Blåvingevägen

Jobbade dubbelt pass igår och hela dagen idag, så nu är jag sluuuut. För att jag skulle bli extra jävla trött händer massor med saker på jobbet...
 
Linus och Klas gjorde så fint på tomten igår när jag jobbade. De har trimmat och klippt gräs så nu är det inget ogräs, inte massa högt gräs och ja det ser snyggt ut. Thank God. Men blev lite kalt på framsidan, funderar på att köpa något fint i växtväg och sätta längs staketet! 
 
Linus och Julle gosar i soffan, så sött!

I can walk again

Känns mycket bättre i höften, den ständiga smärtan är borta men det gör fortfarande lite ont och känns inte 100 men stooor skillnad! Sjukt skönt! Ska ju dit i nästa vecka igen och fortsätta behandlingen. 
 
Ser inte fram emot imorgon, jobbar hela dagen... från 7-21 med 2 timmar rast. Hatar dessa dubbelpass på helgerna! Varför ska de finnas för???? Så jävla snålt att inte sätta in lite mer personal istället för att man ska jobba både dag och kväll. Aja bara att bita ihop.
 
Klas kom hem förut och jag, brorsan och han flötade oss med pizza :) Nu börjar klockan bli mycket, måste snart kasta mig i bingen.
 
 
Både Daisy och Julle sov på Linus förut! Så sött! Har varit så skönt att brorsan varit hemma och tagit hand om mina 3 bebisar när matte jobbat <3

Kiropraktorn - behandling

Idag var jag hos kiropraktorn i Kungälv igen, denna gång för behandling. Kiropraktorn Simone som jag har visade mig hur mitt bäcken var vridet på ett låtsas-skellett och sade att mitt rörelsemönster var ändrat då mitt högra ben åkt upp i höften liksom då det var 7mm kortare. Samt att alla muskler var spända och inte kunde fungera som de skall. Så hon knäckte till mig ordentligt och drog i mitt ben. Så nu känns det bättre, det är inte den här malande smärtan längre, är bara lite öm och gör lite ont nu efter behandlingen när det sitter rätt igen. Ska dit på onsdag igen för fortsatt behandling. 
 
Att köra dit gick bra, ställde in gps:en på mobilen. Men på vägen hem hamnade jag i fel fil, så lätt hänt i Göteborg, det är ju filer, bilar och rödljus överallt. Men gps:en ledde mig på rätt väg igen så kom hem till slut. 
 
Min bror Linus är här, han följde med mig hem igår då jag hälsade på mina föräldrar och syskon i Dalstorp. Han är så gullig, har klippt häcken, rensat ogräs, tagit hand om djuren och plockat i och ur diskmaskinen! :) Han ska ta hand om Daisy när jag och Klas åker till Grekland i augusti. De kommer så bra överens så det kommer bli så bra. Han tar hand om henne och virar in henne i filten och lägger kudde under hennes huvud. Vi tvättade henne innan så hon fryser lite nu då hon är fuktig. 
 
Linus har bäddat för Daisy brevid sig <3

Kiropraktor

Idag har jag varit i Kungälv hos kiropraktorn. Hon undersökte mig och sade att mitt bäcken är vridet, jag är väldigt stel och har många spänningar samt att det kan vara en inflammation i höften. Hon sade att man har en säck med vätska där som kan ha blivit inflammerad i samband med alla muskler som ligger och spänner och att höften trycker på. Så jag ska dit på fredag igen för att behandlas. Bara att blit undersökt denna gång kostade 750 kr för ca 10-15 min. Men som Anna sa "det är dya pengar men värt det för att bli av med smärtan." 
 
Sedan åkte jag, Anna, Nathalie och Emelie (Annas döttrar) till Göteborgs Kex och köpte lite gott. Sedan for vi in till Kungsbacka och käkade på donken och Anna köpte torktumlare på Elgiganten. Så nu är jag hemma igen och har varit ute i hettan med Daisy. Är så himla kvavt ute, men har ju åskat idag. Jäklar vilket dunder det var här förut, så fönsterrutorna skallrade. 
 
Anna är så snäll som kör mig, ställer upp för mig. Hon sa "jag kan följa med dig på fredag om du inte vill åka själv", "jag kan köra dig på fredag", "säg bara till om du vill ha värktabletter". Hon körde mig idag fast hon jobbat hela natten, bara några timmars sömn innan hon fick åka och hämta mig.. Jag är så tacksam <3 Hon har även fixat tid för naglar vi ska göra innan resan i augusti gratis. Äntligen får man ha naglar!!! Känna sig lite fin för en gångs skull. Får ju inte ha långa naglar på jobbet, inget nagellack, inga lösnaglar, ingenting. 
 
Jag trodde faktiskt aldrig Anna skulle ställa upp såhär för mig. Innan jag träffade henne berättade Klas om hur hon var och jag ville inte ens träffa henne pga av det. Men en dag så skulle Klas åka och hämta en sak hos henne och parkerade utanför och sade åt mig att stanna i bilen. Då kommer Anna, sliter upp bildörren, tar min hand och säger "Anna heter jag! Man går faktiskt ut och hälsar!" Så slängde hon igen dörren. Jag blev ju helt chockad! Var rädd för henne. Hon säger precis som hon tycker och tänker och bryr sig inte om det sårar. Så varje gång jag och Klas hälsat på har jag gått på helspänn, rädd för att säga nåt som hon tycker är dumt eller bete mig konstigt. Det är först nu det börjar släppa... Jag har stor respekt för henne. 
 
Klas kommer antagligen hem inatt. Får några korta timmar med honom iallafall. Saknar honom så sjukt mycket! Blir så tomt utan honom. Som att bo själv eftersom han nästan aldrig är hemma. Ensam i ett stort hus. Kul. 
 
 
 
 

Slut

Jag är så trött. Sover för lite på nätterna, jobbar långa dagar och orkar inte hålla mig vaken till kvällen utan somnar i soffan. Anna ringde och väckte mig förut. Hon hämtar mig kl 13 imorgon och kör mig till kiropraktorn i Kungälv. Får hoppas att de kan hjälpa mig! Det var riktigt jobbigt att gå med Daisy när jag kom hem idag. Det värkte i höften och högg till i den. Aj!
 
Nu ska jag försöka sova... Saknar min älskling otroligt mycket! :'( Önskar han var här men istället befinner han sig 60 MIL härifrån. Jag tog ett glas bubbelrosévin förut och tände lite ljus i min ensamhet. Så läser man på nätet om en undersökning de gjort att när man umgås så ökar immunförsvaret och man kan leva upp till 10 år längre. Jag lär ju inte bli gammal! Men jag känner det i mig liksom att när jag är med honom så känner jag mig lycklig, trygg och uppskattad inombords. Det blir ett slags välbefinnande som kopplas på automatiskt när han är i min närhet. Hoppas verkligen han kan komma hem imorgon!!
 
SAKNAR DIG så det gör ont! <3 

Ledsamt

Mådde bättre i fredags kväll, eller ah slutade spy galla och fick äntligen i mig lite vätska o bröd. Klas sa att om det inte blivit bättre hade han kört in mig. Jag hade ju inte fått i mig vätska på 2 dagar och är väl 3 dagar man klarar sig utan? Aja men sen när illamåendet lagt sig kände jag hur ont det gjorde i kroppen. Vet inte vad som flög i mig, om kroppen sa ifrån eller vad de va..
 
Mötte chefen idag och hon frågade om jag var bättre och om jag får magsjuka ofta eftersom sist jag var sjuk spydde jag också. Men vafan innan jag jobbade där har jag inte spytt på 10 år.. av sjuklig orsak. 
 
I lördags var vi hemma hos Klas faster Anna hela dagen och umgicks med hennes familj och åt god mat. Anna tyckte jag såg pigg ut jämfört med när hon ser mig på jobbet "för då ser du ut som 7 svåra år" sa hon. Hon ska ju köra mig till kiropraktorn på onsdag så får vi se om de kan få bukt på mitt höft/knä problem. Gulligt av henne att boka tid åt mig och köra dit mig! Tusen tack <3 
 
Igår var mamma och min bror Linus och hälsade på. Han är sååå jobbig... Klagar på ALLT, gnäller och är oseriös. Nä usch vad jobbigt. Blev sjukt irriterad när de kom och jag öppnade dörren då jag såg hur Linus gick och pekade på tomten och påpekade hur fult det var liksom och mamma flinade. Kändes som de hånade hur vi har det. Är ju inte så att vi är pensionärer som är hemma 24/7 som har tiden att pilla i trädgården hela dagarna som typ resten av gatan. Jag och Klas har ju sagt det att där vi bor ser helt förfallet ut om man jämför med resten av kvarteret! Så därmed menar Klas att huset inte kan vara värt 2 miljoner. Men en besiktnigsman kostar ju 13 500 kr!!! Har ingen lust att lägga så mycket pengar för att få reda på vad huset egentligen är värt...
 
Vi hälsade på morfar sen och han blev så glad att få träffa Linus. Han pratar ofta om honom så det uppskattades. Morfar har svårt att äta, är rosslig och ser inte pigg ut. Stackaren! :( Jag ska besöka morfar snart igen och prata med honom. 
 
Mamma berättade att Tibby (hunden jag fick när jag var 9 som bor hos mina föräldrar) inte mår bra. Att han lade sig lite här och var och var trött och att min syster Lowe misstänkte öroninflammation. Så jag skickade med antibiotika som jag fick för min katt Mollys ben som även är för hundar och fick höra att Tibby mår bättre idag och är piggare, vilket var en stor lättnad. Blir orolig för min lilla plutt <3 Tur att Lowe tar så väl hand om honom! Bara att veta att han har det bra är en lättnad, såhär på ålderns dag. Han fyller 13 i år. 
 
Sov dåligt inatt, hade någon konstig dröm om att chefen tyckte jag så trött ut, gjorde ett dåligt jobb osv och att gruppledarna var sura på mig och sa att jag inte får ledigt på onsdag och hela jobbets lokaler var som ett stup, helt fel lutning liksom så jag hängde i diskbänken för att inte falla längre ner i korridoren. Så var ju väldigt roligt att vakna imorse och tro att alla hatar en.
 
Så kommer man hem och hittar brev från tingsrätten i Oslo i brevlådan och sliter upp dem och ser att Klas är dömd till att betala 18 000 norska kronor, betalar han inte får han sitta 36 dagar i fängelse och uppe på det så ska han betala sakkostnader för 1000 kr norska till...! Nä fyfan, ytterligare ett slag i magen. Så det blir 20 837,40 svenska kronor. En jävligt onödig summa tycker jag, vi är ju inte gjorda av pengar precis. Nä usch blir så less på allt! 
 
Såhär känner jag just nu, zombien som sitter och äter på mig är alla myndigheter som vill ha pengar.

Det går inte över..

Fy fan för att må såhär!!! Spy galla som bara tvingas upp även om man inte har mer att ge. Den frätande känslan på tänderna och i halsen. Nä fy helvete. Ringde jobbet och sade att jag inte kan komma imorgon heller. 
 
Jag hoppas Klas kommer hem snart och tar hand om mig. Han var gullig och sa att han bara ska mysa med mig imorgon och inte greja med lastbilen. Han ska ställa ut den nästa helg så detta är sista helgen han har att förbereda sig och fixa det sista. 
 
Jag hoppas jag mår bättre snart, orkar inte må såhär. Har varken ätit eller druckit på hela dagen. Det går bara inte... :(
 
 

Illamående

Vad skulle jag göra utan lilla Daisy? Hon har varit här hos mig hela tiden. Jag höll om henne och somnade och när jag vaknade låg hon där precis som förut. Det är som hon känner att jag mår dåligt. Jag känner mig inte ensam när min lilla goding är här hos mig. Vad skulle vi människor göra utan hundar? Tänk all kärlek vi skulle gå miste om...
 
Jag mår så illa. Det bränner i strupen efter kräkandet. Kan inte äta och jag bara ligger här med Daisy. 
 
Jag ska till Kungälv på onsdag kl 13:40 och kolla upp höften. Får säga till gruppledarna att jag ska till läkaren. Jag ska inte behöva ta starka smärtstillande tabletter för att kunna jobba! Tack Anna för hjälpen! Betyder mycket för mig. Tack för att du ställer upp och finns där <3 
 
Min lilla underbaring <3

Puke

Inte sovit något inatt, inte Klas heller. Vi låg och myste hela natten utan att lyckas sova. Han gick upp vid 5 och det gjorde jag också. Kunde ändå inte sova. När Klas åkt kände jag mig alldeles varm och illamående. Jag tänkte att det går nog över om jag dricker lite vatten men icke. Sedan får jag springa och spy, det bara forsade ur mig. Så jag ringde jobbet och sjukanmälde mig. Så nu sitter jag här i soffan med hinken nedanför trött som as men mår för illa för att sova. Jävla piss. Skulle jobbat till 16 idag. Vet inte vad jag åkt på för skit..
 
Hoppas min älskling kommer hem ganska tidigt idag! Usch jag mår så illa :'( 
 
 

Pain

Har försökt få tag på vårdcentralen idag för att boka en tid men det enda de säger när jag ringer är "det är många som ringer just nu. Vi kan inte ta emot ditt samtal, försök igen senare." Så jag blir måttligt irriterad. Försökte även boka tid på nätet men nej det ville inte fungera heller. 
 
Har fått tag i starkare tabletter, så jag klarar mig lite till. Kände idag att bara gå en kortare sträcka med Daisy gjorde ont. Det var mer "ömt-ont" i höften än tidigare. Har fått svårare att sova pga det och att det även värker i knät. Ingen höjdare. 
 
Klas ska till Dalstorp och lasta idag, lilla Dalstorp där jag växte upp. Han kanske kommer hem ikväll men får se. 
 

TRÖTT

Äntligen efter en jobbig dag på jobbet med skäll, gnäll, sjukhusinskickningar, strul o skit så är jag ledig imorgon efter helgens arbete. Jag är genomtrött... Kände när jag kom hem hur äckligt trött jag var, genomsvettig, varm, brännande känsla av för mkt kaffe för att hålla sig vid liv och ah usch.
 
Sov dåligt inatt, det värkte så i höften och knät. Så var tvungen att ta en starkare tablett imorse för att överleva dagen. 
 
Får se vad jag gör imorgon på min lediga dag. Borde besöka min kära morfar och se hur det är med honom. Handla måste jag och jag kommer väl inte orka göra så mycket mer än så.
 
Fick nyss reda på att Klas kommer hem ikväll efter att ha hört att han INTE gör det så jag är jätteglad och tacksam! Behöver verkligen honom nu <3 (okej jag erkänner; grät av lycka! Så glad blev jag)
 
Fick lite psykbryt innan. Skrattade och grät på samma gång haha! Snacka om trött. Ska bli så jävla skönt med en välbehövd semester. Skönt med sen semester också, när alla andra redan haft sin har jag min kvar ;) En av gruppledarna sa "din semester stör inte verksamheten." 
 
Min fina när vi var i Norge på äventyr :)

Sunday

Nu är denna veckan snart slut och helgens arbete över. Flyttade in en ny dam till oss idag, hon är så söt :) Hon har jobbat som sjuksköterska, är rökare och var så frustrerad över att 7:ans kanal inte finns hos oss... Stackaren ville spela bingo! Tyckte så synd om henne. Ska höra med chefen om vi inte kan få fler tv-kanaler. Vi har bara baskanalerna. Hade varit kul med lite naturprogram och sådant! 
 
Jag måste kolla upp min höft, ska se om man kan ringa vårdcentralen och höra med dem om man kan bli kollad. Det vääärker. Har även fått problem med knät på samma ben - GREAT! 
 
 

Steker

Sitter just nu och solar på balkongen på jobbet. Jobbar mellan 7:30-21 idag och har rast nu. Sjukt gött i solen!

Molly mår bättre nu, tog av henne tratten imorse och påbörjade behandlingen med antibiotika. Hon ska ha 1/4 tablett 2 ggr/dag samt oral injektion som är smärtlindrande. Stackarn! Men hon går bra på sitt ben nu och hon hoppade ut genom fönstret imorse. Så hon är på bättringsvägen! Både matte och husse tar hand om henne. Klas var så söt igår, han lyfte upp henne och klappade henne så sa han "vill du vila lite gumman?" och bar in henne till sängen. Naaaw <3

Klas blev väckt av min morbror Lasse imorse vid 7-tiden. Han hämtade spännband som jag lagt i en påse till honom vid garaget. Vi chattade på Facebook igår och han skrev att jag kunde lägga ut påsen så han "slapp störa oss på morgonkvisten". Han var ju inte tyst precis berättade Klas. Han hade smällt i bildörren och Daisy hade skällt på honom. Min kusin Martin körde tydligen, han övningskör..

Idag är Klas i Göteborg och hjälper sina kollegor med elen/lampor på deras lastbilar. Och jag jobbar heeela dagen. Men vi ses ikväll iallafall. Men Klas åker ju imorgon igen, ganska tidigt... Han kom ju nyss hem! Hatar att jobba helgen när han väl är hemma! :(

Molly

Jag ringde till djursjukhuset här i Kungsbacka när jag kom hem från jobbet och fick en tid för Molly för att kolla upp hennes högra bakben. Fick en tid 19:15 men fick sitta och vänta till 19:40 innan veterinären kom. Hon undersökte Mollys ben och hittade sår på benet, hon sade att hon misstänker att Molly blivit kattbiten, hon hade även sår på bröstet. Katter har ju så mycket bakterier i munnen så veterinären trodde att detta lett till infektion, benet är väldigt svullet. Hon lyssnade även på Molly och sade att hon har blåsljud på hjärtat men det är inget som påverkar henne speciellt mycket. Veterinären sade att Molly skulle få stanna kvar till kl 21 så de kunde spola såren, ge lugnande och smärtstillande så sa hon att hon skulle be djurvårdaren räkna ihop vad summan blir. 
 
Djurvårdaren kom in och sade att det blir FYRA TUSEN kronor plus avgifter för läkemedel som jag behöver köpa. Jag trodde fan jag skulle smälla av! Jag mådde seriöst illa. Han sade att det är jourtid efter kl 19 och därför är det 20% dyrare och att de inte såg att Molly var försäkrad. Jag försäkrade alla djuren idag så det gäller ju inte förrän imorgon. Jag frågade hur mycket priset påverkades om försäkringen gällt men det visste han inte. Jag sade "men är det inget man kan göra själv?!" Han sade att vi kan testa att raka henne fast hon är vaken och se om det går, så han gick efter rakapparaten och rakade hennes ben så man såg såren tydligare. Visst, det var ju jobbigt för henne men det gick fort och det var inga problem när nag höll i henne medans han rakade. Så sade han att han skulle meddela veterinären om att hon var rakad och gick därifrån. Veterinären kom och tittade på såren mååånga minuter senare och sade att vi spolar dem. Sedan gick hon. Djurvårdaren kom in och spolade såren men sade att det inte var någon större mening eftersom såren var slutna. Så gick han och hämtade två sprutor som Molly fick och sade att det var färdigt. Medan han hämtade sprutorna ringde jag Klas som också tyckte priset var helt #$×=% sjukt! Han sade att de skulle ha informerat om att det var jourtid och högre pris när jag ringde så de 20% kan de dra av med en gång, sa Klas till mig.
 
Jag gick och betalade och blev LÄTTAD över att jag fått ner priset till 1805 kr!!! Så sade hon i kassan att jag kunde sätta mig i väntrummet medan veterinären skrev receptet och att det fanns kaffe om jag ville ha. Jag gick genast till kaffemaskinen och kände att jag behövde kaffe men det satt en lapp på maskinen "FUNGERAR EJ". Tack för den tänkte jag och blev något förbannad. Veterinären kom sedan kl 21 och gav mig receptet och sade att Mollys ben kan bli bra, det kan bli bölder av såren eller så får hon ledinflammation. Veterinären ville jag skulle göra återbesök i helgen om det inte blir bättre. Men jag ska fan se till att min lilla Molly blir bra nu! Hon sade också att det var bra att jag kom så pass fort.
 
Så ja nu är jag och Molly trötta efter att ha varit där i nästan 2 timmar... för något de kunde gjort på 30 min! 
 
Molly med sitt rakade ben, hon var så duktig och söt som spann hela tiden och bara det att hon var på gott humör trots situationen gjorde mig bättre till mods. <3

Tur i oturen

Under rättegången som Klas var på idag i Oslo så ville de döma honom till 1 års fängelse och 2 år med indraget körkort och förarkort. Vittnena fick säga sitt sedan fick Klas berätta sin historia. Klas dömdes till böter mellan 5000 - 18 000 norska kronor. Hur mycket det blir får han veta på tisdag. Så jag är otroligt jävla glad att han slapp fänglse!!! Hade fan dött då alltså! BIG TIME. 
 
Är orolig för min kisse Molly, hon kom haltandes här förut, hon stödde inte på sitt högra bakben. Jag lyfte upp henne och kände på det och hon SKREEEK som en galning och sprang ut.. Stackars liten!! Får ringa veterinären imorgon, nedre delen av benet kändes helt lealös... 
 
Min vackra underbara söta stackars lilla kisse!!

Cloudy

Klas är just nu på rättegång i Oslo, han åkte 04:30 i morse. Jag sms:ade för ett tag sen och frågade hur det gick men har inte fått nåt svar än :( I'm worried sick!
 
Så idag tar jag volvon till jobbet, fan vad fort man avvänjer sig vid något. Jag startade den och vände bara runt den och det kändes sjukt ovant och konstigt. Men har dock saknat det goa ljudet i den bilen! <3 
 
Inget gött väder idag, hade gärna stannat hemma och myst ner mig i soffan... Jag hatar att börja kl 13, man kommer mitt i maten och jobbar 8 h fram till 21. Kul! Fuck it. Dessutom var jag så smart att jag glömde min förlovningsring på jobbet igår, glömde ta av den när jag bytte om så jag la den sedan i Saras fack medan jag jobbade. Men det gick i ett på jobbet igår och strax innan 14 fick jag springa över till B som var i akut behov av hjälp. Så givetvis glömde jag den inne på A. Men det är nog ingen fara! 
 
Nä usch nu får han höra av sig.. Vill ju veta hur det gått! Det kan väl inte hålla på fortfarande? Rättegången började kl 9 i morse och nu närmar sig klockan 12. Men en rättegång kan väl hålla på i evigheter om man har mycket att diskutera och argumentera? Har ingen aning. Speciellt inte hur det går till i Norge. 
 
Kom hem nu älskling!

Orange is the new black

Säsong 2 av "Orange is the new black" kom äntligen ut i fredags, men jag är besviken. Säsong 2 är inte alls lika bra eller spännande som säsong 1 tyvärr.. och nu är jag irriterad, har försökt få igång Netflix i evigheter utan resultat. Är något fel med server 3.. fuuuuck!
 
Varit väldigt fint väder idag! Varmt och skönt. Satt och solade på balkongen under min rast förut på jobbet. Funderar på att ta en lång kvällspromenad med Daisy om en stund. 
 
Klas kommer inte hem idag, han övernattar i Ronneby som ligger mellan Karlshamn och Karlskrona. Långt nere i Sverige.. Han kommer imorgon iallafall vilket han är tvungen till. Så får han göra sig redo inför onsdagens rättegång i Oslo. 
 
En leopardsnigel (ja dom heter så) som jag såg i förrgår på kvällspromenaden. Såg även ett rådjur som Daisy skulle jaga till förbannelse! 

Dagen före start på nästa vecka

Veckan som kommer se ut såhär:
 
Måndag: jobbar
Tisdag: jobbar
Onsdag: jobbar, Klas ska på rättegång i Oslo
Torsdag: jobbar
Fredag: ledig
Lördag: jobbar
Söndag: jobbar
 
Så gissa vad jag är orolig för kommande vecka? Jag hoppas det går bra för honom bara.. Han kan bli dömd för vårdslöshet i trafik. Han skrev med några andra lastbilschaufförer på Facebook häromdan och de menade på "det här kommer du inte undan med", "man ställer inte varma däck på kallt underlag" och "du skulle ha låst alla hjul". Men som Klas sa, han skulle bara vara borta 2 min och lämna några papper och man är ju ALLTID eftersmart. Han drog handbromsen och när bilen rullat nerför backen och in i nybyggnationen var handbromsen inte i. Själv anser jag att det bara var en olycka som han inte bär fulla skulden för. Men som jag sade till honom (mest för att retas): "man ställer inte en lastbil på fleeera ton i en nerförsbacke..." Jag tror att den måste glidit pga av tyngden och varma däck mot kallt och halt underlag. Antagligen, I have no idea.
 
Lycka till älskling! Hoppas du klarar dig fint..! <3 Önskar jag kunde följa med dig :( Älskar dig hjärtat <3

This day

Jag o Klas handlade lite förut och gick på Kungsmässan och pratade med Carro där (hon jobbar på Jack and Jones). Sen har vi slappat, jag lagade mat iaf!
 
Vi tänkte gå en promenad strax i det fina vädret med Daisy :) Hon får vakna först bara.. haha tröttisen!
 
 

Skallebonk

Vaknade med huvudvärk IGEN. Känner mig fortfarande slö.. Klas klipper gräset, han tvättar, han plockar iordning, diskar och jag sitter i soffan och surfar med paddan! Men jag städade faktiskt hela huset i fredags efter jobbet så jag är inte helt bakom flötet. Sen klagar han på mig att jag inte tvättat under veckan o blabla men hallå jag har typ bara sovit, inte mått bra alls. 
 
Jag frågade honom "vad ska vi göra idag?" Han ba "tvätta!" Öhhhh okej? Glöm det känner jag, sista dagen vi har varandra all day long på länge. Han åker imorgon och när han kommer hem nästa helg så jobbar jag. Sååå fuck him! Jag tänker inte hålla på med massa hushållssysslor som jag gör varje dag annars... hell no idag vill jag ha ledigt för en gångs skull.
 
Vill hitta på något, åka iväg någonstans! Inte bara sitta hemma och ruttna..

Soft

Idag har jag bara legat i soffan och chillat med Klas och Daisy. Men Klas har grejat med lastbilen en hel del, fick nyss hjälpa honom att lyfta upp hyllan där han satt i 2 tunga baslådor. Som sedan ramlade ner över honom så jag fick springa ut och rädda klanten! Va ju fan rövtungt..! Usch. 
 
När jag vaknade i morse hade jag ont överallt typ! Så det gjorde mig ju grinig minst sagt. Värkte i fingrarna, i vänstra handen, i benen, hälarna, ryggen och axlarna. Kände mig levande död så tog en starkare värktablett. Jag vet ju att jobbet är orsaken. Det sliter så på en. Har ju funderat på att gå ner till 90% men då blir lönen minst 2000 kr lägre/månad och det gör ju ganska mycket. Som Lisa (en tjej jag jobbade med igår) sade "de borde sänka timmarna per vecka för de som jobbar heltid så de har chans till ett socialt liv, samt höja lönen." 
 
Jag, Klas och Daisy i soffan.
 
Me and my love <3 

Solsken efter regn

Gud vad kvavt det är ute, trots att det regnat. Var ju genomsvett efter promenaden med vovven.. Hoppas det blir fint väder nu i helgen!! 
 
Jag är sååå trött! My gawdh. På väg hem efter jobbet såg jag massa studenter som åkte i fina bilar, inte alls avundsjuk! Själv åkte man i en krockad gammal ford... Men den dagen glömmer jag aldrig, hade så himla roligt! 
 
När jag kom hem träffade jag min kompis -en jättefin katt som håller till här på gatan. Något Birma-aktigt med platt ansikte och blåa ögon. Den är så vacker! Så mjuk päls har den och den gillar att kela. Så söööt! <3 Tyvärr tycker inte mina katter om den, dom fräser åt den. Annars kunde dom ju blivit polare! 
 
Tog bilder, blev inge vidare men får duga: 
Tyvärr ser man inte de vackra blåa ögonen på denna bilden :( 
 
Så mjuk o go! Vill ha den som nalle haha :)

GNÄLL, GNÄLL

Denna veckan har varit ett rent helvete, jag jobbar, sover och gråter hela tiden. Jag mår skit, är hela tiden jätteledsen och trött på allt. Kroppen värker och jag är negativ till allt, speciellt livet. Tycker det är en plåga, iallafall för mig. Givetvis hade jag inte klagat om jag bott i en najs lyxvilla i Spanien och ägt muskelbilar, men nu i just min situation så är det kolsvart.
 
Jag har liksom bara Klas att stödja mig mot, bara honom jag pratar med liksom. Har inga riktiga vänner att hitta på saker med. Klas säger att jag får skaffa ett umgänge, men det är fan inte lätt... Visst jag jobbar, kommer hem och sitter instängd mellan fyra väggar, inte så bra för psyket gissar jag. Har aldrig något att se fram emot förutom när han kommer hem då. Jag orkar inte vara ensam hela veckor, jag bryter ihop. Det är svårt att få ihop det också, när jag o Emelie skulle hitta på något så tog det ett tag innan vi kunde klämma in att ses. 
 
Klas säger att jag får komma på något att fördriva tiden med typ spela cello, fota, redigera bilder men det är liksom inget jag har något större intresse för. Så blir att jag ligger i soffan och glor på tv-serier. FML.
 
Klas sade att det tär på förhållandet om jag ska hålla på såhär och att min kropp inte kommer orka. Jag sa att jag får börja med tabletter igen som öppnar upp mig lite så jag inte är så sluten, men han sa att det behövs inte och att det bara handlar om att ändra mig psykiskt. Jaha och hur fan gör man det?
 
Jag är så inbiten i det negativa tänkandet så det är inte klokt! Klas sa att jag måste höja mitt självförtroende från denna djupa botten till mitten iallafall. Hur gör man det? Har hört man kan tänka positivt om sig själv typ "det här gjorde jag bra!" och "jag ser ju riktigt fin ut idag" eller liknande. Jag tänker så ibland men det är som bortblåst sedan ändå, så what's the point?
 
Känns som så mycket hänger över mig. Mycket att göra och mycket ansvar... Usch! What's the point of living if you can't feel alive? Brukar jag fråga mig. Som Klas sa "man föds, man lider och man dör! Sånt är livet." Det känns som att allt jag gått igenom, allt lidande och skit fortfarande sitter kvar eller kommer tillbaka mer och mer. Please, save me from myself!
 
Jag på jobbet. Har aldrig smink på jobbet, men just denna dag skulle jag på dop.

Skit

Allting känns skit just nu. Jag är helt slut efter jobbet, Klas är aldrig hemma, allt hänger över mig (tvätt, disk, städ, gräsklippning osv) som jag inte hunnit med... svårt när man jobbar heltid och när man kommer hem halvdöd och somnar på soffan, vaknar på kvällen, sover dåligt på natten,  går upp för "sent" när man jobbar kväll för att hinna göra något och ja får se om jag kan göra något efter jobbet imorgon. Det är sååååå synd om mig. Not.
 
 Blääuuh!

måndag igen

Vaknade för en stund sedan, slocknade i soffan IGEN. Så trött efter jobbet... Jag har bara varit på A senaste tiden och ska va där typ jämt nu såg jag i schemapärmen. Jag vet att en viss person ändrar mig från B till A, utan att fråga dessutom. Bitch! Så är det ju inte alltid hon utan gruppledarna också som skriver dit bokstav. Men jag känner att det är liksom B jag har allting, mina ombudsroller, kontaktmannaskap osv. Så känns väldigt tokigt att inte vara där och inte ha någon koll. Jag ska ju tydligen bli kontaktperson för en ny dam som ska flytta in snart...  Så känner jag att det är en helt annan energi på A, alla är liksom positiva jämfört på B där allt känns gråmulet i jämförelse. Där klagar personalen mycket mer och man blir trött bara av tjatet. Så jag känner mig inte riktigt hemma på B längre med den nya mannen och så, allt är så annorlunda där nu än vad det brukade vara. Jag ska prata med gruppledarna imorgon och höra hur fasen de har tänkt och säga att det finns människor som byter i pärmen utan att fråga.
 
Annars så, Klas åkte ner i Skåne och sedan till Halmstad eller nåt. Var så glad att han kom hem igår, vilket han inte skulle egentligen men det var bara för där han skulle lasta stängde dem 19:15, han var där 19:16 och det var inte en kotte där. Thank you God for being on my side for once! 
 
Har förresten sååååå stor lust att klippa håret axelkort, göra ljusare slingor och klippa lite lugg. Skulle kännas så fräscht. Men när jag säger det till folk får man liksom till svar "näää låt det växa, tänk vad fint det skulle vara om det var långt!" Så ah känner mig splittrad haha :( Vill liksom inte ha långt jobbigt svintohår, det är tillräckligt jobbigt som det är! 
 
Här var jag ju helt blond, men denna längden, lite slingor och snelugg kanske? Blir ALDRIG nöjd med mitt hår... DAAAAAAHHH! 
 
Såhär ser det ut just nu.

RSS 2.0