Löööööördag

Vi har värme igen! :D Tack vare Klas som hjälpte oss att fixa det. STORT TACK till sötfan! :) <3 Ikväll blir de kanske bio med han, tänkte kolla Skyfall, varit efterblivna o inte gjort det än... :P
 
Längtar till nyår, love it! Det är så fint med alla fyrverkerier, gott med dricka, ost, kex, mat, roligt med umgänge osv. Speciell känsla. Pratar om vad som hänt året som gott och vad som komma skall året som blir. 
 
Har fått hem nyårsklänningen jag beställde med och ringt jobbet o tagit ledigt den 1 januari. GREAT! 

Watch out bitches! :*



27 12 12

Varit i Kungsbacka med Klas måndag kväll, tisdag och onsdag. Jobbat kväll idag, jobbar dag imorgon. Vi har haft stora problem, inte haft vatten hemma på över en vecka, fel på pumpen, veck i slangen och stopp i rören... Har fått duscha på jobbet och hos andra. Nu har vi ingen värme till råga på allt. Fryser som fan :( Satte på hårtorken på högsta värme och effekt tills strömmen gick, haha. Antagligen får cirkulationspumpen för lite ström, därför inte vattnet kommer upp i elementen som det ska.
 
Får gå o lägga mig så jag orkar upp imorgon. Helt död typ, gått på värktabletter hela kvällen, åkt på nåt virus... Aja whatever, let's sleep! 
 
 
Miss sleeping with you. COLDNESS is around.
 

You make me happy.

Igår när jag kom hem från jobbet va jag så trött så jag gick o la mig. Idag är jag också jävligt trött, kom hem för ca 1 timme sen. Känns att man jobbat hela veckan! Äntligen lite ledighet imorgon och då blir det Ullared med familjen o Klas. Ska köpa lite skit ;) 
 
Eftersom vår vattenpump är paj har man ju inget vatten hemma, varit så i några dagar nu och det SUGER. Tur att man kan duscha på jobbet, hade dött av äckelkänsla annars. Sjukt störande, jobbade delad tur idag, brorsan hade sagt att pumpen va fixad, jag kommer hem och ska ta en efterlängtad dusch, men kan inte! Fan va sur jag blev. Åkte ner tidigare till del 2 av turen för att hinna duscha, DAT FEELING! :love: 
 
Lowe (lillsyrran) fotade oss igår, låter bilderna tala för sig själva.
 
Haha sista bilden, klockren! Jag ba "Kolla, fattar du?" Han ba "Ehhh va va menaru?" 

The thing is...

Jag vet jag kan va taskig mot Klas, att jag inte alltid är rättvis mot honom, att jag kan behandla honom illa, ta honom för givet  osv.. jag VET. Jag vet också att det är FEL och jag mår skit för det efteråt. Jag säger alltid förlåt. Han vet hur mitt ex behandlade mig, att jag har svårt att lita på någon igen, att jag är osäker, som sagt, han FÖRSTÅR.

Men samtidigt kan jag vara jättegullig mot honom, göra honom glad och finnas där när han behöver mig (vilket jag alltid gör). Jag är ingen jävla bitch, jag har bara taggarna utåt för tillfället, för att skydda mig själv från att bli sårad igen. Jag skulle inte klara av det i nuläget. Räcker med skit, vill ha en positiv kurva i statistiken liksom...

Ska jag vara ärlig, jag trodde inte killar som Klas fanns, seriöst. Ibland känns det för bra för att vara sant och då tar man avstånd för man blir rädd och osäker för det. Aldrig mött någon som honom tidigare... Jag kan ha svårt att hantera nya situationer, känna mig obekväm och osäker på hur jag skall agera.
 
TRUE SHIT.
 

KLAS CHRISTIAN FREDH

Halloj! Kom precis hem från jobbet, lugn kväll som tur va. Börjar 7 imorgon och då är sista dagen för bredvidgång! Sen ska jag jobba på gruppboendet fredag och lördag. Fick höra idag att det finns en blomma till mig därinne! Gissa om jag blev glad :D Gulligt! 
 
Ni är nyfikna på Klas, huh? ;) Hehe, ska berätta för er! :)

Vad är Klas för en kille? 
Han är den gulliga/snälla/omtänksamma typen, den som bryr sig, alltid finns där, gör allt han kan för att hjälpa en om man behöver hjälp, uppskattar en, tycker om en för den man är, bra på att lösa problem som uppstår, tröstar om det behövs, bra på att ge dyra gåvor, gillar att gosa, duktig på att påminna om hur fin man är.. osv. Nu skrev jag bara det som dök upp liksom. Annars kan jag ju tala om att han är lång, ca 190 cm och smal, för smal. Har sagt till han att äta mer och eftersom jag fått honom att må bättre gör han det. 
 
Vad gillar han? 
Klas gillar bilar, framförallt volvo (precis som jag). Han gillar att hitta på saker, vara aktiv. Han tycker om film, musik, va med vänner osv. Han tycker om att resa, besöka nya platser, uppleva olika saker. 

Vad gör han på dagarna? 
Han jobbar (som lastbilschaufför). Han jobbar hela dagarna. Börjar söndag kväll och slutar fredag kväll. Enda dagen han är fullt ledig är på lördagar. Innan han träffade mig så jobbade han även hela helgerna, han åkte ner till Tyskland med gods... 

Vad är det hos honom som du gillar och tycker om hos honom? 
Jag tycker om att han alltid finns där, ställer upp, stöttar mig, ser allt jag är bra på, uppmuntrar mig, hjälper mig, hittar på saker med mig, frågar vad jag vill göra och ställer upp på det, lyssnar på mig, hjälper mig att lösa problem, att han är omtänksam och förstår hur man mår utan att man behöver tala om det, att man kan prata med honom om allt, att han är duktig på en hel del (har jag märkt), att han säger kloka saker som får mig att fundera, att han är förstående och att han ALDRIG klagar på mig! Är det nåt jag gör som han inte uppskattar så talar han om det för mig på ett schysst sätt. Han höjer aldrig rösten mot mig. 

Hur går det mellan er? 
Jodå det går sakta framåt, jag är fortfarande lite osäker. Han är kär i mig och vill ha mig, men jag är inte kär i honom, men jag tycker om honom. Han är underbar, han gör mig glad. Han förstår att jag inte vill ha något förhållande just nu, han har sagt att jag ska ta jobb, utbildning, körkort osv före honom och att han finns där om jag behöver honom. 
 
Ser det ljust ut?
Det ser halvljust ut kan man säga, framtiden får avgöra vad som sker!
 
Haha.. han hade ont i magen o gick o la sig en stund i lördags.
 
Sen kom Semih och tryckte upp ormen i fejset på honom.. :D

Freeze

Jobbat idag, lugnare på den avdelningen jag var på idag. Kunde inte sova inatt, min klocka är sönder så den ringde inte, Klas ringde inte o väckte mig som han lovat eftersom han också försov sig, Lowe (lillsyrran) väckte mig inte när hon gick upp för hon tänkte inte på det, först när hon tog på sig skorna och såg att jag sov skrek hon "LIIIIINN FÖR HELVETE!?!?" Jag vakna till liv, såg att klockan visade "06:59" skriker "HELVETE JAG HAR MISSAT BUSSEN!! FITTAAAAA!" Flyger upp ur sängen, säger till pappa att "fittklockan" inte ringde och han kör ner mig till jobbet. Hatar att försova mig, men det gjorde inget, sånt som händer sa dom på jobbet. Ursäkta språket, men när jag blir arg/stressad/sur/förbannad/misslyckas/gör fel/skadar mig eller försover mig har jag en förmåga att använda fula ord ;)
 
Börjar 16:00 imorgon så har sovmorgon iaf! Lyckas man försova sig då har man fan dött i sömnen.
 
Det är roligt att många vårdtagare kommer ihåg mig, sedan jag hade min praktik på boendet. Även många i personalen känner igen mig. Saker har förändrats på de ca 2 åren jag inte varit där, nya vårdtagare, ny chef, ny personal och vissa nya rutiner. Men det sätter sig med tiden...
 
Det rullar med jobb just nu i dec. Hoppas lönen blir fin i jan!

Jobbigt på jobbet

Jobbat kväll och kom hem för en stund sedan. Var ju inne på själva boendet idag, den jobbigaste avdelningen. Många som är dåliga och behöver mycket hjälp... Börjar tidigt imorgon så får nog strax tänka på refrängen. Måste fixa käk till imörrrra bara! 

Ska jobba hela veckan... Bara att köra på! 
 
Keep the good work up!

TOPPENHELG

Drog ju o spela laserdome med Klas, Carro och Semih. Det va skitkul!! Jag va inte så duktig så blev ganska köttad, men jaja :) Klas va väldigt bra på de o smög runt som en CS-gubbe whatsoever... 
 
Sen drog vi hem till Carro och Semih som bor i Kungsbacka, vi förkrökade och en till tjej kom, Matilda. Jätteschyssta människor allihopa! Vi drog ut på krogen och jag strulade upp Carro och hade tydligen försökt ta henne på toaletten.. BRA Linn. Jag hällde i mig för mycket sprit, givetviiiiis... Så sen hade vakten tänkt tillkalla polis så jag hamnade i fyllecell, men nej tack, aldrig igen! Men Klas räddade mig... Han fick bära mig ända hem till Semih... Han va skitarg såklart. Jag kunde ju fan inte gå. Semih hade tydligen skällt på mig så jag börjat lipa, inget jag kommer ihåg men men... Sen när jag vaknade nästa dag skämdes jag som fan, Klas va skitsur och sa att jag måste be Carro och Semih om ursäkt. Han sa "ALDRIG igen Linn! Du kan ju hantera det bara du VILL!!" Jag ska skärpa mig framöver, sjukt korkat av mig minst sagt. 
 
Sen när Semih o Carro skjutsade mig till Borås så blev vi stannade av snuten, Semih fick böter på 4200 kr för fortkörning, 135km/h på 70-väg och för att han legat för nära andra bilar... Så typiskt!! 
 
Semih och hans orm! 
 
Jag och Semihs orm :)
 
Jag och Mathilda.

Mathilda och Caroline! Fina tjejer <3
 
 
Semih fångade oss på bild där ja...

Sunlight in the snow

Stressigt på jobbet idag, sprungit fram och tillbaka som en jojo och hjälpt vårdtagarna till och från lussefirandet plus att jag gått fram och tillbaka till chefen. Vi tittade på Dalstorps lucia idag och dom va fina, lucian sjöng dock sämst :)
 
Pratade som sagt med chefen och ska gå brevid på uppläring inne på själva huset, så kommer bort från gruppboendet lite. Ska bli spännande, längesedan jag var där inne. Senast som freriearbetare 2009. Hoppas det går bra och att jag kan vara vikarie där så jag kan gå efter ett fast schema också. 
 
Snygga killar på jobbet idag som satte in larmsystemet. En av dom (den snyggaste) log charmigt och gulligt mot mig och visst smälte man lite ;) Sen frågade han vilket rum jag tyckte han skulle börja med, jag ba "Du kan gå in där!" LIKE A BOSS. 
 
Klas visade mig solnedgången i GBG. Tyvärr en byggnad i vägen.. Men väldigt fint!
 
Såhär snäll är jag mot Klas i gengäld.... (jag blå, han gul) :P
 
 
Ängeln själv, right?
 

12 12 12

Jobbat kväll idag, fick värsta positivt bemötande av Ingela, hon jag jobbade med idag. När hon fick syn på mig sa hon "Nämen heeej Linn! Vad roligt att se dig!" så kramade hon om mig. Gullig hon är! :)

Pratade med chefen idag och ska träffa henne imorgon och prata om brevidgång och upplärning inne på själva servicehuset. Hoppas på mer jobb!! Ska ju läsa matte nu med, matte A1 som det numer heter istället för matte B. Nu är kursen både längre och svårare, great! Bara för man ska va kass på matte o inte klara den på gymnasiet måste man ta tag i skiten nu.... Haha, körkortsteori + matte = KAOS!

Jobb imorgon med, börjar 7:30. Luciatåget kommer till jobbet och lussar för oss, trevligt trevligt.. Ska flytta in en ny dam snart, hon skulle tydligen inte vara lätt att göra med. Får se hur det går! 
 
Många som gift sig idag, 12/12-12, sista trippeldatumet vi får uppleva. Tycker det är lite larvigt att alla liksom SKA gifta sig bara för att det är tre lika siffror. Läste i tidiningen att en brud sa att deras äktenskap kommer bli bättre bara för det... man bara "vaaaah? wtf?" Nästa år kommer 11/12-13. Det är mer häftigt enligt mitt tycke :P
 
Ser fram emot helgen då jag o Klas drar med folk på Laserdome! Ska bli FETT kul :) Min syrra och bror ska hänka, sen Carro, Semih och kanske HD. Ju fler desto roligare ;)
 

Tired x 3000

Är sjukt trött, får slänga mig i säng strax, ska ju jobba kväll imorgon. Orkar inte vänta på tvätten, får ta den imorgon. Väntar däremot på att pojken ska komma så man kan gå o lägga sig. Klas kommer när som, han har inte så mkt jobb imorgon så han ville vara med lilla mig :)
 
Jo btw, innan så rensade jag lite i rummet och samlade ihop allt jag har från mitt ex i en hög, inte pallat göra det innan. Hans handskrivna brev jag fick efter vi gjort slut där han beskriver att han ALDRIG kommer sluta älska mig, halsbandet jag fick av honom på studenten, kort på honom som barn, nyckeln jag bröt av till hans tvättstuga, osv. Lika bra att slänga bort det en gång för alla... Mår ju inte bra av att se det precis!
 
...nothing to say about you!
 
Klas is cute when he's asleep... 
 
BONNE NUIT som man säger på franska, GOD NATT alltså! :love:
 

11-12-12

Sov inte på hela natten, blev svintrött vid nio så gick o la mig och gick nyss upp (great). Det tar emot att gå o lägga sig. Den här bilden förklarar vad jag menar:

Tänker för mkt...
 

En sak till, jag hatar att sova själv. Känner mig tryggare när jag sover med någon och kan slappna av på ett annat sätt. 
 
Cuz sleeping together is better if you ask me...

Darkness all around me

Heeej! 
Varit i Kungsbacka hela helgen, Klas har flyttat in hos en kompis där, så vi har mest varit där. Vi hälsade även på min morfar som bor på ett äldreboende i Kungsbacka, efter att han blev förlamad pga en blodpropp efter hjärtoperationen han genomförde 2009 har han hamnat där. Det är jobbigt att se honom så när jag vet hur han lider, hur mycket han älskade att plocka och fixa med allt... Han vägrar sälja sitt hus eller sin bil som stått i 3 år nu. Huset förfaller ju, det är inte alls bra att det står helt övergivet. Vi va där och tittade till huset och tänkte sätta på värmen i elementen, men vi hittade inte var man gjorde det. Morfar sa att man gjorde det i hans kontor mot köket, men nej. Fan vad det störde mig på att vi inte hittade adaptern, men aja... Klas sa att vattenledningarna kan frysa sönder och att elementen kan spricka och läcka vatten, var ju -1 grad inne i huset, sviiiiinkallt. Men morfar trodde inget skulle hända, han kan ju sitt hus, så får lita på det han säger.
 
Igår var Klas hos tandläkaren och drog ut en tand, HEMSK upplevelse... Klas tycker varken om tandläkare eller sprutor. Saker han varit med om tidigare har fått hans rädsla att växa. Vi kom dit och tandläkaren (en äldre gubbe) visade in oss i ett rum. Klas fick slå sig ner i stolen, medan jag satte mig i en stol i hörnet av rummet och iakttog dramat. Tandläkaren tittade på tanden och knackade på den, sedan gav han bedövningssprutor. Klas va tvungen att ta sig samman lite innan tandläkaren tryckte in sprutan i käften på honom, men det gick bra, sen sa tandläkaren "Nu ska jag bara byta patron, så ska du få en till bedövningsspruta". Andra sprutan gick också bra. Sedan hämtade tandläkaren verktyg för att bända loss tanden med, han tog i och det krasade till när den lossnade. Då sa tandläkaren "Nu hänger den bara lite, så jag ska hämta en tång att dra ut den med." Han hämtade sin tång och drog ut tanden och sa "Nu är den ute!". Klas tog några snabba andetag, föll bakåt helt avslappnad, hans ögon liksom rullade i huvudet på honom och han låg snett över kanten i tandläkarstolen. Jag liksom bara stirrade och undrade va fan som hände, första jag tänkte va typ "han dog väl inte?!" Tandläkaren tittade på Klas och sa "Han skojar inte eller?" Jag ba stirrade och fick ur mig "NEJ!" Gick fram till Klas och tog honom i handen, han var helt väck... Tandläkaren höll upp hans ben i luften så han skulle få mer blod till huvudet, sen bad han mig ta över och där stod jag ett tag, medan tandläkaren lade en blöt trasa i pannan på Klas och skrev i sin journal. Sen när Klas tillslut vaknade till liv sa han "Vad hände?" Jag ba "Vad som hände??? Du tuppade av!" 

Klas svimmade i liggande position, vilket inte är vanligt, antagligen svimmade han av rädsla. Han hörde hur det krasade i hela käften på honom när tanden lossnade, blev helt varm i kroppen och tuppade av. Fy fan va rädd jag blev! Så jävla obehagligt var det.... Blev chockad när han bara tappa medvetandet och tuppade av framför ögonen på mig. Inget jag skulle vilja uppleva igen! Usch... Sjukt äckligt. Men jag är glad att det inte va värre än att han svimmade. 

Sen fick jag betala med hans kort eftersom han gick o la sig i soffan i väntrummet... helt slut typ. Är ju inte billigt precis, dom tar 1 570 kr för att dra ut en tand, men som tur va hade Klas en bonus på 600 kr från försäkringskassan, så det gick på 970 kr. Efter jag betalat stannade vi där en stund så han fick återhämta sig, sen körde han hem och vi gick o la oss och sov lite. Klas har lovat att aldrig svimma igen, haha! Blev sur på honom för han skrämde mig så, även om det absolut inte var hans mening.
 
Min syrra är nere nu för tiden, vet inte vad som tagit åt henne. Antagligen är hon trött på skolan och allt, hon behöver komma ut o ha lite skoj så jag och Klas har bestämt att kidnappa henne till helgen och ta med henne på nåt. Tänkte eventuellt dra med henne på Laserdome, ju fler man är desto roligare, så får försöka dra med så många som möjligt! :)
 
Puss på Klas! (awesome bild jag gjorde) 
 
Min vackara syster, LOVE YOU with all my heart :love:
 
Klas somnade innan mig inatt eftersom jag o syrran umgicks o fjanta lite :) Sen slickade jag honom i örat för o reta honom, han vaknade till liv o sa "nu får du fan ge dig!" haha uuuups ;) Sen idag hade han glömt att han sagt så och sa förlåt flera gånger och menade att han kunde sagt det på ett snällare sätt. Haha söt.
 
 
 

It's right here inside us

Damn vad det snöar och svinkallt är det! Innan när Klas skulle åka så hade vi snökrig... Han ska få igen för han fuskade, idioten satte på sig vantar... The war has just began! :mad:
 
Imorgon blir det IKEA med Klas. Får se om man hittar nåt kul, ska ha lådor o syrran vill ha en kontorsstol och ett skrivbord. Sen på lördag blir det tatuering och eventuellt hämta en bil åt han som tatuerar, men får se. Isåfall skulle jag få övningsköra i hans arbetsbil de 30 mil de är till att hämta bilen. Lååångt men man säger aldrig nej till att köra bil, nej nej ;)
 
Jag har kommit fram till att om man inte vågar chansa här i livet kommer man ingenstans och man kommer ångra efteråt om man inte tar chansen innan det är för sent. Jag tror jag borde sluta tänka på allt så jävla mycket, bara ta det som det kommer istället. Tror inte slembollen klarar hur mycket som helst ;)
 
Does it look like I give a fuck? Haha take the chances bitch.
 
 
 
 

TATTOO

Har ritat, funderat och hållt på idag... tatuera sig kräver planering haha ;) Min lillasyster har ritat på mig så man får ett hum om hur det blir plus att jag håller på att måla Klas tatueringar. Jobbigt... Herregud! Har o göra. Börjar bli lite stressad, ska ju vara färdigt till på lördag, men det löser sig nog :)

Funderar på denna.. Fast kanske utan döskallen.. 
 
Denna är fin! Den funderar jag starkt på på överarmen.
 
Ros på magen.. vet inte riktigt. Inte så stor isf.
 
Men hade varit snyggt det med!
 
Början av Klas drake han ska ha på överarmen.
 
Skiss på hur hans arm ska se ut...

OMFG!

Vet ni? Jag fick nyss höra att jag får världens bästa födelsedagspresent... Jag ska hoppa fallskärm! :D Fyller 20 i februari. Har alltid velat göra det, en dröm som blir uppfylld! Kommer längta ihjäl mig. Vem fick jag presenten av då? Jo Klas såklart! Så jävla fint av honom att ge mig det, har sagt att jag så gärna vill göra det. Vet inte hur jag ska kunna tacka honom. Hoppet sker i Stockholm i maj (tror jag det va). När jag ser honom på fredag lär jag krama ihjäl honom! <3
 
Tatueringen blev ju inte av förra helgen pga att tatueraren fick förhinder. Men nu i helgen smäller det! Jag håller på att rita Klas tatuering, han vill att jag ska göra det, sen kommer tatueraren måla av min teckning och tatuera in den på Klas. Jag har sagt nej, i helvete heller... Jag liksom? Klas ba "Ja, jag vill att du gör det Linn." Så kul att Klas uppskattar och ser att jag är duktig på att rita, fick sitta och kladda när jag åkte med honom i lastbilen, sen i varje telefonsamtal han fick sa han att jag va "jävligt duktig!" Så tack vare honom kan jag numer koppla av en stund och bara låta fantasin flöda. Så himla duktig är jag inte, duger, men inte extremt bra. Pappa är ju konstnär och mamma har målat i yngre dar, så kanske fått lite av dem.
 
Varit hos min jobbcoach idag och snackat om jobb och utbildningar. Jag måste läsa matte B, hatar och suger på matte men måste ha det för att kunna läsa vidare. Så imorgon ska jag till gymnasiet i Tranemo och prata med SYV. Man kan ju antingen göra en prövning eller läsa hela kursen som numer efter det ändrade systemet är 100p istället för 50p. 
 
På fredag ska jag o Klasse åka skridskor, bara för jag vill! Haha nä men han är gullig som ser till att det jag vill göra blir gjort. Va skitlängesen jag åkte senast, flera år. Men ska bli skoj! När jag va fem drömde jag om att bli konståkare, där gick den drömmen i kras. Nä men idag skulle jag inte vilja vara det, man måste ju öva 24/7 om man vill bli bra. 
 
Hans tatuering kmr se ut såhär typ..
 
Fallskärmshopp och test av fallskärm. LÄNGTAR! :love:

Cold as fuck

Har ringt och avbokat min körlektion, känner mig inte redo. I detta väglag låter ingen mig köra ändå... Jag vill ha körkort nuuuu! Får satsa extra mycket på teorin just nu. Men vill ju köra, det som är roligt. Man måste misslyckas för att lyckas. 
 
Ringde nyss min jobbcoach o frågade vad det va jag skulle kolla upp eftersom jag tappat bort lappen jag fick av henne. Ska kolla jobb på lasarettet, vårdcentraler och sjukhus samt utbildningar jag vill läsa. Bara att sätta fart! Vill jobba på sjukhus, det är roligare och händer mer plus att man får använda sina kunskaper mer utbrett. 

Måste se till att få mer jobb, klarar inte av att ha det såhär, jag jobbar bara när dom ringer och frågar om jag kan och det blir typ 6-10 dagar per månad om ens det. Jag får ta tag i det här nu, på riktigt. Om jag bara haft körkort... Kan ju inte ta mig någonstans :( 
 
Always...
 

The snow is white

Första advent? December? Snö? Jul? Nytt år snart? Jag fattar ingenting, känns som tiden har stannat eller nåt liknande, känner mig helt borta...
 
Varit med Klas i helgen. Han tycker om mig precis som jag är, att jag är barnslig ibland tycker han bara är roligt, vilket mitt ex inte uppskattade, han sa att han inte ville va tillsammans med ett barn. Men jag kan inte va seriös 24/7 för jag klarar inte av det, ibland måste jag fjanta loss lite. Så känns bra att han gillar just den sidan hos mig, som alla andra tycker är jobbig.
 
Han finns alltid där, uppskattar mig, påminner mig hela tiden om hur söt, vacker och underbar jag är och hur mycket han tycker om mig, eller rättare sagt "älskar". Han säger att han aldrig känt så för någon innan, att han mår bra med mig, är lyckligast i världen och har en känsla som han inte kan beskriva. Too cute... Men jag skämtar bort det för det är "deep shit" som jag sa till honom, han sa att han vet men att det är så han känner och att han aldrig varit så säker på det förut. Han blev ledsen på mig när jag inte tog det seriöst. Han bryr sig så mycket om mig, har alltid en lösning på mina preoblem, så fort jag ser lite nere ut frågar han hur det är, kan va jobbigt ibland, men han gör det ju för han bryr sig, så frågar han om det är något han kan göra för att det ska bli bättre. Ingen har älskat mig som han gör... Kan känna mig så taskig ibland, när jag inte kan ta åt mig av det han säger eller tro honom, han påminner mig om att han inte är som han, att han aldrig skulle kunna såra mig och att jag betyder allt för honom. 
 
Skrev med lillsyrran innan på fb, haha dagens ungdom, va händer? Hon är liksom 2 rum bort men ändå skriver man. Vi kom in på Klas och hon skrev "man märker att du är glad som fan när du är med honom". Visst gör han mig glad, inget jag vill erkänna men alla andra ser det antagligen. 
 
Innan idag när han åkte så fällde han en tår, jag ba "varför gråter du?" men han svarade inte, sen när jag snacka med honom i telefon så frågade jag honom varför han grät innan o han ba "för jag ville inte åka ifrån dig, speciellt inte när du såg så ledsen ut." 
 
Före Klas skulle åka sa han hejdå till pappa, sen vinka pappa in mig i rummet och sa "Håller du på med honom nu? Måste du ha en gubbe eller? Du är la rolig... Gå ut o säg hej nu." Den sved kan jag ju säga. Känns som pappa alltid ska styra över mig på nåt sätt. Va rädd för honom när jag va liten, sa att jag ville ha en annan pappa osv. Det har blivit bättre med tiden men jag vågar absolut inte trotsa honom, he would kill me or something. 
 
Ska jobba imorgon, hon som låg för döden har gått bort nu. R.I.P <3 Hoppas på mer jobb framöver, ska snart till jobbcoachen och snacka med henne. Ska kolla upp utbildningar och jobb innan dess. Har körlektion på torsdag med, kommer gå åt helvete så funderar på att avboka den.
 
Fighten mellan mig och mig fortsätter..

RSS 2.0