Dohhhhh!

Psykologiprovet idag gick helt okej, var ett muntligt prov så vi diskuterade mest och sa det vi kunde :P Läraren hade gjort ett spel, haha.. så man fick slå en tärning och ställa sin pjäs i den bubbla man ville prata om. Jag snackade om stress. Psykologi är väldigt intressant, tänk att barnets relation till sina föräldrar har så himla stor betydelse för barnets psykiska hälsa. När man är liten lyssnar man ju på de vuxna och tror att de vet allt, de bestämmer över barnet och ofta får barnet inte själv bestämma vad han eller hon vill göra. Föräldrar vill gärna att barnet går i deras fotspår..
Idag spenderar föräldrarna mycket mindre tid med sina barn än tidigare, de är på dagis länge och trötta när de kommer hem, kanske tittar på tv en stund och sen är det sovdags! Barnet kan känna att föräldern inte har tid för honom/henne och må mycket dåligt av det, kan tänka "varför vill pappa inte vara med mig?" eller "ingen har tid att vara med mig..". Vi är så jävla prylstyrda i det här landet, så bortskämda men mår dåligt ändå. Vi tycker så synd om oss själva. I Afrika är den psykiska ohälsan MYCKET mindre än här och det beror på att människor där UMGÅS med varandra och känner gemenskap. De hjälps åt med allt och mår mycket bättre även om de är fattiga och har det dåligt ställt. Vill åka till Afrika, så himla fin natur där, starka färger och härliga människor!
Tänk att dom kan bära så tunga saker på huvudet... Starka kvinnor!
Jag brände mig som fan i solen igår, bränner som fasen.. Så sjukt jobbigt! :( Men hoppas det slutar bränna snart! Är inte ensam iallafall, många som bränt sig i vårsolen!

1 majjj

Igår hade vi skoj på Sigges Loge. Massssor med folk och hög musik.. Folk dansade med ölflaskor och drinkar så det skvätte lite här och var, fick en drinkspill på mig av min klasskompis Sara, tack! ;)
Bilder från igår:
Min söta syster hjälper mig att sätta i löshåret :)
Klar!
Förfest hos Andreas Sandin :P Vendela och Markus på bild!
Vi hade iaf tur med vädret! ;)
Älsk ♥
Sötingar!
Älsk och jag :)
Haha minen! Sandinos själv :)
Suddigt jao...
Älskling!
haha :)
Älsk utanför Sigges :P
Inne på Sigges, vakter fanns här och var, även snutar..
Utanför Sigges, bilar och folk everywhere.
Nyktert tillstånd... haha NOT!
Älskar dig Linus ♥

RSS 2.0