradera men då sa han att han kan ge den till Nathalie (hans kusin). Han blev lite ledsen/sur men jag sade till honom att han får tänka lite, jag äter inte djur och vill heller inte bära dem. Dessutom kostade jackan TRE TUSEN KRONOR... Känns bara så onödigt, men gulligt av honom men nej tack älski pälski.
 
Gammal bild på mig o lillbrorsan Linus! :)

RSS 2.0