Illamående och tårar

Jag tänker på honom, mår illa och kan inte sova. Samma sak varje natt. Jag sitter uppe och lyssnar på musik till klockan tre på natten. Väntar till jag blir så trött så jag inte orkar vara vaken mer. Då kan jag tillslut lägga mig och somna efter en stund. Ibland tar det lång tid och minnen av oss liksom flashar i huvudet. Jag blir ledsen, tårarna rinner och gör min kudde blöt... Varje gång jag ser en svart Saab är jag rädd det är han. Jag är ständigt på min vakt.

Minnen jag får upp i skallen är exempelvis när vi var och handlade. Vi gick alltid hand i hand. Jag var så stolt över att han var min. Jag tänker på när vi var ute i Göteborgs skärgård och hade vår sista underbara helg tillsammans. Jag tänker på hur mycket jag älskade att sova med honom, bara tanken gjorde mig glad. Jag tänker på hur mycket jag tänkte på honom, varje jävla minut och sen tänker jag att det inte är så konstigt att jag inte kan sluta tänka på honom när han bott i mina tankar så länge. Jag tänker på när vi var lyckliga tillsammans, när vi busade och skrattade.

Sen tänker jag på allt det onda, hur kall han var mot mig, hur han behandlade mig, vad han sa till mig, hur ledsen han gjorde mig, hur dåligt han fick mig att må...
Sen tänker jag på, eller det kom jag på nu förresten, att jag har en bild av det där sms:et. Jag har en bild av det som sitter fastprintad i mitt huvud. Jag kan se det framför mig. Först ser jag det och sen känner jag en tendens av hur JÄVLA dåligt jag mådde när jag såg det. Hur ofantligt krossad jag kände mig... Först blev jag så arg att jag ville döda honom, men sen kom gråten och jag grät tills jag somnade.

Att kärlek kan göra ont, jo tack jag har märkt det. Den fysiska smärtan går inte att jämföra. Som häromdagen när jag fick sjukt ont i magen, fick lägga mig på golvet så ont det gjorde. Jag kunde inte stå rakt eller sträcka på mig, så ont gjorde det. Min bror och min kompis tvingade mig att ringa sjukvårdsupplysningen så tillslut gjorde jag det och sjuksköterskan jag pratade med sa att jag skulle åka till akuten om det inte gick över. Tårar kom till min stora förvåning, jag brukar aldrig gråta vid fysisk smärta, men detta gjorde så fruktansvärt ont så dom kom väl automatiskt. Jag lade mig i fosterställning i sängen och tillslut började smärtan avta. Denna smärta gör, om man jämför, så mycket mindre ont än den psykiska. Att få sitt hjärta krossat gör så inutihelvete jävla ont så jag kan inte beskriva. Smärtan av att få sitt hjärta krossat känns i hela kroopen, det är som man ska dö. Man både vill dö och tror att man ska dö. Man hoppas det.

Jag är trött på mina intervallkänslor jag går runt med. Jag försöker må bra, men det är allt annat än lätt! Ska bli skönt att dra till Stockholm i helgen och komma bort lite.

I'm dead.


Sadness

Okej, fyfan säger jag bara. Jag är så trött på att må såhär... Det är som en berg-och dalbana, går upp och ner hela tiden. Varje gång jag hör något om Linus mår jag illa och dåligt, varje gång jag ser en bild på honom tänker jag på hur fin han är, varje gång jag tänker på honom vill jag inte tänka på honom. Tänker inte ställa mig frågan "varför?" mer, för det är helt enkelt inte värt att fundera över. Så många minnen jag har med honom, så många saker vi gjort tillsammans, så mycket tid vi tillbringade tillsammans. Gör så ont när man låter smärtan ta över... Man försöker vara stark och skämta bort det, men varje gång hugger det till i hjärtat. 
 
Har mina beundrare, men jag bryr mig inte. En kille kom och hälsa på igår, jättesnäll och gullig men nej jag vill inte och det visade jag tydligt. Han va i Malmö och menade att han kunde köra hela vägen till Limmared för att köra hem mig och hans förklaring var "vad gör man inte för en tjej som dig?" 
 
Mig? Vad är det med mig? Är det att jag är "underbar, söt, glad, har humor, vacker, fin, gullig, omtänksam och rolig" som folk gillar? Men stämmer det verkligen när jag hörde av min förra pojkvän att jag är "tråkig, osocial, omogen och initiativlös"? Vet inte vad jag ska tro. Kanske är någon typ av blandning... 
 
Han ville inte vara med på bild, haha! 
 
Vi existerar inte mer...  Det vi hade finns i det förflutna.
 
 

Colorful huh?

Har man tråkigt så har man och då får man göra nåt åt det! ;)
 
Aldrig känt mig så snygg... 
 
Sexy mama!

Shit just got serious.

Va i stan o handla lite igår och tog en fika med underbaraste vännen :) Hon får mig verkligen att må bättre och stärker mig som person. Hon ser allt positivt och muntrar upp mig. Vet inte vad jag skulle göra utan henne..♥ 
 
Jo btw, ibland får jag mina flumattacker, fick en mindre variant igår.. haha nåt står inte rätt till, men ibland pallar jag bara inte va seriös för det är jävligt tråkigt kommer jag på liksom och då kan jag börja flabba åt allt och alla blir väldigt irriterade på mig. Well well, take me as I am. 
 
Igår när jag åkte hem, hade slut på pengar på busskortet och på västtrafik stod det att bussen från Borås skulle va framme i Ulricehamn efter bussen jag skulle byta till där avgått. Så jag snacka med chauffören och fick både åka gratis och fortare! Även på nästa buss, funkade det med även om det var en kvinnlig chaufför.. :D I nailed it! Haha, så skrev jag det till en killkompis o han ba "förstod att han lät dig åka gratis så söt som du är så! ;)♥" 

 
Min fina fika! Värsta feta skålen till chokladbollen vafan..
 
I am a strong fucker motherfucker. 

Saknar!

Saknar lilla Melvin! Stolt moster ;)
 
Saknar Rasmus, haha han mätte hur lång han va jämfört med mig när han stod på en stol :)
 
Systersöner som leker med moster!
 
Saknar musiken.
 
Saknar turerna med moppen.
 
Saknar krypsex. Haha NEJ jag vet inte, gillar bilden :D den e ju söt.
 
Saknar fotbollen!
 
Saknar när mina bröder hade kul tillsammans.
 
Saknar tiden med familjen.
 
Saknar sommaren.
 
Saknar denna sjukt godhjärtade människa.
 
Saknar mitt långa svarta hår.. ok egentligen inte, men de va fint ju :P
 
Mitt blonda hår.. successful, If you know what I mean... ;)
 
Saknar studenten, skulle vilja ta den igen! Så sjukt jävla roligt ♥ 

I've got busted...

Dryg dag idag, körkortsteori, regn, kyla, mörker och blattebusschaufförer som kör iväg så man flyger in i stolarna. Lyckat! Kom hem efter nio trött som ett as... 

Blev bjuden på dejt igår ;) Killen är söt men nej tack! Orkar bara inte känslor och skit just nu. Vill bara leva för mig och ha tid för mig. Sen är det en till kille som vill träffa mig och mysa framför en film.. shit like that. Dom är typ helt nere i mig, jag är ju sååå sexigt söt... lol. Cute but well, just fuck it. 
 
"Killar kan också ha känslor, en av dem är hunger..." HAHA so true.
 
Jo förresten jag blev påkommen när jag snodde farsans vin häromdagen... 
Oh shit! I'm innocent......right? Yes, of course! I asked my dad first ;) 
 

Cuz just cuz...

Jag är så sjukt trött... på killar. Det är alltid så synd om dom, deras ord är tomma eftersom dess handlingar visar annat, känns som de har en tjej för att kasta skit på henne för att bygga upp sitt eget ego. Läste om det, att vissa män ser förhållandet som en soptunna där de kan kasta all skit. Dessutom lyssnar dom jävligt dåligt och förstår inte vad man menar. När man är på G med dem så är dom så himla gulliga, men sen när de väl har en tar dom en för givet, dom tar för givet att man ska finnas där vad som än händer och tror de kan bli förlåtna gång på gång, men tillslut orkar man bara inte med deras bullshit! 

Nu menar jag inte att alla killar är sådana, men liknande tendenser finns.
  
Varför inte skaffa en tjej, why the hell not? ;) 

Sometimes it feels like the world's on my shoulders


Let's play a song...

So do you wanna sing with me? ;) Har övat mycket senaste dagarna och visst ger övning färdighet! Bara och fortsätta spela :) Körskolan imorgon då yey segt men men.. Bara plugga på med teorin. Va tvungen o garva åt det som stod i körkortsboken. Stod "du får inte stanna där du inte får parkera" och "vid dålig sikt kan man undra var vägen tog vägen" haha så fult xD

The way back to reality

Fest i fredags med gänget! Bakis som fan igår.. så går det när man häller i sig allt man ser ;) True that. Men kan säga att det behövdes. Komma ut o träffa folk :) Makes me happy! Hade kul, blev bränd av cigg, bjuden på drinkar och omhändertagen av snälla människor.
 
Blev för mycket av min älskling...
 

Jag och Jenny! :)
 
Bakismat!
 

Take me away!

Vill också va i Grekland o njuta av sol, värme, bad och Smirnoff... Jävla pissväder seriöst. Va fint i förmiddags så jag hängde tvätten ute, stack o jobba kväll o sen kom massa regn... I was like "noooooo!!!" Haha kommer ta fett lång tid innan skiten torkar.

Har fått så fina komplimanger på senaste I was like ":D" haha flum! Jo iaf har fått höra att jag är vacker, skönhet, snygg, söt, rolig, go och omtyckt. Makes me happy! Åt helvete med all negativ skit! Har jag fått nog av här i livet. Räcker med mina destruktiva tankar jag burit runt på i åratal. Rensa huvudet och bort med allt som tynger och skitar ner. Sådant behövs inte i detta redan missbildade samhälle.

PAIN

Korthuset jag har försökt få att stå kollapsar snart. Att det ska vara så JÄVLA svårt... Önskar alla mina känslor kunde dra åt helvete


I feel like doing this right now, just blow my fucking head off. 

Confusion is like a disease

Mitt ex hörde av sig igår. Han skrev ett mejl som gjorde mig förbannad, påstod att bara för jag är som jag är blev han som han blev. Så jag skickade ett aggressivt sms och fick skit tillbaka. När vi var tillsammans ville han inte ha mig, men nu vill han. I just don't get it. Han sa så många gånger att vi skulle göra slut, vilket gjorde lika jävla ont varje gång, så han fick ju som han ville. 

Han påstod att jag inte tog till mig hans son, Gabriel. Men vem var det som lekte med honom? Vem kallade han "mamma"? Vem ville han leka med? Vem var det han ville åka på husvagns-semester med? Vem var det han inte ville skulle åka hem? Han grät, jag grät sista gången vi sågs, han ville inte att jag skulle åka hem och jag kände på nåt sätt på mig vad som skulle ske eftersom relationen mellan mig och Linus var på väg att dö ut. Gjorde så fruktansvärt ont. Jag saknar Gabriel så sjukt mycket... Har drömt om honom, i drömmen sa jag "jag älskar dig Gabriel" och pussade han på pannan medan jag höll om honom.  

Jag har alltid tyckt om barn och dom mig. Men det var svårt ett tag att hantera situationen, när ens pojkvän har en son. Jag fick för mig att Gabriel inte gillade mig och skit. Tönt jag var. Ville inte vara i vägen när Linus var med honom. Inte så lätt att vara tredje hjulet alla gånger. 

Det tråkiga är att Gabriel inte kommer komma ihåg mig, han är ju bara 4 år. Men det är väl bara bra att han glömmer mig, men jag kommer aldrig glömma honom. 


Jag och GabrielI love you! ♥

Varför?

Idag är det en månad sen det tog slut mellan mig och Linus. Kan ju inte säga annat än att det är tungt, försöker hålla humöret uppe så gott det går. Det är inte att jag saknar honom som gör ont eller att jag vill ha tillbaka honom, det är vad han gjorde som känns. Ibland snurrar det runt i huvudet och jag ställer mig frågan "varför?" Jag fattar bara inte. 

Fortsatt städningen idag, rensat bort kläder jag inte vill ha och tvättar så tvättmaskinen ryker! Det kommer bli fint när jag väl är färdig med allt :)

Imorgon är det dags för körkortsteori, yeeey vad kul...


Fake a smile? You have to do better than that...

TIRED

Vädret är ju som det brukar, REGN 24/7... Så fucking orättvist, en kompis till mig är i Grekland nu och njuter av värmen... :( Vissa har det bra!

Har rensat ur gerderoben i mitt rum, så ska fixa min walk in closet ;) Ska bli fett najs, har ju så jävla mkt kläder, så kan förvara dem där haha :P 

Imorgon börjar en ny vecka, sååå roligt. Jobb and shit whatever. Jo anledningen till dessa fina bilder nedanför, jag är sugen på cigg. Haha jag röker inte, men feströker alltid. Jag rökte i typ en vecka och hela min familj hatade mig typ för jag luktade SKIT och pappa var arg, han bara "drar du ner den här skiten i lungorna!?" Jag ba "jaa, det är ju så man gör..." HAHA så fult. 
 
 
 

På fest i Åsa okt - 11. 


Ni vet väl att svarta fåglar också röker?